Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
PowerPoint 2007 Afdrukopties
Microsoft PowerPoint biedt vier opties voor het afdrukken : dia's , notities , hand-outs en Overzicht . Deze vier opties zijn te vinden door te klikken op de Office -knop in de rechterbovenhoek van het scherm en Afdrukken te selecteren , en vervolgens afdrukken weer . In het dialoogvenster Afdrukken , kan de gebruiker de gewenste optie uit het ' Print Wat "drop - down menu te selecteren . Om te zien wat de optie eruit ziet voordat het afdrukken , kan de gebruiker " Print Preview " na het kiezen van de optie afdrukken te selecteren . Print Slides

Printing slides
biedt de gebruiker een volledige pagina afdruk van de dia's . Standaard wordt de dia's afdrukken in de liggende oriëntatie , die afgedrukt met de breedte van de pagina langer dan de verticale afmetingen . Met andere woorden , het blijkt de 8,5 cm breed en 11 centimeter lang stuk papier tot 8,5 cm hoog met 11 centimeter breed . Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om de dia's in kleur af te drukken , grijswaarden of in puur zwart-wit .
Print Notes

Printing aantekeningen
biedt de presentator met sprekende punten bij het uitvoeren van een diashow . De afdruk bevat een momentopname van de dia in de bovenste helft van de pagina en de toelichting print in de onderste helft . Er is geen maximum aantal tekens bij het invoeren van noten in het deelvenster Notities . Echter , als sommige van de noten maken het niet op de afdruk , de Notitiemodel moet worden aangepast . De Notitiemodel is te vinden op het tabblad Weergave en beïnvloedt elke noot afdruk voor de presentatie . Vanaf hier kan de gebruiker de dia kleiner en de toelichting tijdelijke aanduiding groter te maken .
Print handouts

Microsoft PowerPoint
biedt zes stijlen voor afdrukken handouts . Selecteren van zes of negen dia's per pagina drukt een kleine momentopname van de dia's , vaak te klein voor het publiek om nuttig vindt . Afdrukken van vier dia's per pagina is het grootste bedrag dat moet worden gekozen voor de leesbaarheid . Een presentator kan er ook voor kiezen om twee dia's per pagina of een per pagina af te drukken . De standaard afdruk van hand-outs is drie per pagina . Deze stijl drukt de dia's aan de linkerkant van de pagina met de regels voor het maken van aantekeningen op de rechter .
Druk een presentatie Outline

Een gedrukte overzicht van de presentatie bevat slechts tekst . Het bevat geen tabellen, grafieken , slimme kunst , vormen of afbeeldingen . De gedrukte overzicht bevat een dia nummer aan de linkerkant van het scherm met een glijbaan marker en de diatitel . De tekst van de glijbaan is onder de dia titel. Deze afdruk bevat ook de datum in de rechterbovenhoek en het paginanummer in de rechterbenedenhoek .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Sound of Music in Power…
·Hoe kan ik importeren een Acce…
·Hoe te openen een hyperlink in…
·Microsoft PowerPoint Viewer in…
·Hoe maak Moving Powerpoint Ach…
·Hoe u PowerPoint-presentaties …
·Hoe te openen PPS bestanden zo…
·Hoe te Bullets bewerken in Pow…
·Hoe je tekst uitlijnen Na een …
  Related Articles
Hoe afdrukken of mail naar een Mail Merg…
Hoe te Themes gebruiken in Word 2007 
Hoe te Document Inspector gebruiken in W…
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Bewerken 
Hoe Word 2007 Snelle stijlen Pick 
Hoe Word 2007 Document Thema's bewerken 
Hoe Word 2007 Bouwstenen Gebruik 
Hoe Word 2007 Smart Documents Creëren 
Hoe te bewerken in Word 2007 
  Software Articles
·Hoe te Tabelranden wissen in Microsoft W…
·Hoe maak je een SIM in een Adobe Photosh…
·Microsoft Excel gebruiken voor Boekhoudk…
·Hoe te uitlijnen om het doek in Photosho…
·De TXL File Extension 
·Hoe u Microsoft Office 2003 -productcode…
·Hoe kan ik een Remote Desktop Port Regis…
·Definieer Firewallbeveiliging 
·Hoe je foto's over Photoshop 7 Opladen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com