Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Themes gebruiken in Word 2007
Word 2007 voorziet in de mogelijkheid om lettertypes , kleuren , stijlen en andere opmaakopties consequent toepassen in documenten via zijn thema's mogelijkheden . Tal van thema's zijn beschikbaar zowel standaard en vanaf de website Microsoft Office en u kunt uw eigen thema's maken . Door het gebruik van thema's , kan een individu of organisatie ervoor dat documenten een consistente look en feel . Wat je nodig hebt
Word 2007
Toon Meer Aanwijzingen

Access 1 of maak een Word 2007 -document . Thema's zijn het gemakkelijkst toe te passen en te creëren om Word-documenten die al informatie die is geformatteerd met stijlen , grafieken en andere opties die het thema kunt wijzigen bevatten . Kopen van 2

Met een bijgeleverde thema . Word 2007 bevat een aantal thema's voor verschillende typen documenten . Om toegang te krijgen tot een meegeleverde thema , selecteer de " Page Layout " lint , klik dan op het icoontje " Themes " . Een druppel dialoog zal naar beneden de beschikbare thema tonen . Muis over een thema om te bekijken hoe het eruit ziet voor uw document en klik op een thema om het toe te passen .
3

Een thema downloaden vanaf de website van Microsoft Office . Een aantal thema's zijn ook beschikbaar via Microsoft , en kan worden geraadpleegd door te klikken op " Meer thema's op Microsoft Office Online " in het dialoogvenster " Themes " . Op de website , bladeren door de beschikbare thema's en klik op de gemarkeerde naam van een thema te downloaden . Klik op " Doorgaan" als uw systeem is nog niet gecontroleerd door de Microsoft Office Genuine Validation -systeem en volg de aanwijzingen . Klik anders op "Download Now , " sparen elk bestand op de standaardlocatie en selecteer vervolgens het nieuwe thema van de sectie "Custom" van het dialoogvenster "Thema's" .
4

Een thema aanpassen . U kunt een thema aanpassen door de kleuren, lettertypen en effecten toe te passen . Elke instelling is beschikbaar in de drop down lijst naast het " Thema's" icoon op de " Pagina-indeling " lint. Zodra u het thema hebt aangepast en zou graag de instellingen op te slaan als een nieuw thema , selecteer " Save Current Theme" van het dialoogvenster " Themes " . Geef het thema een naam en sla het op in de standaardlocatie door op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je twee kolommen samenvoeg…
·Hoe te Breuken in WordPerfect 
·Hoe uw eigen Printable Cocktai…
·Hoe maak je een Tab & Dot Leid…
·Hoe maak je een lege pagina to…
·Hoe je Office 2007 Kopiëren n…
·Hoe te vette tekst in LaTeX 
·Hoe je documenten in OpenOffic…
·Hoe kan ik een document bewerk…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te gebruiken Microsoft Excel voor Ve…
·Hoe te QuickTime converteren naar GIF 
·Hoe Microsoft Publisher gebruiken om een…
·Hoe maak je een Sound Clip Get to Play G…
·Hoe te McAfee Reset 
·Hoe te lezen Microsoft Word-documenten o…
·Hoe Set Up Nero Media Streaming 
·Hoe te Later in EverNote Read It 
·Hoe te Winamp video te converteren naar …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com