Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe Word 2007 Smart Documents Creëren
Techneuten over de hele wereld blij toen Microsoft introduceerde Smart Documents . Met de functies die betrokken zijn , kunt u uw documenten echt intelligent te maken als je een beetje kennis van Visual Basic of C + + programmeren . De reden is dat u de mogelijkheid om toezicht te wijzigen volgens de behoeften van uw specifieke document . Formulieren en sjablonen met Smart Document functies begon te verschijnen met Microsoft Office Professional Edition 2003 -software . Wat je nodig hebt
programmering vaardigheden in Visual Basic of C + +
Toon Meer Aanwijzingen
voorbereiding van de programmering voor de Document
1

Verbeter elk document met infolabels gebruik Microsoft ActiveX ® . Het Word- document XML schema definitie ( XSD ) markeringen en de actie handler DLL ( geprogrammeerd via Visual Basic ) in de codering van het document . De DLL is verantwoordelijk voor het maken van uw document " slim. " Door dit te doen , u in staat stellen uw document om te weten vanaf uw cursor wat u wilt doen in het document . Kopen van 2

embedden agendabeheer functies , e- schakelaars , en afbeeldingen te openen wanneer u verwacht dat ze nodig hebt . Kies het intelligente document dat u wilt gebruiken van uw sjabloon gebied of bereid uw eigen . Installeer de juiste bestanden via uw oplossing code bij te werken als u de Smart Document openen.
3

Accepteer de hulp van deze documenten zijn bereid te bieden . Ontwikkelaars en Informatie Technologie ( IT ) professionals hebben een hoop werk in het geven van deze gereedschappen . Let op de XML- tags die tijdens het programmeren in de documenten werden gezet .
4

Voeg een verwijzing naar de Smart Tags Bibliotheek zodat u makkelijk de hulp door te gaan naar " Solution Explorer " in je programma te krijgen . Klik met de rechtermuisknop " Referenties " en kies " Add Reference . " Ga in het tabblad " Com " en klik op "Select ". Nu sluiten uit van dit gebied .
5

Besef hoeveel de actie handler DLL in uw programma (er door de ontwikkelaars zetten ) zal u helpen dit te bereiken feat. Gebruik het om het document te vertellen om naar een web-of netwerkserver . Vanaf hier , de DLL combineert met OLE maken van een Smart Document ( alles achter de schermen ) .
6

Besteed aandacht aan de XML-uitbreidingspakket manifestbestand . Dit bestand heeft aanwijzingen voor het bijwerken en de inzet van het XML-bestand . Weten hoe ze het pakket te installeren . De oplossing ID zal willekeurig geven de Smart Document oplossing een identificatie , maar het beste zou zijn voor u om het bestand een naam zelf, zodat u gemakkelijk kunt terugvinden .
7

Installeer alle andere bestanden die u verwacht nodig hebt op je computer . Microsoft Word zal de bestanden te installeren op het juiste moment . Zie de Microsoft- website in de sectie referenties hieronder voor meer gedetailleerde instructies over het programmeren van Smart Tags .
Het creëren van de Document
8

Begin te werken in het document of de sjabloon . Als u de programmering hebben gezet in de plaats, de kenmerken van het intelligente document automatisch suggereren ideeën voor u om input . Negeren of te accepteren hun idee van de tekst neer te zetten , het is uw oproep . Een voorbeeld hiervan is het formulier informatie die altijd hetzelfde zal zijn .
9

Sla het formulier of sjabloon als een XML-bestand met de functie " Opslaan als" . Smart documenten kunnen interageren met andere Microsoft-programma's en een gevarieerde lijst met database- software pakketten .
10

Zet instructies in het document . U zult XML schema definitie ( XSD ) onzichtbaar ingebed binnen het. Het document wordt letterlijk gemarkeerd met XSD om het programma wat te doen tonen en suggereren als je verder gaat met uw document . Het wordt zichtbaar wanneer u overschakelt naar de programmeermodus . Gebruik je geslepen vaardigheden om dit werk te maken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een OCR Document 
·Hoe kan ik een Excel 2007- bes…
·Hoe u Microsoft Office-documen…
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe te Pages In een sjabloon W…
·Hoe op Auto - Spring de Eerste…
·Hoe je Office 2007 configurere…
·Hoe maak je dubbele interpunct…
·Hoe maak je een Music Symbol Z…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je poorten openen in BitDefender 
·Gratis spyware software programma's 
·Wat zijn de voordelen van RealPlayer Plu…
·Hoe maak je een Screen Saver in Media Pl…
·Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
·Wat is een EPF -bestand? 
·Hoe u de grootte van een MP4 voor een iP…
·Hoe kan ik een Google Map Into PowerPoin…
·Hoe maak je een Cd-boekje op Word Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com