Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe maak je een SIM in een Adobe Photoshop Tutorial Creëren
Sims , speler personages in het populaire computerspel The Sims , zijn altijd aanpasbare geweest binnen het spel . Met elke nieuwe versie , dit deel van de gameplay groeit complexer , met meer mogelijkheden voor het maken van tekens er zo realistisch mogelijk . In De Sims 3 , de spelers zijn niet alleen in staat om het algemene uiterlijk van de Sims te veranderen , maar om gedetailleerde veranderingen aan te brengen in de standaard gezichten om de Sims lijken op iedereen die ze willen . Het creëren van Sims die er uitzien als een persoon wordt het best bereikt door de hulp van een grafisch programma voor het bewerken , zoals Adobe Photoshop . Wat je nodig hebt
De Sims 3
Adobe Photoshop
Digitale foto
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open Adobe Photoshop . Selecteer het menu "Bestand " , kies dan " Open . " Selecteer de digitale foto van de persoon of het teken dat u wilt je Sim eruit te laten zien. Kopen van 2

Minimaliseer Photoshop . Run The Sims 3 en laat het spel lading .
3

Kies de " a Sim creëren ' optie in de belangrijkste stad scherm en laat het scherm last . Open het menu " Game Options " en de optie volledig scherm uit te schakelen . Dit zal u toelaten om het spel te minimaliseren terwijl u werkt .
4

Kies een leeftijd , geslacht , huidskleur en lichaamsbouw voor je Sim die consistent is met de persoon op de foto met de eerste verschijning dialoogvenster .
5

Selecteer het haar dialoog en de Sim 's haar veranderen in een kortharige of kale stijl . Lange pony kan krijgen in de manier van het opbouwen van een nauwkeurige gezicht.
6

Selecteer het gezicht dialoogvenster . Kies een gezichtsvorm , neus, ogen , wenkbrauwen en mond die zo dicht mogelijk bij uw foto mogelijk .
7

Selecteer in het dialoogvenster make-up en verwijder alle make-up , zodat u een schone lei om mee te werken .

Zoom 8 in op het gezicht met behulp van de scroll -knop op uw muis. Zorg ervoor dat het gezicht wordt gecentreerd en naar voren . Druk op de " Print Screen " toets op uw toetsenbord .
9

Minimaliseren De Sims en het maximaliseren van Photoshop .
10

Selecteer het menu " Bestand " , kies vervolgens " Nieuw bestand . " Open elke grootte nieuw bestand , selecteer dan de "Edit" menu en kies "Plakken ".
11

Klik met de rechtermuisknop op de selectie die in het vak Lagen verscheen en kies " Maak een nieuwe laag. " Sleep de Sim afbeelding naast het imago van uw foto , gebruik dan de functie " Crop " om alleen het gezicht deel van de Sim te houden .
12

Pas de grootte van de Sim afbeelding om de grootte van uw foto overeenkomen met behulp van de functie " Resize Layer " . Pas de dekking van de laag op 60 procent in het vak Lagen .
13

Selecteer de laag , kies dan de "Edit" menu en kies 'Kopiëren'. Klik op de afbeelding om de foto . Kies in het menu "Edit " opnieuw en selecteer " Plakken ".
14

Kies de functie " Verplaatsen " en de positie van de Sim gezicht over de foto gezicht . Zorg ervoor dat aan line-up van de ogen , neus en mond zo goed mogelijk . Dit zal u tonen de veranderingen die moeten worden gemaakt om de Sim gezicht.
15

Maximaliseren De Sims spel opnieuw en open het uiterlijk dialogen je nodig hebt om mee te werken. Kies de "Advanced " -opties en verplaats de schuifregelaars in elke categorie om kleine aanpassingen te maken aan het gezicht . Indien nodig verplaatst het spel raam aan de zijkant van het scherm , zodat u kunt zien uw Photoshop- afbeelding terwijl u werkt .
16

Neem nog een screen capture van de Sim gezicht als je eenmaal tevreden bent met de wijzigingen je hebt gemaakt . Herhaal dit proces van gelaagdheid de Sim gezicht over de foto gezicht , maak dan meer veranderingen binnen het " een Sim creëren ' scherm . Herhalen totdat u het bereiken van de gewenste look .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik een hoger niveau in…
·De compatibiliteit van Mystery…
·Hoe de Genesis Werk aan De Sim…
·Hoe je Gameboy emulators gebru…
·Hoe om te praten over Xbox Liv…
·Wat zijn de verschillende eind…
·Hoe te Cheat Engine 5.3 Gebrui…
·Hoe je House of the Dead 3 PC …
·Hoe maak je een dolfijn GC Pad…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe eigen Flash Knoppen toevoegen aan ee…
·Hoe maak je een transparante PDF Stamp C…
·Hoe te Recensent Namen wijzigen in Word …
·Hoe Page Numbers formaat met Letters 
·Hoe je Server Output Variabelen Selectee…
·Hoe kan ik de grootte van een PDF-bestan…
·Hoe vindt mijn muziek van Windows Media …
·Hoe om audio van een VOB gebruiken FFmpe…
·Hoe te Recording Verbeter Van cassette n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com