Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe kan ik een hoger niveau in Neopets Krijg
Neopets is een virtuele huisdier gemeenschap gevestigd in een online wereld genaamd Neopia . Spelers kunnen zorgen voor maximaal vier virtuele huisdieren en gebruik een virtuele valuta genaamd Neopunten aan voedsel , kleding en andere accessoires kopen voor hun creaties . Er zijn een aantal manieren voor spelers om een hoger niveau Neopets krijgen . Wat je nodig hebt
Neopets rekening
Toon Meer Aanwijzingen

Trein 1 op Cap'n Driepoot ' Swashbuckling Academy op Kwark Island , als je Neopet is level 40 of onder . Betalen voor de training met dubloons , een Neopische munt . Dukaten kunnen worden gekocht bij winkels , gevonden tijdens de willekeurige gebeurtenissen of gewonnen uit Coltzan 's Shrine .

Trein 2 bij de Mystery Island Training School , als je Neopet is level 250 of onder . Betalen voor het trainen met codestones . Codestones kan worden gewonnen uit de Tombola en zijn ook gevonden in willekeurige gebeurtenissen . Training op Mystery Island is sneller dan op Kwark , maar codestones zijn duurder dan dukaten .
3

Krijg geavanceerde opleiding aan de geheime Ninja Training School op Mystery Island , als je Neopet is voorbij level 250 . Je moet rood codestones betalen voor de training . Ga naar de Mystery Island vulkaan op Techo Berg en inwisselen uw reguliere codestones voor rode codestones . U kunt ook rode codestones kopen via de wizard Shop of op handelsposten . The Secret Ninja Training School bevindt zich in een verborgen sectie binnen Techo Berg .
4

Compleet Light Faerie Quests . Het invullen van deze quests - Donker , Vuur , Water en Lucht - kan verhogen je Neopet 's hit punten , beweging , kracht of verdediging . Een Neopet dat een keuken Quest voltooid zal soms ook worden geschraapt .

Krijg toegang tot het Secret Laboratory 5 door het verzamelen van een stuk van de Geheime Laboratorium Kaart van elk van Neopia 's labs . Er zijn in totaal negen kaart stukken . De kaart stukken kunnen ook afzonderlijk worden gekocht bij de wizard Shop , of u kunt een volledige lab kaart kopen bij de handelspost . Experiment op je Neopet een keer per dag met een straal van de Secret Laboratory om zijn statistieken te wijzigen . Maar wees voorzichtig : De gevolgen van de Lab Ray zijn willekeurig , en je Neopet kunnen verliezen of winnen capaciteiten , verander de kleur of zelfs zijn geslacht te veranderen
6

Challenge Graaf von Roo om een spel van Deadly . dobbel op Roo Eiland 0:01-00:59 NST ( Neopische Standard Time ) . Als je wint door het rollen van het hogere aantal , je Neopet het niveau stijgt . Als je verliest , zal de graaf een niveau of meer van je Neopet afvoer .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te spelen met de Legionnai…
·Hoe u uw pc Herken PS2 Games 
·Geld Shop Games 
·Eee PC Compatible Games 
·Hoe maak je RCT3 Run Faster 
·Hoe te Alien Shooter Spelen 
·Hoe hoog DPS krijgen van een S…
·Hoe gebruik ik een Prepaid Car…
·How to Get Dragon Slayer Armou…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een virus te verwijderen met…
·Spyware , Malware & Virus Protection 
·Wat is Computerized Accounting ? 
·Wat is de extensie Mmz ? 
·Hoe te Berekening weergave resultaten in…
·Waar is de Pinnacle Activation Key ? 
·Het maken van posters met Microsoft Word…
·Hoe 3GP converteren naar Linux 
·Hoe kan ik een Excel-werkblad toevoegen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com