Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Het maken van posters met Microsoft Word
Als u bekend bent met het gebruik van Microsoft Word voor standaard kopieerpapier - formaat documenten zoals rapporten , brieven en faxen zijn , neem je werk een stap verder door het maken van posters . Word geleverd met een verscheidenheid van poster sjablonen waarmee u de aandacht voor een grote vergadering , evenement of aankondiging , en al grijp zijn volledig aanpasbaar . Met een paar muisklikken heb je een gepersonaliseerde affiche klaar om te pronken met je grote nieuws . Instructies

Open Word 1 , klikt u op het tabblad " File " en selecteer " Nieuw . " Klik op de map " Meer templates " , dat is de laatste optie op de " Beschikbare sjablonen " scherm . Kopen van 2

de map Dubbelklik op " Print" om een ​​selectie van posters kunt openen vanuit de Office template collectie. Dubbelklik op een poster , alles op de affiche kan volledig worden aangepast en veranderd , maar de poster sjabloon geeft u een snelle jumping - off point . Afhankelijk van de snelheid van uw computer , kan het enkele seconden duren voordat het affiche duren om te downloaden en te openen in een nieuw venster werk Woord .
3

Markeer de belangrijkste kop van de affiche , zoals " Open Huis , "en typ direct over het met uw eigen , zoals" Pet Sitting beschikbaar . " Markeer de nieuwe tekst , klikt u op het tabblad "Home " aan de bovenkant van het scherm en gebruik de " Font " controles om lettertype van de kop te veranderen , tekstgrootte , tekstkleur en tekstpositie .

Highlight 4 alle van de tijdelijke tekst op de poster en type over het met uw eigen , zoals gegevens over uw evenement , punt voor verkoop of vergadering .
5

met de rechtermuisknop op een afbeelding op de poster en selecteer " Afbeelding wijzigen . " Deze actie zal een navigatie venster , blader naar een digitaal beeld op uw computer en dubbelklik erop , dat het beeld op de poster wordt geopend . Als u niet beschikt over een digitaal beeld hebt , klik eenmaal op de tijdelijke afbeelding en druk op de toets "Delete " . Klik op het tabblad "Invoegen " , klik op "Clip Art " en typ een woord of zin in het " Zoeken naar " vak . Klik op " Ga , " bladeren door de resultaten , dubbelklikt u op een afbeelding en het op de poster weergegeven .
6

Geef de poster een kleurrijke achtergrond door te klikken op het tabblad " Pagina-indeling " en klikken op de " Paginakleur knop " in het midden van de werkbalk . Klik op een kleine gekleurde vakje aan de homepage achtergrond van wit direct te veranderen . Deze stap overslaan als u zult het afdrukken van de poster op metaalfolie of gekleurd vinyl .
7

Sla de affiche door te klikken op de tab "Bestand" , selecteer " Opslaan als, " het typen van een naam voor de poster en op te slaan op uw computer .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe je nieuwsbrieven in MS Wor…
·Hoe om tekst te maken in Micro…
·Hoe kan ik een gescande docume…
·Hoe kan ik meerdere foto's inv…
·Hoe maak je een APA Style docu…
·Hoe je MS Word gebruiken om ee…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe je MS Word Protections Ver…
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te Wijzigingen bijhouden gebruiken m…
  Software Articles
·Hoe te Circulaire Types maken in Photosh…
·Hoe maak ik een persoonlijke website Sea…
·Hoe je DivX films te branden met Nero 
·Hoe om dvd's kopiëren naar ISO -bestand…
·Hoe te Littekens maken in Photoshop 
·Hoe de Laatste Betreden Data verwijderen…
·Hoe maak je Color Van Black & White in G…
·Hoe maak je een tijdlijn maken op Micros…
·Hoe Video Reverse in After Effects 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com