Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Home Recording Software >> Content
Hoe je DivX films te branden met Nero
Bij het downloaden van filmbestanden die u kan komen over een groot assortiment van verschillende bestandstypen . Een van de meest populaire bestandstypen staat bekend als Divx . Ook wel aangeduid als Xvid , Divx het bestandsformaat meestal niet direct af te spelen op een DVD-speler , zodat het moet worden gebrand met een programma als Nero . Het proces is vrij eenvoudig en het resultaat kon geven u een professionele stijl DVD van een hoge kwaliteit Divx film . Wat je nodig hebt
Nero Burning Rom
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de volledige Divx film . Zorg ervoor dat de film volledig is gedownload of de dvd wordt beschadigd of niet in staat om te branden op alle. Test de film in een mediaspeler zoals VLC media player , om ervoor te zorgen dat het goed werkt . Kopen van 2

Open Nero Start Smart . Vanuit het hoofdmenu , selecteer de optie van drop - down menu van het programma aan de bovenkant van het scherm "DVD " . Klik op het tabblad ' Foto en Video ' . Het pictogram laat een Polaroid foto en een filmstrip . Klik op de optie die zegt: " Maak je eigen DVD-Video " en wacht tot de Nero Burning Rom op .

Drag and drop 3 het DivX filmbestand te laden om het venster " Timeline " van de nieuwe dvd-project . Het programma analyseert het dossier om ervoor te zorgen dat het de juiste indeling . Een statusbalk aan de onderkant van het scherm geeft aan hoeveel ruimte er op de DVD . Voeg meerdere DivX filmbestanden zolang de voortgangsbalk blijft onder de ruimte op de DVD .

Druk 4 de icoon "Create Chapters " om de film te scheiden in aparte hoofdstukken . Labelen elk hoofdstuk of laat ze leeg om een automatisch hoofdstuknummer hebben voor de DVD .

Druk 5 op de knop " Next " om de dvd blijven maken proces . Het volgende scherm laat u het menu voor uw DVD bewerken . Hier kunt u dubbelklikken op het scherm Menu om naar de film objecten rond , verander de achtergrond , en stel pictogrammen voor elke video op de DVD . Klik op de muzikale noot om achtergrond muziek toe te voegen aan uw DVD .
6

Druk op de knop "Volgende " om een voorbeeld van uw dvd-menu te zien . Selecteer de verschillende pictogrammen en menu- opties om het menu uit te testen . Druk op " Next" als je dit.

Plaats 7 hebben afgerond een lege dvd in uw dvd -brander . Zodra de brander de schijf is geladen , klikt u op de knop "Branden " te laten beginnen met het proces . Het proces kan tot een uur , afhankelijk van hoe lang de video is . Zodra de DVD klaar is met branden , zal het automatisch uitwerpen van de dvd-drive .

Previous: Next:
  Home Recording Software
·Hoe maak je een tape uploaden …
·Hoe maak je een Boy Sound Make…
·Hoe je dvd's op een computer k…
·Hoe te Bass In Songs in GoldWa…
·Opname 's voor computers 
·Hoe te Fudge Stir 
·Hoe maak je een voicemail opne…
·Hoe kan ik FLV converteren naa…
·Hoe maak je een Tinny Voice So…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Verdeel Met Decimalen op PowerPoi…
·Hoe PDF-bestanden importeren in AutoCAD 
·Hoe te gebruiken Nero op een cd branden 
·Hoe Video Audio Sync naar AVI 
·Hoe controleert de File Type op een Vim …
·Hoe te Iconen veranderen in OpenOffice 3…
·Streaming Flash Vs . QuickTime 
·Hoe u Microsoft Windows Movie Maker 2 Pr…
·Hoe je tekst maken met een witte rand in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com