Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een achtergrond verdienen met Gaussiaans Motion in Photoshop
Het vervagen van de achtergrond van de foto wordt een verscheidenheid aan doeleinden van het simuleren van een bewegend onderwerp te onderscheiden van uw onderwerp in het midden van een complexe achtergrond . Photoshop biedt verschillende Blur filters waaronder het filter Gaussiaans vervagen en de Motion Blur -filter . Het filter Gaussiaans vervagen vermindert de scherptediepte - het bedrag van een beeld in focus - wanneer toegepast op een afbeelding achtergrond. De Motion Blur filter simuleert beweging in een door de gebruiker gekozen richting en intensiteit . Instructies

Open Photoshop 1 en selecteer " File " in de menubalk . Open de map met uw image-bestand en klik erop . Druk op " Open" om uw foto te importeren . Kopen van 2

Kies het Masker knop Quick uit de toolbox aan de linkerkant van het venster . De knop bevat een grijze vierkant met een witte cirkel binnen. Selecteer het emmertje uit de gereedschapskist . Klik ergens in de afbeelding om deze te vullen met een transparant masker .
3

Kies het gummetje van de toolbox en selecteer een penseel formaat in de bovenste menubalk om uw onderwerp. Wis de gebieden van het masker dat je onderwerp om het te beschermen tegen wijzigingen . Als je per ongeluk een deel van de achtergrond te wissen , selecteert u ' Bewerken ' en vervolgens ' Undo Eraser "om het masker te herstellen op het laatste gebied dat u bewerkt .
4

Klik op de knop Quick Mask nadat u hebt gewist het masker dat je onderwerp . Een selectiekader vervangt het masker . Bevestigen dat uw hele onderwerp is geselecteerd . Als u niet tevreden bent met de selectie , klikt u nogmaals op de knop Quick Mask en verdere verfijningen .
5

Kies " Selecteer , " en vervolgens " Inverse " in de menubalk om uw achtergrond te selecteren . Druk op " Control" en " J " tegelijkertijd een laag met alleen de achtergrond afbeelding te maken .
6

Selecteer ' Filter ', ' Blur , " en vervolgens " Gaussiaans vervagen " te simuleren een ondiepe scherptediepte gebruikelijk in portretfotografie . Stel de radius ,1-250 pixels aan uw voorkeuren . Een hogere straal verhoogt de onscherpte van de achtergrond .
7

Kies " Layer , " en vervolgens " Een laag maken " om uw lagen samenvoegen . Selecteer " File " en vervolgens " Opslaan " om uw afbeelding op te slaan onder een bestandsnaam van uw keuze .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Glare verwijderen in Ad…
·Hoe maak je een pad in Photosh…
·Photoshop 3 Specs 
·Hoe te Wervelingen in Photosho…
·Hoe je tekst toevoegen aan een…
·Hoe te Koffie Stoom in Photosh…
·Hoe maak je een collage maken …
·Hoe maak je een Solid Shape in…
·Hoe te Change My Oogkleur in M…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Waarom sommige filters zijn beschikbaar …
·Tutorial over hoe je Drupal CCK 
·Hoe te Band Banners Maak gratis 
·Hoe maak je een Excel -werkblad Kopieer …
·Ook wel bekend als Roxio Easy CD /DVD Cr…
·Hoe je Photoshop een Neus Piercing 
·Hoe je mensen spelen in Warcraft III 
·Hoe maak je een film in Adobe Premiere E…
·Hoe kan ik een object in Illustrator Ref…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com