Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe PowerPoint leren voor Free
PowerPoint kunt u een hele kantoor of school presentatie rechtstreeks te maken van uw computer, zodat u niet hoeft bezig te houden met stiften of papier . Terwijl het programma maakt het gemakkelijk om een flitsende presentatie te maken , kan het moeilijk zijn om te leren voor iemand die nog nooit heeft gebruikt voor zijn. U hoeft niet naar een klasse te nemen of te kopen een instructie- video naar PowerPoint te leren . Als u snel wilt leren hoe u PowerPoint goed te gebruiken voor gratis , er zijn veel online en offline middelen beschikbaar zijn . Wat je nodig hebt
Lenerspasnummer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Toegang tot een van de koppelingen in het gedeelte Bronnen voor een online PowerPoint tutorial. Lees de tutorial 's beschrijving van de belangrijkste werkbalken gebruikt in PowerPoint en welke opties ze bevatten . Kopen van 2

Open het programma PowerPoint , en volg samen met de instructies in de handleiding . Zorg ervoor dat u weet waar alle van de meest gebruikte opties zijn gelegen alvorens over te gaan , zoals de knop "Opslaan" en het pictogram voor het toevoegen van een nieuwe dia aan uw presentatie .
3

Ga door naar het volgende segment van de tutorial en volg de instructies over hoe tekst en afbeeldingen toe te voegen van de harde schijf van uw computer aan een dia . Probeer het creëren van een reeks van aangepaste dia's met uw eigen tekst , afbeeldingen en achtergronden , zodat je comfortabel met de interface, zonder hulp van de tutorial zijn .
4

Ga naar een openbare bibliotheek en het lenen van een PowerPoint zelfstudie boek zoals als " PowerPoint Step By Step , " " Teach Yourself Visueel PowerPoint " of " PowerPoint voor Dummies . " Lees de lessen in het boek in hetzelfde tempo als de online handleiding , omdat het boek dat u aanvullende tips en ideeën niet worden weergegeven op een website zal geven .
5

verder werken via de online tutorial en boek aan leren over extra functies , zoals dia -overgangen en geluidsfragmenten toe te voegen of een back- muziek .

Poging 6 om een ​​PowerPoint- presentatie te maken , zonder te verwijzen naar de boek of online gids om zorg ervoor dat je een stevige greep van de concepten.
7

Navigeer naar de link bronnen voor geavanceerde PowerPoint tutorials als je nodig hebt om meer moeilijke functies , zoals het schrijven van wetenschappelijke vergelijkingen of animeren grafieken te gebruiken .
8

Aanmelden voor een PowerPoint forum als je nodig hebt om een functie die niet in het boek of tutorial is uitgelegd te gebruiken . Stel een vraag over hoe u de functie gebruiken en wacht op een reactie van iemand die uw probleem heeft gehad .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe je Powerpoint Poster Print…
·Hoe te voegen een YouTube film…
·Hoe te Notes in PowerPoint 200…
·Hoe te Highlight in Powerpoint…
·Hoe kan ik een teller in Power…
·Hoe H.264 importeren in PowerP…
·Kan een PowerPoint-presentatie…
·Hoe Film- Clips In Powerpoint 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik gratis visitekaartjes maken 
·Problemen met geluid uitschakelen in Vir…
·Hoe kan ik PDF-documenten van Microsoft …
·NBA Live Systeemvereisten 
·Hoe u de automatische Leading in InDesig…
·VBR Vs . CBR met Ableton 
·Waarom heeft Excel 2003 Keep Het toevoeg…
·Hoe je Time Machine gebruiken om een bac…
·Hoe maak je een Trend Micro Antivirus Fi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com