Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Kan een PowerPoint-presentatie Continu worden doorgelust ?
Presentaties gemaakt in Microsoft PowerPoint kan continu worden doorgelust doordat een optie in de diashow. Dit betekent dat de presentatie zal opnieuw vanaf de eerste dia beginnen , direct na de laatste dia , looping oneindig totdat de diavoorstelling wordt afgebroken door de gebruiker . Continu looping presentaties nuttig in verschillende scenario's , zoals informatie displays die openlaten voor langere tijd . De Loop instellen

Met een presentatie opent in PowerPoint configureren , kan de lus instelling te vinden door te klikken op de "Set Up Slide Show " icoon onder de "Slide Show " rubriek op het lint aan de bovenkant van het scherm . De daarop volgende dialoogvenster biedt een scala aan keuzes - vink het bovenste vakje met het label " Loop continu tot ' Esc ' " om de oneindige lus optie de volgende keer dat de diashow lanceert stellen . Klik op " OK " om uw keuze te bevestigen en de instelling toe te passen .
Andere Slide Show Options

Een reeks andere opties zijn beschikbaar op de Set Up Show dialoogvenster . Het is mogelijk om te schakelen tussen full - screen en windowed modi voor de diashow , bepalen welke dia's in de presentatie worden getoond . Dit is handig als u alleen een subset wilt tonen en kies of u de dia's handmatig vooruit - op een muisklik - of automatisch met behulp van de timings geconfigureerd met elke dia . Overgangen en dia duur kan worden aangepast op het tabblad " Overgangen " van de PowerPoint- lint , terwijl het tabblad " Animaties" stelt u in staat te stellen effecten voor de individuele elementen binnen elke dia .
de lancering van een presentatie

Klik op de "Slide Show " icoon in de rechter bovenhoek van het scherm om een full - screen presentatie in PowerPoint te starten . De " Van begin" en " Vanaf huidige dia "-iconen op het tabblad "Slide Show " aan de bovenkant van het scherm kan ook worden gebruikt . U kunt ook op de " F5 " toets op het toetsenbord . De diavoorstelling zal draaien op basis van de instellingen die u hebt geconfigureerd . Als u de continue lus instelling hebt geactiveerd, wordt de dia's blijven worden in volgorde weergegeven totdat u op de toets " Esc " .
Meer middelen

Meer informatie
over PowerPoint en de verschillende functies die het biedt is te vinden op de officiële website van Microsoft op office.Microsoft.com /en-us /powerpoint . De webportal biedt een uitgebreide hulp en sectie door te lezen , evenals een reeks instructievideo's en how-to gidsen , zodat u meer uit de software te krijgen . Het Help-systeem ingebouwd in de applicatie zelf is ook handig voor het leren over de functies van het programma en het omgaan met problemen of problemen die zich voordoen tijdens het gebruik van de software .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe kan ik Animate mijn PowerP…
·Hoe kan ik meerdere foto's inv…
·PowerPoint 2007 Technieken 
·Hoe kan ik een achtergrond mak…
·De beste Onderwerpen voor Powe…
·Hoe maak je een Word 2007- doc…
·Hoe te Sync Audio naar PowerPo…
·Hoe te Themes In PowerPoint 
·Hoe Achtergrond Graphics Verwi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe de Photoshop Blur Tool Gebruik 
·Hoe PDF Sheets Scheid 
·Hoe te Ogg branden op een audio-cd 
·Audiosync Problemen en Premiere Pro expo…
·Hoe te Capture Kleur Met behulp van GIMP…
·Systeemvereisten voor Pro Tools LE 7.3 
·Hoe maak je een gescand document bewerke…
·Hoe gegevens Labels Onderhoud Bij Verfri…
·Hoe te converteren PPT naar een Word- do…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com