Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Powerpoint Voordelen
De Microsoft Office PowerPoint diashow applicatie stelt gebruikers in staat om aanzienlijke hoeveelheden informatie over te brengen aan een breed scala aan doelgroepen . Presentatoren kunnen de applicatie gebruiken om complexe projecten niet goed geschikt voor statische displays uit te leggen , en de elektronische aard van PowerPoint kunnen gebruikers informatie te actualiseren op het laatste moment . Daarnaast kunnen gebruikers een aantal andere voordelen genieten wanneer u een PowerPoint-presentatie software . Efficiënte communicatie

PowerPoint
stelt presentatoren in staat een aanzienlijke hoeveelheid informatie over te brengen in een presentatie . In plaats van statische getallen en grafieken , hoewel, PowerPoint- gebruikers kunnen animaties , bewegende grafieken en tal van andere functies die de aandacht vestigen op belangrijke punten te illustreren uitdagende concepten toe te voegen . De PowerPoint opleidingsorganisatie Skill Sheets merkt op dat gebruikers een argument kunnen bouwen door het weergeven van een zin in een tijd , en sommige gebruikers kunnen PowerPoint-presentaties minuten aanpassen voordat het leveren van de informatie . Geautomatiseerde dia progressie tijdens de presentatie van de PowerPoint-dia show , volgens Skill Sheets , kunnen gebruikers ook te zien op de publiek voor non-verbale feedback zoals gapen of verward looks . Na het opmerken publiek feedback , kunnen presentatoren de presentatie
Gemakkelijk Distribution

passen ingaan op bepaalde onderwerpen of aanvullende ondersteunende informatie . De elektronische aard van PowerPoint maakt distributie eenvoudig , vooral in vergelijking met de meer traditionele presentatie , zoals overhead transparanten en gedrukte folders . Veel organisaties plaatsen PowerPoint-presentaties op websites te downloaden , en gratis PowerPoint Viewer applicaties ingebouwd in vele populaire browsers kan webgebruikers aan de presentatie van bijna overal te bekijken . Daarnaast is de zelfverbetering website Self Growth zegt dat gebruikers PowerPoint-presentaties kunnen branden op een DVD voor weergave op een televisie , en sommige gebruikers kunnen dvd of cd te gebruiken om zeer grote PowerPoint-bestanden te verspreiden . Skill Sheets merkt ook op dat presentatoren voorsprong van een geplande presentatie aan het publiek vertrouwd te maken met de belangrijkste concepten en kritische informatie kunnen verspreiden PowerPoint-bestanden .
PPS -formaat

Hoewel veel gebruikers distribueren PowerPoint-bestanden met de vertrouwde PPT extensie , PowerPoint maakt het ook makers van content om de bestanden in een PPS- of PowerPoint-voorstelling , formaat opslaan . Wanneer een ontvanger opent een PPS -bestand , PowerPoint start direct in slideshow -modus en begint meteen het leveren van content . Deze functionaliteit wordt voorkomen dat gebruikers en de inhoud te wijzigen voorafgaand aan het ervaren van de diashow en de PowerPoint Show formaat is ideaal voor kiosken en andere locaties die profiteren van automatische levering .
Milieuvriendelijk

Anand Natrajan , die behaalde een doctoraat in de computerwetenschappen en dient als de vice-president van engineering bij LucidMedia Inc , merkt op zijn website dat PowerPoint-presentaties grotendeels hebben vervangen OHP-transparanten . De overgang naar PowerPoint kunnen gebruikers een elektronisch display in plaats van materialen gedrukt op plastic transparanten te gebruiken , en elektronische media houdt de transparanten uit stortplaatsen .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe kan ik Excel Grafieken con…
·Hoe Microsoft PowerPoint gebru…
·Hoe maak je een foto instellen…
·Hoe kan ik Verkort a Song I Do…
·Hoe PowerPoint- dia's Uittreks…
·Hoe te Banners & Toelichtingen…
·Hoe te Fade In Woorden in Powe…
·Hoe kan ik een organigram in P…
·Hoe maak je een Pop-Up creëre…
  Related Articles
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Voordelen en nadelen van Open Office 
De voordelen van het gebruik van een tek…
De voordelen van Word Processing 
De voordelen van het gebruik van Word Pr…
Hoe Word installeren , PowerPoint en Exc…
De voordelen van Word Processing Meer da…
De voordelen van het hebben van een teks…
Wat zijn de voordelen van een tekstedito…
  Software Articles
·Hoe maak je een Reason Project File Reco…
·Hoe u Windows Media converteren naar 3GP…
·Hoe kan ik een lege achtergrond Achter e…
·Hoe maak ik een backup van mijn favoriet…
·Welk type van File Format Is CDA ? 
·Hoe te Columns verdienen met lijnen in W…
·Hoe je Office 2007 Switch Van Koreaans n…
·Hoe je de harde schijf scannen op slecht…
·Hoe te converteren Docx Gratis 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com