Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
De voordelen van Word Processing
TechTerms.com beschrijft tekstverwerkingsprogramma als programma's die gebruikers in staat om documenten te creëren en te manipuleren tekst . Heel anders dan manuele schrijfmachines , tekstverwerking software kunnen operators om veel meer dan woorden toe te voegen aan een pagina te doen . De voordelen van programma's zoals Microsoft Word en OpenOffice geven gebruikers honderden hulpmiddelen om ingewikkelde documenten te creëren . Gebruiksgemak

Tekstverwerking
kunnen gebruikers gemakkelijk documenten te creëren . De visueel aantrekkelijke interface laat operators zien wat hun project eruit zal zien eens rechts gedrukt op hun computerscherm . In veel gevallen , kunnen gebruikers deze programma's te gebruiken zonder dat u door gebruik te maken van spraak-naar - tekst -technologie ingebouwd in de software .

Het gemak van het aanbrengen van wijzigingen in tekstverwerkingsbestanden geeft gebruikers de ultieme flexibiliteit met hun werk . De meeste instrumenten in de programma's moeten makkelijk te zien pictogrammen georganiseerd in werkbalken . Met de klik van een muis , gebruikers genieten van het gemak van toegang van hun favoriete programma kenmerken .
Grafieken

Tekstverwerking programma kunnen gebruikers verschillende typen afbeeldingen in documenten bevatten . Gebruikers kunnen kiezen uit illustraties , foto's en grafieken om de visuele impact van het document te verbeteren . Zo hebben de meeste programma's een exploitant toestaan ​​een diagram uit een spreadsheet programma te importeren . Gebruikers kunnen de graphics , tweaken van de grootte , de helderheid en de locatie te formatteren . Daarnaast kunnen afbeeldingen opmaak maken tekst wrap verwerven omheen , zodat de gebruiker plaats het overal in het document terwijl gebruik goed ruimte .
Gereedschap

Tekstverwerking
software bevat een overvloed aan handige tools . Bijvoorbeeld , de spreuk en grammaticacontrole functies voorkomen schrijvers van het maken van gênante fouten . Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de organisatie van lange documenten vergroten met behulp van de kop en voet gereedschappen . Dit vermogen om paginanummers en titels hebben automatisch op elk vel geeft een professionele uitstraling .

Post
fuserende instellingen opslaan werknemers ontelbare uren door het automatiseren van een voorheen tijdrovende klus . Door het importeren van gegevens uit bestaande lijsten , kunnen gebruikers velden invoegen in geschikte plekken binnen een document . Zo kan een Microsoft Excel- spreadsheet met een mailing lijst met namen en adressen krijgen samengevoegd met een letter gemaakt in Microsoft Word . Elke eerste naam verschijnt automatisch op de afgedrukte pagina na het woord " Geachte " in de brief .
Sharing

Tekstverwerking programma
gebruikers toestaan ​​om documenten te delen op verschillende manieren . Meerdere gebruikers kunnen samenwerken aan hetzelfde document met behulp van een computer netwerk . Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun werk elektronisch te delen met anderen via e-mail of door het uploaden van de bestanden naar een computer netwerklocatie of op het internet . Daarnaast kunnen gebruikers het document in een indeling die hen beletten het aanbrengen van wijzigingen om het te delen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een lege pagina-ei…
·Hoe het opzetten van MLA -form…
·Hoe kan ik een boekje in OpenO…
·Hoe te OCR inschakelen in Adob…
·Hoe te Raster afdrukken 
·Hoe te Bijgehouden wijzigingen…
·Hoe te openen Bijlagen Binnen …
·Hoe kan ik een RTF- bestand te…
·Hoe maak je een Glow In Text 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Extract to MP3 Met Windows Media …
·Hoe je Account Type wijzigen in Quicken 
·Windows CE Gereedschap 
·Hoe te Audio Onto Video Kaart FFmpeg 
·Hoe maak je automatisch vullen in Safari…
·Hoe maak je een schijf klonen naar DVD 
·Hoe je een AVI -bestand met behulp van e…
·Quick Reference Guide voor het gebruik v…
·Hoe maak je een snelkoppeling probleem i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com