Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe maak je een Pop-Up creëren in PowerPoint
Pop - ups toestaan ​​dat de kijkers van uw PowerPoint-presentaties om extra informatie te krijgen wanneer ze op een ' hot spot ' op uw dia's . Bijvoorbeeld , wilt u misschien uw kijkers om een ​​pop - up definitie krijgen wanneer ze op een bepaald woord . Aangepaste animatie -functie van PowerPoint maakt het creëren van dit effect gemakkelijk en leuk . Wat je nodig hebt
Microsoft PowerPoint 2007 of later
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een bestaande PowerPoint-presentatie of een nieuwe maken . Ga naar de dia waarin u de pop - up te creëren . Kopen van 2

Klik op het menu "Invoegen " en klik vervolgens op het pictogram " Shapes " op de werkbalk om de Shapes openen drop-down . Kies een vorm . Teken de vorm over het object of gebied op de dia die u wilt maken in een ' hot spot '. ( Kies de juiste vorm voor de job . Bijvoorbeeld , een rechthoek werkt goed voor een woord of een tekstblok . An ovale beste werkt voor regio's op een kaart. )
3

rechtermuisknop op de vorm en kies " vorm opmaken " in het pop - up menu om het dialoogvenster Vorm opmaken te openen . Klik op " Fill " in het linkerdeelvenster en selecteer vervolgens de " Solid Fill " radioknop in het rechterpaneel . Klik op de " Color " drop-down en kies een kleur voor de vorm .
4

Sleep de " Transparantie " schuifregelaar om de transparantie , of tint , voor de vorm in te stellen . ( Houd in gedachten dat de getinte vorm geeft aan de hot spot . Maak het donker genoeg om op te merken , maar toch licht genoeg zodat het object eronder duidelijk zichtbaar is . Ongeveer 95 procent werkt goed voor de meeste kleuren . )
5

Klik op " Line Kleur " in het linkerdeelvenster en selecteer vervolgens de " No Line" radioknop in het rechterpaneel . Klik op ' Sluiten '.
6

Klik op het pictogram " Tekst Box " en teken een tekstvak op de dia waar u de pop - up weer te geven . Typ uw tekst in het tekstvak en het formaat van de zo gewenste tekst .
7

Klik op het menu "Animaties " . Klik op de " Aangepaste animatie " knop op de werkbalk om de animatie dialoogvenster Aangepast openen . ( Zorg ervoor dat jouw vorm is nog steeds geselecteerd . )
8

Klik op de knop " Effect toevoegen " , en kies " Ingang " van de fly - out menu . Dit geeft de entree submenu fly - out . Kies een ingang effect ( transitie ) .
9

Zorg ervoor dat de " Start" drop-down is ingesteld op " On Click . " Je hebt nu een animatie-effect bijvoorbeeld in het onderste deelvenster vermeld van de Animatie dialoogvenster Aangepast . Klik met de rechtermuisknop en kies ' timing ' van de fly - out menu . Dit opent het effect dialoogvenster Opties . ( De naam van de Entree effect dat u displays koos in de titelbalk . Laat je hierdoor niet misleiden . ) Op Twitter 10

Klik op de " Triggers " knop , en selecteer vervolgens de "Start effect op klikken van " keuzerondje . Kies uw hot spot vorm uit het drop down rechts van "Start effect op de klik van " . ( PowerPoint aantallen objecten op elke dia in de volgorde waarin u ze maakt . Zeg, bijvoorbeeld , uw dia heeft twee tekstvakken en een grafische voordat je tekende jouw vorm . Als u trok een rechthoek vorm voor uw hot spot , PowerPoint zou het te noemen " rechthoek 4 " . de naam van de vorm overeenkomt met het type van de vorm die u tekent . ) Klik op " OK ..

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak je een Drop zaak in P…
·Hoe te Samenvoegen op Microsof…
·Hoe de Outline niveau van teks…
·Hoe te veranderen Traditionele…
·Tekst Tricks in PowerPoint 
·Hoe je tekst genereren in de v…
·Hoe maak je een Wedding Powerp…
·Hoe maak je foto's in PowerPoi…
·Hoe hebben twee PowerPoint Ses…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de iteratieve methode op een Excel -…
·Hoe PowerPoint leren voor Free 
·QuickBooks Software instructies 
·Hoe te Fotoranden in Photoshop Zachter 
·Hoe maak je een Hyphen Niet Break 
·Hoe te Adresetiketten uit Excel XP Print…
·Hoe kan ik MP4 bestanden af ​​te spelen …
·Hoe Vergelijk Duplicate Files 
·Hoe je Skype in Firefox 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com