Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
De voordelen van het gebruik van een tekstverwerker
Vóór de komst van home computers , de tekstverwerker was oorspronkelijk een typemachine - computer hybride voor elektronisch produceren van documenten . Yesterday's machine zich ontwikkeld tot de huidige software- applicatie . De voordelen van het gebruik van een tekstverwerker zijn divers ; geautomatiseerde templates waarmee de gebruiker alles van visitekaartjes tot webpagina's , taken ver voorbij de eenvoudige typemachine van de voorbije jaren te creëren . Het corrigeren van fouten

In de verre dagen van schrijfmachines , corrigeren van een typefout was een langzaam proces waarbij vloeibare correctie -oplossing of met behulp van een speciale correctie tape en de fout opnieuw te typen om het te bedekken . Een tekstverwerker vereist alleen het gebruik van de sleutel ' Backspace ' of 'Verwijderen ' om een fout te elimineren . Voordeel van de tekstverwerker is dat zelfs een onnauwkeurige typiste fouten kunnen corrigeren en documenten te produceren in een tijdige wijze .
Eigenschappen

Tijdbesparend en creatieve functies maken het verschil tussen de tekstverwerker en een basistekst bewerkingsprogramma . Terwijl er een fout verwijderen is snel , met behulp van de ' autocomplete ' functie om de spelling te corrigeren tijdens het typen is sneller . Andere functies zijn onder meer spellingcontrole , het aantal woorden en grammaticacontrole de aanraking van een knop , en eenvoudige sjablonen voor elke vorm van cv's tot wenskaarten en brochures . Mail samenvoegen documenten met gegevens , het invoegen van wetenschappelijke citaties en paginanummering zijn alle gemeenschappelijke kenmerken van de moderne tekstverwerkingsprogramma .
Storage

Tijdens het typen van een document op een typemachine zou slechts een exemplaar te produceren , kan de tekstverwerker sturen zoveel exemplaren als nodig is om een ​​aangesloten printer , waardoor de noodzaak voor ouderwetse carbonpapier of een uitstapje naar de kopieermachine . Vroege tekstverwerking machines kon een beperkt aantal alleen tekst - documenten in zijn geheugen op te slaan , maar de voordelen van het gebruik van vandaag tekstverwerker betekent dat je alleen beperkt door de grootte van de harde schijf van de computer . Documenten kunnen foto's , links naar webpagina's , en cross -linked data van andere programma's zoals een spreadsheet bevatten . Deze bestanden kunnen ook worden gedeeld door te mailen ze naar collega's of door downloaden op flash drives .
Draagbaarheid

De voordelen van een tekstverwerker zijn niet beperkt tot een desktop computer of laptop . Full-featured tekstverwerkers kan worden gebruikt op mobiele telefoons , personal digital assistants ( PDA's ) en tablet computers . Er zijn ook online -only tekstverwerkers die toegankelijk is vanaf elke computer met een internetverbinding en een browser , waardoor de noodzaak voor geïnstalleerde toepassingen . Draagbaarheid, flexibiliteit en keuze zijn voordelen die een ouderwetse typemachine niet kon verstrekken .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe te Teken invoegen in een W…
·Hoe om te leren Dvorak Typen 
·Hoe maak je een lege Gebruiker…
·Waar zijn Woord Label sjablone…
·Hoe te Reacties in OpenOffice …
·Hoe maak je een tabel maken in…
·Hoe te Superscript toevoegen i…
·In Word 2007 Hoe kunt u printe…
·Hoe te wijzigen Kleur van de L…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe Easy Brochures maken 
·Hoe maak je een dubbele Wederzijdse in E…
·Hoe je Skype Met de Nokia E71 
·Hoe te tellen in Excel 2007 
·Hoe te Games door Scratch Online te make…
·Smart Board Data Management Lessons 
·Windows 95 Games 
·Wat is een . SOL -bestand? 
·Kun je videobellen met een Conference Ca…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com