Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Heeft Iedere computer Heb PowerPoint ?
Als je ooit gewerkt in een kantoor of deelgenomen aan een hogeschool of universiteit klasse , heb je waarschijnlijk een PowerPoint-presentatie tegengekomen . PowerPoint-presentaties bieden een effectief middel van visueel overzicht van informatie voor presentaties voor een publiek . Omdat PowerPoint-presentaties zijn zo gewoon , zou je denken dat PowerPoint is opgenomen als standaard operating software op elke computer . Dit is niet het geval . PowerPoint is eigenlijk een onderdeel van de Microsoft Office suite . Echter , alternatieve software programma's bestaan ​​die vergelijkbare functies uitvoeren . PowerPoint

PowerPoint
is presentatie-software meegeleverd met de Microsoft Office suite beschikbaar voor aankoop , hoewel sommige fabrikanten pre - installatie van Office-software op hun computers . Verschillende versies van Office targeting thuis , studenten en zakelijke gebruikers zijn ontworpen om te werken met computers met Windows XP , Vista en Windows 7 -besturingssystemen . Een aangepaste versie van Office suite software met inbegrip van PowerPoint werkt met computers met Mac OS . Met ingang van mei 2011, de huidige versies van PowerPoint zijn PowerPoint 10 voor Windows - gebaseerde systemen en PowerPoint 11 voor Mac-computers .
Behulp van PowerPoint

U maakt PowerPoint- dia's met behulp van afbeeldingen, foto's , videoclips en andere elementen en sla de voltooide presentatie als een bestand op uw computer met een . PPT extensie . Naast conventionele presentaties , kunt u ook uitprinten harde kopieën in kleur of in zwart-wit van uw PowerPoint- dia's als vrijstaande presentatie of binnen een groter document dat gedrukte tekst uit tekstverwerking bestanden , of numerieke gegevens uit de database of kan omvatten om onder meer spreadsheet -bestanden . U kunt ook PowerPoint-bestanden delen met anderen die PowerPoint of compatibele software op hun computers geïnstalleerd door het verzenden via e-mail of ze te uploaden naar een flash drive .
PowerPoint Betaalde Alternatieven
< br

Corel > bevat de software programma's Presentaties en presentatie Graphics in zijn WordPerfect office suite van programma's als alternatief voor PowerPoint voor computers . Apple heeft zijn eigen presentatie-software meegeleverd met zijn iWord softwaresuite speciaal ontworpen voor computers met Mac OS . ThinkFree Show is een standalone software programma dat is volledig compatibel met de Microsoft Office suite en presenteert zich als een low - cost alternatief voor Microsoft Office-programma's .
PowerPoint Gratis alternatieven

Als uw budget is zeer beperkt , of kiest u gewoon niet om PowerPoint of haar betaalde alternatieven te kopen , kunt u verkrijgen presentatie software gratis . Veel vrije presentatie programma 's bestaan ​​" in de cloud " - dat is , moet u verbonden zijn met het internet om ze te gebruiken . Deze programma's omvatten Google Docs Presentaties , SlideRocket en ZohoShow . Als niet- wolk alternatief , OpenOffice biedt een open - source software suite , waaronder een tekstverwerker , database-en spreadsheetprogramma evenals de Impress presentatie software programma dat u kunt downloaden en installeren op uw computer zonder beperking voor geen last .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe te Harvard Graphics conver…
·Hoe maak je een Dia-indeling i…
·Hoe een PDF in PowerPoint Incl…
·Hoe je opmaken in PowerPoint 
·Hoe maak je een PowerPoint- do…
·Hoe maak je een PowerPoint- Fi…
·Microsoft Word Vs . Microsoft …
·Hoe YouTube invoegen in PowerP…
·Hoe te Sound Toepassen op alle…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe kan ik een Word 2003 Dictionary naar…
Hoe maak je een CV Computer vriendelijk …
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak je een Leuke Kaart van de Verja…
Hoe maak Afstuderen op de computer 
Hoe maak je een certificaat te verdienen…
Hoe Microsoft Works installeren op een a…
  Software Articles
·Hoe maak je een werkbalk voor Bold Type …
·Hoe te Voorlopig totaal berekenen in een…
·Hoe te VMware vCenter 4.0 Gebruik 
·Hoe maak je een TRP converteren naar een…
·Skype is het uitschakelen Webcam Effecte…
·Hoe maak je een gekochte McAfee AntiViru…
·Waarom kan ik niet openen van een Word 2…
·Hoe te downloaden van een MP3 Van het we…
·Photoshop Taken voor een fotograaf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com