Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Wat is een Macro - Enabled PowerPoint-presentatie ?
Een macro - enabled PowerPoint-presentatie is een presentatie die macro's gebruikt . Microsoft Office 2007 begonnen met verbeteringen van de beveiliging te implementeren om te beschermen tegen kwaadaardige bedreigingen , waaronder het aanbieden van twee bestandstypen in PowerPoint-presentaties : . Pptx en pptm . . Het . Pptx -bestand extensie is een Visual Basic for Applications ( VBA ) , zoals macro's , vrije voorstelling en een . Pptm bestandsextensies betekent dat macro's zijn ingeschakeld . Om ze effectief te implementeren , moeten de gebruikers veiligheidsrisico's in verband met macro's te begrijpen , hoe je hoe PowerPoint macro- instellingen wijzigen en hoe u een presentatie met macro's op te slaan. Macro's

alle Microsoft Office -programma's gebruiken macro's om routinetaken , zoals het toepassen van opmaak te vormen en tekst , invoegen van afbeeldingen tekenen , schakelen printers , enz. In wezen automatiseren , een macro neemt een reeks taken en compileert ze . Dit stelt u in staat om een complexe taak uit te voeren of te voltooien vele stappen in een druk op de knop of toetsenbord commando . PowerPoint maakt ook gebruik van macro's om taken uit te voeren tijdens het uitvoeren van de presentatie , zoals het openen van andere presentaties , verhuizen naar verschillende dia's op basis van vragen uit het publiek , het draaien van een video en nog veel meer .
Macro Veiligheid Risico
< br

Macro's > zijn uitvoerbare bestanden . Executables kan kwaadaardige code die uw computer kunnen schaden bevatten . Omdat een hacker kan schadelijke code invoegen of invoering van een computervirus , moet u alleen uitvoeren macro's van betrouwbare bronnen . Betrouwbare bronnen zijn de ontwikkelaars van uw organisatie of macro's en add -ins te downloaden in de Downloads Marketplace op Office.com .
Instellingen voor macro

Wanneer u Open een presentatie die macro's bevat , verschijnt een gele balk aan de bovenkant van je scherm . Klik op de " Enable Macro's " knop op de gele balk aan de macro's voor die sessie in te schakelen. Om mondiale macro instellingen in PowerPoint te wijzigen , klikt u op ' Backstage View " op het tabblad " Bestand " . " Backstage " view is alleen beschikbaar als de gele berichtenbalk actief is. Als het bericht balk niet actief is , kiest u " Opties" in het tabblad " File " en selecteer " Vertrouwenscentrum . " Kiezen voor " Alle macro's uitschakelen zonder melding , " " Alle macro's uitschakelen , met melding , " " Alle macro's uitschakelen Behalve digitaal ondertekend Macro's " of " Alle macro's inschakelen ( niet aanbevolen ; . Mogelijk onveilige code kunt lopen "
< br > Saving presentaties macro - enabled

om een ​​macro -enabled presentatie opslaat , moet u de bestandsextensie te wijzigen . de standaard bestandsextensies , . pptx , zal niet toestaan ​​om een ​​presentatie op te slaan dat VBA-code die ermee verbonden is . om de extensie te wijzigen , selecteert u "Opslaan als " uit het tabblad "Bestand" . Navigeer naar de locatie waar u de presentatie wilt opslaan en zorgen voor een presentatie naam . Selecteer ' PowerPoint Macro - presentatie met ingeschakelde " uit het " Opslaan als type "drop - down menu en klik op 'Opslaan'.

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe om dvd's invoegen in Power…
·Hoe kan ik een watermerk in Po…
·Hoe te openen 2 Sessies van Po…
·Hoe te openen een PowerPoint o…
·Hoe maak je een PowerPoint-pre…
·Hoe maak je een PowerPoint 201…
·Hoe te ontgrendelen PowerPoint…
·Hoe maak je een Note In een Po…
·Hoe te Run Microsoft PowerPoin…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te kopiëren en plakken in Excel 
·U kunt back-up programma's op externe ha…
·Hoe je PS2 DVD Gegevens branden naar een…
·Wat is de extensie MMF ? 
·Hoe te MLA -formaat gebruiken op Microso…
·Help met GIMP Linux 
·Hoe te Pas PowerPoint 
·Hoe te Cassette Taps rippen naar WAV met…
·Wat zijn de verschillende soorten van Gr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com