Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Hoe te Pas PowerPoint
PowerPoint , verkocht als onderdeel van de Microsoft Office suite , is een van de industriële normen voor presentatiesoftware . PowerPoint-presentaties , ook wel bekend als diavoorstellingen , over te brengen data , grafieken en informatie in een eenvoudig te navigeren formaat . Hoewel u kunt aan de slag met een PowerPoint presentatie binnen enkele seconden , overwegen om een ​​paar extra stappen om uw presentatie volledig aanpassen . Uw publiek zal ongetwijfeld hebben over wie ze aan het luisteren bent , en uw dia's zal onderscheiden van de verpakking . Instructies
1

Open PowerPoint , die standaard op de eerste dia van een lege , nieuwe presentatie . Open het menu " View " , klik op "Master" en selecteer "Slide Master . " Dit opent de schuif template die zal bepalen hoe alle dia's in de presentatie weergegeven . Kopen van 2

Open het menu "Format " en klik op " Achtergrond . " Open het menu " Color " onder " Achtergrond Fill " en selecteer " Fill Effects . " Klik op het tabblad " Texture " en bladert u door de beschikbare ontwerpen , zoals waterdruppels , een geweven mat , bloemen en hout . Klik op een textuur en klik op de knop "OK " en klik vervolgens op de " Toepassen op alle " knop, die uw afbeelding overbrengt naar de achtergrond van het diamodel .
3

Klik op de " Click tot Master titel Style " tekstvak bewerken . Markeer de woorden met uw cursor en gebruik de werkbalk tekst om hun uiterlijk te veranderen . Selecteer een nieuw lettertype , grootte en kleur voor de titel balken voor de dia's . Gebruik geen eigenlijke tekst niet wijzigen , omdat dit zal variëren van dia naar dia .
4

Klik op het andere tekstvak op de dia , die zegt " Klik om Master Text Styles bewerken . " Pas een of meer van de tekst in het vak , evenals de kogel stijlen zodat uw dia's zal verschijnen precies zoals u ze wilt .
5

Open het menu "Invoegen " , klik op "Beeld" en selecteer " Uit bestand . " Blader naar een bedrijf of organisatie- logo op uw computer . Dubbelklik op de bestandsnaam , die het logo draagt ​​bij aan de dia . Houd de toets " Shift " , dan krimpt het logo naar beneden op maat en sleep deze naar een hoek van de glijbaan .

Klik 6 de " Modelweergave sluiten " knop, die je terug brengt om de werkelijke glijbaan schepper en uit de meester . Uw oorspronkelijke uitgangspunt slide is terug op het scherm . Alle wijzigingen die u zal per slide .

Klik in de " Klik om titel toe " en typ de titel van de dia. 7

Klik op 8 in de " Klik ondertitel toe te voegen " doos en voeg uw naam , bedrijf , de datum of een andere titel van informatie . Als u niet wilt dat een tweede lijn op de dia , klikt u eenmaal op het tekstvak om deze te markeren , druk vervolgens op de toets " Delete" .
9

Open het menu "Invoegen" en klik op " Nieuwe dia . " Een tweede schuif wordt toegevoegd aan de presentatie . Begin uw aangepaste gegevens , bullet points , tekst en afbeeldingen toe te voegen . Voeg een nieuwe dia voor elk item , gedachte , onderwerp of punt .
10

Open het menu "Bestand " en klik op "Opslaan als . " Geef de presentatie een naam en sla het op uw computer .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe je Mac Powerpoint converte…
·Hoe PowerPoint 2007 convertere…
·Wat zijn de voordelen van Powe…
·Hoe je Items in PowerPoint Mar…
·Hoe maak je een Custom Design …
·Wat zijn Hotlink Powerpoint Gr…
·Hoe maak je een grafiek Met be…
·Hoe maak je een Aangepaste ani…
·Functies van Microsoft Powerpo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Een Excel VBA Tutorial 
·Hoe kan ik een MKV -bestand met meerdere…
·Hoe te verwijderen Trojan Downloader C -…
·Hoe te Trojan - Downloader.Win32.VB.bjr …
·Hoe je handmatig verwijderen van Norton …
·Hoe maak je een hyperlink invoegen naar …
·Hoe kan ik een spreadsheet van Namen te …
·How to Get Rid van meerdere melodieën o…
·Microsoft Office Live Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com