Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
Het verschil tussen PowerPoint , Pages en Keynote
Microsoft PowerPoint en Apple's Keynote zijn twee van de meest populaire presentatieprogramma is in de informatica . Beide programma kan vrijwel alle gelijke taken op dezelfde wijze uitvoeren . Keynote echter schijnt in de geavanceerde grafische tools die zij levert , terwijl PowerPoint blinkt uit in interactie met de Microsoft Office suite . Apple's Pages is een tekstverwerkingsprogramma dat een zeer soortgelijke ervaring biedt aan Microsoft Word . Het is de kracht ligt in zijn vooraf gemaakte document templates . PowerPoint

Microsoft PowerPoint
is bij uitstek de presentatie toepassing van de afgelopen twee decennia . Het programma werkt op zowel Mac-als Windows-platforms en wordt geleverd als onderdeel van de Microsoft Office suite . PowerPoint stelt gebruikers in staat om aangepaste diavoorstellingen met foto's , grafieken , audio tracks en filmbestanden . Gebruikers kunnen de diavoorstelling ontwerpen om automatisch af te spelen of te bedienen door middel van handmatige controles. Elke dia kan bevatten aangepaste lettertypen , achtergronden , titels en lay-outs aan wens van de maker .
Keynote

Apple
vrijgegeven van de Keynote-presentatie -software in 2003 als een directe concurrent voor Microsoft PowerPoint . Keynote wordt geleverd als onderdeel van Apple's iWork suite van applicaties en stelt gebruikers in staat om het ontwerp elke dia 's volledig aanpassen . Het maakt het ook animatie in de dia's . Keynote 's handtekening kenmerk is de gastheer van grafische hulpmiddelen die het mogelijk maken voor geavanceerde beeldbewerking , object maskeren en 3D-animatie .
Pages

Pages
is Apple's woord - verwerking van het programma en als Keynote is ook opgenomen in de iWork- applicatie suite . Het programma omvat aangepaste lettertypen , paragraaf uitlijning , spelling-en grammaticacontrole . Pagina's bevat ook aangepaste sjablonen voor verkoop brieven , brochures , zakelijke memo's , cv's , school essays en vele andere documenten . Pagina's kunnen synchroniseren met andere Apple programma's Mail en Adresboek om contacten te importeren in een document .
Application Compatibility

Van de drie programma's , PowerPoint is het minst compatibel is met de andere toepassingen . Veel Keynote gebruikers hebben aanzienlijke problemen importeren van PowerPoint-presentaties in een Keynote- project : specifiek , PowerPoint-presentaties lijken vaak heel anders in Keynote na import . Keynote-presentaties kunnen worden opgeslagen als Microsoft PowerPoint -bestanden om ze te helpen correct weer binnen PowerPoint . Pagina's gebruikers kunnen projecten exporteren als Microsoft Word-documenten die u makkelijk binnen Microsoft PowerPoint kunnen worden geopend en kan ook eenvoudig overbrengen in Keynote van Apple .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe je tekst importeren naar e…
·Hoe kan ik een SWF embedden in…
·Hoe maak je een video in Power…
·Hoe de Data Sheet bewerken in …
·Hoe te Posters in Powerpoint M…
·Advance Powerpoint Tutorial 
·Hoe kan ik Get PowerPoint om A…
·Hoe te wijzigen van een PowerP…
·Hoe de kleur van een Border in…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Home Network tools voor een Remote Deskt…
·Hoe te veranderen van een CHM naar een P…
·Adobe Photoshop Elements 20 Tutorial 
·Hoe te verbergen uw Skype -nummer 
·Hoe maak je een SQL Server- instance In …
·Hoe maak je een geluidsbestand opnemen o…
·Hoe kan ik Oefeningen Bekijk Mijn Math L…
·Hoe te MSI Extract Setup.exe 
·Random Manieren om Computer Typing Speed…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com