Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PowerPoint >> Content
De juiste PowerPoint -indeling
Een PowerPoint is een uitstekende presentatie tool waarmee u te nemen een grote hoeveelheid informatie op een duidelijke en beknopte wijze, door middel van de coördinatie van lettertypen , kleuren , grafieken , video en audio . Een aantal elementen vormen de lay-out van uw PowerPoint , dus houd een aantal richtlijnen voor deze elementen in het achterhoofd bij het maken van de juiste PowerPoint- indeling . Thema's /Layouts

Kies een thema en deze gedurende je hele PowerPoint-presentatie . PowerPoint biedt pre -en-klare thema sjablonen die u kunt gebruiken of aan te passen in plaats van het creëren van je eigen vanaf nul . Een PowerPoint- thema bestaat uit lettertypen , kleuren en grafische effecten die coördineren . Een thema past automatisch de coördinerende elementen als dia-indelingen in de hele presentatie . Dia-indelingen zorgen ervoor dat uw presentatie sluit aan bij vergelijkbaar lettertype kleuren , grootte en plaatsing voor de verschillende onderdelen van de presentatie .
Overzicht

Schets uw presentatie voordat u de dia's in elkaar gezet . U kunt uw presentatie schetsen in deelvenster Overzicht PowerPoint of op afzonderlijke dia's . Zodra u de presentatie geschetst , voeg andere elementen en uitbreiden van uw ideeën . Dit bespaart tijd en helpt u een duidelijker en meer effectieve presentatie te leveren .
Glijbanen

Houd de informatie op uw dia's kort, bondig en duidelijk . Markeer uw belangrijkste punten en wat je van plan te zeggen . Houd elke dia een idee en gebruik bullet points om verschillende componenten van dat idee te bespreken . Gebruik niet meer dan zes , een- tot twee - lijn bullet points op een dia , en slechts vier als er een grote titel of afbeelding . De bullet points dienen als een cue voor het publiek over wat je zegt . Heb een dia niet te maken met een grote paragraaf van wat je van plan bent te zeggen . Kijkers moeten niet te dat veel informatie te lezen .
Audio /Video /Graphics

Gebruik audio
, video of afbeeldingen alleen wanneer ze toe te voegen aan uw presentatie , niet alleen om zet ze op een dia . Video, die een punt illustreert grijpt uw publiek terwijl audio , zoals een opgenomen commentaarstem , kan ook helpen informatie overbrengen zonder verdringing uw dia . Een diagram of grafiek kan een grote hoeveelheid informatie of gegevens blijkt op een duidelijkere manier dan kogels . Eventuele grafieken die u gebruikt moet helder met lettertype en cijfers die groot genoeg zijn voor het publiek om te lezen . Voor het toevoegen van een afbeelding of diagram , vraag jezelf af of het maakt uw presentatie duidelijker . Als dat zo is , voeg het toe , maar als het niet zo is, laat het uit . Video, audio en afbeeldingen af te leiden van het publiek als ze niet toe te voegen aan uw presentatie lay-out.
Fonts /Achtergronden /Kleuren

Als je kiest voor een pre-made thema en lay-out van PowerPoint , de meeste zijn al opgemaakt met de juiste lettertypes , achtergronden en kleuren . Als u het thema te veranderen , houd een paar punten in het achterhoofd . Schreefloze lettertypen zoals Arial , Veranda of Helvitica zijn gemakkelijk te lezen ; hun grootte moet tussen de 28 tot 32 punten . Gebruik kleur coördinerende achtergronden en lettertypes . Voor donkere achtergronden , lettertypen gebruikt ergens tussen wit en geel . Voor lichtere achtergronden, lettertypen gebruikt tussen zwart tot donkerblauw . Niet rood gebruiken voor een achtergrond of een lettertype . De achtergrondverlichting hetzelfde op alle dia . Vermijd witte achtergronden die blind aan een publiek .

Previous: Next:
  PowerPoint
·Hoe maak ik een 3D- object in …
·Hoe te Geluiden spelen over de…
·Hoe link naar een andere Power…
·Hoe maak je een PowerPoint Sli…
·Hoe PowerPoint Slideshow conve…
·Hoe te Arrows in PowerPoint Te…
·Mouseover PowerPoint Tips 
·Hoe Video Clips toevoegen aan …
·Hoe kan ik een afbeelding voor…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe PDF Tabel converteren naar Excel 
·Hoe kan ik een brochure over Microsoft O…
·Hoe te Quicken gegevensoverdracht van Wi…
·Hoe te Ahead Software bijwerken 
·Hoe kan ik Vertalen Engels Documenten na…
·Hoe een bestand te converteren naar de W…
·Hoe kan ik Zip converteren naar MPG ? 
·Hoe kan ik een SPX Bestand openen 
·Hoe te converteren Works 2.0 Tekstverwer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com