Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> educatieve Software >> Content
Hoe te MLA -formaat gebruiken op Microsoft Word 2007
De MLA , ( Modern Language Association ) format is een documentatie- conventie voornamelijk gebruikt door studenten en wetenschappers op het gebied van literatuur , geschiedenis, filosofie , en taal , over de hele wereld . De stijl bestaat uit een set van richtlijnen voor het opmaken van manuscripten en verwijzingen in - tekst citaten gekoppeld aan een alfabetisch overzicht van bronnen en publicaties die aan het eind van het manuscript . Alvorens een tekst in uw document , de voorbereiding van uw verslag voor de MLA-stijl door het instellen van de juiste Word 2007 opmaak . Instructies
formatteren het manuscript
1

Kies Times New Roman of iets dergelijks , leesbare stijl en zet deze op 12 pt . door te klikken op het tabblad "Home " op de horizontale lint aan de bovenkant van Woord en naar de groep Lettertype . In de groep Lettertype op de pijl rechts van het vak lettertype en scroll naar beneden in de lijst totdat u bij het ​​gewenste lettertype . In het nummer vak rechts van het lettertype , stelt u het aantal op 12 . Kopen van 2

Klik op de pijl in de rechterbenedenhoek van de Paragraaf groep ( rechts van de groep Lettertype van het " home " tab ) , en in de sectie Afstand , onder Regelafstand , kies " Double . " In deze zelfde rubriek , stel spatiëring op " 0 " in de afstand voor en na dozen . Klik op " OK " om de instellingen op te slaan .
3

Klik op het tabblad " Pagina-indeling " . Klik op het pictogram " Marges " en kiest u "Normaal" om alle marges ingesteld op 1 inch
4

Maak een Header door te klikken op het tabblad "Invoegen " en vervolgens te klikken op de nummer icoon Page ( in de koptekst en voettekst groep ) . Houd de muisaanwijzer over de boven -optie en klik vervolgens op " Plain nummer 3 . " Met het vak Koptekst nog open , klikt onmiddellijk aan de linkerzijde van de pagina nummer , typt u uw achternaam en druk eenmaal op de spatiebalk om een spatie tussen uw naam en het paginanummer te creëren . In de Close sectie , klik op de " Koptekst en voettekst sluiten " knop .
5

Vul uw persoonlijke gegevens op de eerste pagina ( niet inbegrepen een titelpagina , tenzij het is opgegeven ) . Een centimeter van de bovenkant van de pagina , typt u de volgende , een keer op de toets " Enter " na elke invoering : . Uw naam , naam van uw instructeur , de naam natuurlijk, en de datum

Click 6 het " Center tekst " icoon in de paragraaf groep van de sectie "Home " . Typ de titel van het papier , doe standaard kapitalisatie ( niet allemaal hoofdletters ) --- niet cursief , vetgedrukt , of onderstrepen . Druk op de toets " Enter " .
7

Klik op de " Tekst links uitlijnen " knop in de Paragraaf groep van de sectie "Home " om uw cursor terug naar de linkermarge . Druk op de toets " Tab " laten inspringen , en beginnen met het schrijven van de eerste paragraaf van het document .
Works aangehaald
8

Klik op het tabblad "Invoegen" van uw top menu en klik vervolgens op de ' pagina-einde ' icoon om een ​​nieuwe pagina waar u begint te typen uw citaten beginnen .
9

Klik op het pictogram " Center tekst " in de paragraaf groep van de sectie "Home " en Type : Works Geciteerd . Druk eenmaal op de toets " Enter " .
10

Klik op de " Tekst links uitlijnen " knop in de Paragraaf groep van de sectie "Home " om uw cursor terug naar de linkermarge .
< Br > 11

Klik op de pijl in de rechterbenedenhoek van de sectie paragraaf van de sectie "Home " . In het Inspringen groep , onder Special , selecteer " Opknoping " en typ uw eerste visum (dit stelt de opmaak , zodat de eerste regel van elk item begint bij de linkermarge en elke extra lijn hangt ( streepjes ) ​​een ½ inch vanaf de linkermarge .

Druk 12 " Enter " eens na elke citatie naar double - ruimte tussen de afzonderlijke ingangen .

Previous: Next:
  educatieve Software
·De beste Math Software for Kid…
·Hoe maak je een school Report …
·School - Related Games for Kid…
·Hoe te Electronic Index kaarte…
·Hoe te werken met Rosetta Ston…
·Hoe je QuickVerse 7 Run Onder …
·Hoe weet ik of Rosetta -softwa…
·Hoe je Virtual Training Softwa…
·Hoe te MATLAB Compile M - File…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je patronen wijzigen in Illustrator 
·Wat is Aangepaste animatie in Powerpoint…
·Hoe maak je een jurk te maken in Photosh…
·Hoe te converteren naar PDF- P65 
·Hoe PDF- versie wijzigen 
·Hoe maak je een WMP DVD -bestand te spel…
·Hoe u ISO branden op een Boot CD 
·Hoe te Certificaat Borders maken in Illu…
·Hoe maak je een VIDEO_TS converteren naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com