Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Pastel achtergrond in Photoshop maken
Het creëren van je eigen pastel achtergrond in Photoshop is ongelooflijk eenvoudig en vraagt ​​slechts een paar van de instrumenten die de software biedt . Het proces kan in elke versie van de software worden ingevuld en een keer gedaan u kunt dan gebruik maken van uw imago als bureaublad achtergrond in uw besturingssysteem van keuze , of als achtergrond voor laagje andere beelden bovenop . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Dubbelklik op uw Photoshop- pictogram om het programma te starten . Het zal ofwel op uw bureaublad of in het menu Start , afhankelijk van de voorkeuren die u hebt geselecteerd toen u de software hebt geïnstalleerd .

Klik 2 op het menu "Bestand " gelegen op de linker bovenhoek van de menubalk en selecteer de " New " ( "Control + N " sneltoets ) optie .

Klik 3 op het tabblad " Preset " die zullen worden op het venster dat verschijnt en selecteer een van de beschikbare opties om de grootte van uw nieuwe document in te stellen . Als u wilt kunt u ook gebruik de vooraf ingestelde optie op "Default Photoshop Size " en de breedte, hoogte en resolutie handmatig aanpassen door het intikken van uw eigen waarden in de bijbehorende invoervelden die aanwezig zijn op de pop-up -venster zijn .
4

Kies " RGB " van de kleurmodus doos die aanwezig zijn op het pop - up venster is . Dit zal ervoor zorgen dat uw document de juiste kleurinstellingen moet uw pastel achtergrond goed worden weergegeven .
5

Klik op " OK" als u tevreden bent met de instellingen in het pop - up venster . U zal worden gepresenteerd met een leeg canvas waarop u in staat om uw pastel achtergrond te creëren.
6

Klik op de " Paint bucket " icoon dat is gelegen aan de gereedschappen balk . Deze tool zal u toelaten om het gehele doek vullen met de kleur van uw keuze .
7

Klik op de kleur venster om een voorgrond pastel kleur van uw keuze te selecteren . Het venster kleur is een dockable hulpmiddel venster dat betekent dat u kunt bewegen en waar je maar wilt. Als u niet de kleur raam zien ergens in uw Photoshop ruimte op het scherm drukt u gewoon op de " F6 " sneltoets om deze weer te geven .

Dubbelklik 8 op de voorgrond kleur die je hebt gekozen op kleur venster om de kleurkiezer . Hier het volledige spectrum van de door u gekozen kleur wordt weergegeven en met je cursor kunt u de juiste kleur van pastel u liever selecteert zal zijn . De pastel bereik van uw gekozen kleur zal zijn ten opzichte van de linkerbovenhoek ( lichtere spectrum ) van de kleurkiezer . Zodra u een kleur die je bent blij met klik op de knop " OK " om het menu Kleurkiezer te sluiten en terug te keren naar de belangrijkste Photoshop- scherm hebben gevonden .
9

Klik ergens op uw canvas te vullen met de kleur die u

Klik 10 op het menu "Bestand " hebt geselecteerd . en selecteer "Opslaan " om uw pastel achtergrond besparen als u tevreden bent met het. Typt u een naam voor het document in de " File Name " invoerveld en op de "Formaat" opties net onder de naam invoerveld selecteert u de optie "JPEG " . Dit zal ervoor zorgen dat uw pastel achtergrond wordt opgeslagen in een geschikt formaat voor het kan worden gebruikt als achtergrond afbeelding in uw besturingssysteem .
11

Kies een map waarin u het document wilt opslaan . Standaard Photoshop zal de map " Mijn documenten " ( als u gebruik maakt van de Mircosoft Windows-besturingssysteem ) weer te geven , maar u kunt uw document opslaan waar u wenst .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Ragged Edge ve…
·Hoe maak je een diamant effect…
·Hoe je tanden witter in een fo…
·Hoe de randen Blur in Photosho…
·Hoe te Voertuigen Photoshop Re…
·Hoe te Vectoren in Photoshop 
·Tutorial over Digital Scrapboo…
·Hoe maak 3D Mensen in Photosho…
·Hoe te converteren Word doc na…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te configureren Xlink Kai 
·Hoe de Windows Media Player 11 Licentie …
·Een back-up van een eMachine Computer Sy…
·Het wijzigen van de standaard Letter Gro…
·Hoe te AutoCAD 14 installeren op Windows…
·Lettertypen die lijken op Stitching 
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie o…
·Hoe te vervormen in Illustrator 
·Over Mastering Adobe Acrobat 8.0 Profess…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com