Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Tutorial over Digital Scrapbooking in Photoshop Elements
Photoshop Elements biedt de ideale keuze voor digitale scrapbooking . Goedkoper dan professionele programma's , Photoshop Elements blijft een full-featured en functioneel stukje software . Digital scrapbooking kits zijn compatibel met dit programma , en met slechts een beetje oefening , zult u in staat om mooie , persoonlijke en grillige digitale lay-outs te creëren . Wanneer u een lay-out voltooid, kunt u deze online te delen , af te drukken thuis of het professioneel afgedrukt. Het kiezen van foto's en bestanden

Selecteer meerdere foto's voor je eerste lay-out. Kies foto's met een aantal gemeenschappelijke kenmerken voor een samenhangende indeling . Open elke foto en de kleur of de juiste rode ogen aan te passen als dat nodig is . Download een digitale scrapbooking kit die goed coördineert met uw foto's . Unzip de gearchiveerde bestanden en op te slaan in een map op uw computer . Open je foto's en versieringen in Photoshop Elements en maak een nieuw , leeg bestand in het menu bestand . Stel het bestand tot 12 cm bij 12 centimeter en 300 pixels per inch .
Het creëren van de basis lay-out

Kies een achtergrond pagina van de papieren in uw digitale scrapbooking kit . Gebruik het gereedschap Verplaatsen om dit papier op uw nieuwe bestand slepen en neerzetten . Plaats een contrasterende of coördinerende plaat op zijn plaats en het formaat van uw foto om de visuele impact van onze foto's te vergroten . Foto's toe te voegen , met behulp van het gereedschap Transform resize en positioneren als dat nodig is. Overweeg met een foto prominent of het regelen van een hele rij van foto's . U kunt ook foto's op een hoek om energie toe te voegen aan uw lay-out .
Toevoegen Versieringen en details

Digitale scrapbooking kits
komen met een verscheidenheid van versieringen . Deze kunnen bestaan ​​uit linten , vlechten , knopen , strikken , papierstroken of zelfs stikken . Gebruik het gereedschap Verplaatsen om deze zetten op uw lay-out , dan Transform als nodig is om het formaat en de positie . U kunt ook om laag te werken voor laag aan schuine kanten toe te voegen of drop schaduwen op uw foto's of foto matten . Gebruik het gereedschap Tekst om titels en beschrijvingen om uw digitale scrapbook lay-out toe te voegen . U kunt de grootte , vorm en kleur van je tekst eenvoudig aanpassen met de Photoshop Elements Tekst gereedschap .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te knippen Een Afbeelding …
·Hoe maak je een geleidelijke f…
·Hoe te Eyes in Adobe Photoshop…
·Hoe maak je een 3D- afbeelding…
·Hoe maak je een Reflectie in P…
·Neon Sign Photoshop Tutorial 
·Hoe te Metallic tekst in Photo…
·Hoe te Borstels In Photoshop E…
·Hoe maak je een PNG convertere…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hoe jezelf te leren hoe om Excel- macro'…
·Spoelen EXE Verwijdering 
·Hoe je gemarkeerde tekst in een Microsof…
·Hoe je je bandbreedte Monitor 
·Hoe Set Up voor Boekdrukkunst 
·Hoe de Math Blaster Game Play 
·Hoe kan ik Grafiek op een secundaire as …
·Problemen Met Zoho op de iPad 
·Zeggen , programmeurs proberen vintage v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com