Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een Animated GIF in Photoshop CS2 Zorg
Een geanimeerde GIF is een eenvoudige animatie meestal gemaakt van een reeks tekeningen . Het wordt meestal gemaakt van slechts een paar frames , en misschien een gezicht veranderen van een frons naar een glimlach , een figuur springen of zwaaien , of een item van de ene kant naar de andere te tonen . U kunt het frame vermogen te gebruiken in Photoshop CS2 aan de afzonderlijke frames van de animatie te maken , en dan zijn relatief eenvoudig om de animatie te maken . Instructies

Plan 1 op de animatie . Bepaal wat de animatie zal laten zien , en breken in stappen of frames . Bijvoorbeeld , als je wilt een dun figuur doen jumping jacks laten , moet je een frame waarop de figuur in elke stand van de jumping jacks routine . Kopen van 2

Verzamel of maak de afzonderlijke beelden . Als ze tekeningen of afbeeldingen op papier , scan ze in uw computer of tekenen ze recht in Photoshop met behulp van de tekengereedschappen .
3

Maak een nieuwe afbeelding in Photoshop door " Nieuw " te selecteren in het menu "Bestand " . Stel breedte en hoogte van de afbeelding om het zelfde als de grootste van uw kozijnen , of zo groot als je wilt de animatie te zijn. Stel de kleur formaat naar " RGB-kleur " en " 8 - bit " in het drop - down lijsten die verwijzen naar kleur . Met behulp van de lagenpalet , maak een aparte laag voor elk frame van de animatie .
4

Open het bestand met de afbeelding die u wilt gebruiken in het eerste frame . Selecteer " Kopiëren" in het menu " Bewerken " , ga dan naar de eerste laag van de afbeelding die u hebt gemaakt in stap 3 , Selecteer "Plakken " in het menu "Bewerken " . Kopieer de tweede afbeelding en plak het in de tweede laag . Elk beeld kopiëren en deze in de volgende laag te plakken doorgaan tot je imago elk frame hebben op een aparte laag in een Photoshop-bestand .
5

Open de animatie palet door het selecteren van " Animation " van de " Window " menu . Klik op het menu animatie palet aan de rechterbovenhoek van het venster animatie palet , en selecteer " Make Frames van Lagen " in het menu dat verschijnt .
6

Klik op het drop - down lijst onder het eerste frame van de looping opties in te stellen . Selecteer "Forever " als je wilt dat de animatie om opnieuw en opnieuw te herhalen . Kies " Once" als je wilt dat het gewoon spelen door een keer en stopt .
7

Klik op de timing menu aan de onderkant van elk frame aan de timing voor dat frame instellen . De hoeveelheid tijd die u kiest zal de hoeveelheid tijd dat frame wordt weergegeven voordat het volgende frame shows zijn. Voor de meeste animaties , moet elk frame dezelfde timing , hoewel het exacte aantal is een kwestie van persoonlijke voorkeur . U kunt het veranderen als je eenmaal een test af te spelen als je niet van je eerste keuze .

Klik 8 op de " Play " knop ( het driehoekje dat eruit ziet als een pijl naar rechts ) in het menu video control onderin de animatie palet . Dit speelt je animatie . Iets dat moet worden aangepast aan te passen .
9

Selecteer " Opslaan voor web " uit het menu "Bestand " om de animatie te slaan . Typ een bestandsnaam , kies de map waar u het bestand hebt opgeslagen wilt , en klik op de knop "OK " .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te voegen een 3D auto in P…
·Hoe DVD- menu's maken in Photo…
·Hoe kan ik een object in Photo…
·Hoe te Laagvolgorde Maak in Ad…
·Wat zijn plug-ins voor Photosh…
·Hoe te Screentones in Photosho…
·Hoe je Photoshop Historiepense…
·Photoshop Vergrootglas Lens Ef…
·Hoe te Plaats een afbeelding i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te downloaden van iTunes naar MP3 Bl…
·Hoe te Schakel Attributen voor OpenOffic…
·Hoe maak je een kruistabelquery in Acces…
·Hoe je queries in OpenOffice Base Creër…
·Hoe je Remote Desktop Connection Locate 
·Hoe de Media Center TV Pack 2008 Install…
·Hoe te Robots in Photoshop Draw 
·Hoe kan ik een HTML-sjabloon in MS Word …
·Hoe PowerPoint- presentaties Combineer m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com