Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Lettertypen die lijken op Stitching
Font stijlen komen in een verscheidenheid van categorieën . Fonts die er uitzien als naaien of voor het werk kan worden gebruikt als logo voor iemand die naaien en stikken voor een levende of een ambachtelijke beroep toe te voegen aan visitekaartjes of briefpapier . U kunt een aantal stiksels lettertypen beschikbaar zijn op het internet gratis te vinden . Kingthings Needlepunch

Kingthings Needlepunch is een lettertype dat een kruissteek uitstraling heeft . Het lettertype is makkelijk te lezen en geschikt voor koppen , logo's en briefpapier . Dit lettertype is eenvoudig genoeg te lezen dat het kan worden gebruikt voor een hoofdlettertype . Het lettertype dankt zijn naam aan de kleine " X " gebruikt om het effect te creëren .
Naaldpunt Sew

Naaldpunt
Naai een steek lettertype bestaat uit grote stitching elementen , waardoor het ideaal is voor logo's , maar niet leesbaar genoeg om te gebruiken als platte tekst . Toen keek van een afstand , het lettertype heeft enkele aantrekkingskracht , maar te kijken naar het te lang of te nauw maakt de letters lijken over te lopen .
Thread
< br

Thread > is een decoratieve steek lettertype voornamelijk gebruikt voor logo's . Thread bevat een grafische weergave van een naald en draad voor de hoofdstad " T ", waardoor het geschikt is als je een visueel effect ( voor titels en koppen ) nodig . Het is niet handig in situaties waarin je de tekst die je wilt makkelijk af te lezen , zoals de hoofdtekst .
Home Sweet Home

Home Sweet Home is een steeklettertype met een sterk cross- gestikt uitstraling . Het lettertype is vergelijkbaar met Kingthings Needlepunch in dat het gebruik maakt van een "X " om een kruissteek uitstraling te creëren , maar het is veel lichter algemeen en kan moeilijk te lezen als vaak gebruikt worden .
Zig Zag

Zoals de naam al doet vermoeden , Zig Zag lijkt op een naaimachine steek . Dit is een gemakkelijk te lezen lettertype en kan worden gebruikt voor logo's en rubrieken . Dit lettertype werkt ook als een orgaan lettertype bij gebruik met mate .
Scrapbook Fonts

Starry Stitch , Needlepunch en Stitch Cross zijn drie steekeffect lettertypen vaak gebruikt in scrapbook - maken . Deze lettertypen werken goed voor koppen en titels , maar ze zijn ook ontworpen om goed te werken voor de hoofdtekst , waardoor ze zowel functioneel als decoratief .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·DIY Vinyl Printing 
·Hoe te randen toevoegen in Pai…
·Hoe maak je een opgeslagen ges…
·Hoe je MS Publisher -bestanden…
·Wat betekent Gegevens samenvoe…
·Hoe te Cijfers in Latex 
·Hoe afdrukken met Adobe Reader…
·Hoe maak je een kalender invoe…
·Hoe te stippellijnen in Photos…
  Related Articles
Hoe te downloaden en gebruiken Fonts 
Hoe Word 2007 Look Zorg en Feel Like een…
Hoe te Fonts Vet Zorg 
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe te Fonts in Open Office installeren 
Hoe kan ik een Word- bestand dat is niet…
Hoe je Christmas Snow Fonts Maak 
How to Get Rid van een bestand dat Vraag…
Hoe te Fonts wijzigen in Word voor Avery…
  Software Articles
·Hoe je links in Excel bijwerken 
·Bepalen de Aantal DVD Nodig om back-up v…
·De Best Practices voor een PowerPoint-pr…
·Animation Shop 3 Tutorials 
·Hoe te Seagate harde schijf Firmware Bac…
·Hoe Word opslaan als een PDF 
·Hoe gegevens in een PDF-bestand 
·De voordelen van NetSuite 
·Hoe te Alien Vs Run . Predator op XP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com