Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe je Christmas Snow Fonts Maak
Tijdens de vakantie , dan kunt u vakantie juichen toevoegen via tekstverwerkingsdocumenten , vliegers , chatberichten en webpagina's met behulp van een verzameling van vakantie lettertypen . De lettertypen bieden verschillende thema's , maar u kunt ook uw eigen vakantie thema lettertype voor het vrije gebruik Fontcapture.com creëren . De website is makkelijk te gebruiken en gebruikers kunnen zo veel vakantie thema fonts als dat nodig is. Wat je nodig hebt
Printer
Scanner
Dunne tip zwarte marker
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bezoek de Fontcapture.com homepage ( zie Referenties ) . Moe worden van andere lettertype creatie websites die gebruikers te dwingen om software te downloaden of een vergoeding betalen . Fontcapture.com is gratis en alles is direct toegankelijk via de website zonder software.

Klik 2 op de " Hier Beginnen "-link en print de font template . Dit is het sjabloon dat het lettertype zal worden gemaakt op basis van . De sjabloon wordt de Adobe Reader te openen . Print de mal , en zorg ervoor dat deze wordt afgedrukt op slechts een vel papier .
3

Bekijk de template papier . Het kenmerkt het alfabet in hoofdletters , kleine letters , nummers 1 tot 10 en symbolen zoals " ! " , " @ " En meer .
4

Gebruik een dun - getipte zwarte marker op te stellen in elk brief . De zwarte marker zal het lettertype gemakkelijker te lezen wanneer geupload en zorgen voor meer gedetailleerde brieven maken . Elke doos heeft drie kleine lijnen te begeleiden brieven helpen . De middelste lijn is de basislijn voor de brief , de bovenste lijn voor grote letters en de bottom line is voor de brieven die naar beneden hangen als " g" en " y " .
5

Voeg een kerstthema voor elke letter . Bijvoorbeeld , de letter " A " kan gemakkelijk worden omgezet in een kerstboom door het toevoegen van kleine frizzled randen aan de buitenkant , een ster op de top en ornamenten opknoping op de boom .
6

Draai de letter " B " in een sneeuwpop met behulp van de " B " als de maag en de onderkant van de sneeuwman en voegde een klein hoofd op de top . Maak een aangepaste sneeuwvlok ontwerp voor ronde letters zoals " O " , " C " , " Q " en "P " .
7

snowcaps In elke brief door te beginnen op de linkerkant , tekenen een kronkelende lijn over de brief en lichtjes uitbreiding van de sneeuw dop aan beide kanten te laten lijken opgestapeld op . Theholidayspot.com ( zie Referenties ) kenmerken voorbeelden die u kunt implementeren in het lettertype .
8

Scan de sjabloon als een JPEG- bestand wanneer alle fonts zijn getrokken inch Als je laat wat van de letters van symbolen leeg , zullen ze gewoon verschijnen als blanco bij het gebruik van de lettertypen .
9

Upload het lettertype op de website . Wacht een paar minuten voor de website naar de tekeningen en scans te verwerken . Een voorbeeld van het lettertype wordt automatisch geladen . Sla het bestand lettertype op de harde schijf .
10

Ga naar de map van de computer standaard lettertype . Dit is in de " Windows " map op de primaire harde schijf . Klik en sleep het nieuwe lettertype bestand in de map automatisch te installeren .
11

Open een tekstverwerker aan het testen van het lettertype .
< Br >

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe Word instellen op US Lette…
·Hoe te Spelling en grammatica …
·Hoe te gebruiken Kleur in Word…
·Hoe te Marges aanpassen in Wor…
·Hoe te Fonts in Word 2007 draa…
·Hoe te WordPad en Kladblok bes…
·Hoe te Etiketten op de compute…
·How to Get Organized Met een M…
·Hoe je Space Dubbelklik in Wor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een exacte kopie van een cd …
·Hoe te Sprites maken in Photoshop 
·Hoe te Vector Swirls maken in Illustrato…
·Hoe maak je een Los Effect in GIMP 
·Hoe kan ik een RTF -bestand schrijven 
·Hoe maak je een PDF converteren naar Wor…
·Hoe te converteren HTML naar PDF Met Sou…
·Hoe maak je Voeg een WLS - AM Windows Me…
·Wat is het invoegen van tabbladen op Pow…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com