Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een diamant effect in Photoshop Get
Adobe Photoshop is een computerprogramma gebruikt door grafische ontwerpers en fotografen om hun beelden te creëren en te bewerken . Voor ontwerpers , Photoshop bevat een aantal hulpmiddelen en filters die kunnen worden gebruikt om digitale visuele effecten en doet tekst of een geometrische vorm lijkt op een diamant te produceren . Deze diamanten kunnen dan optreden als standalone afbeeldingen of worden toegepast op logo's of andere afbeeldingen voor een uniek effect . Het krijgen van een diamant effect in Photoshop niet veel vaardigheid of ervaring niet en voert een aantal automatische Photoshop algoritmen om het eindproduct te produceren . Instructies
1

Maak een nieuwe afbeelding in Photoshop door te klikken op het menu " File " en selecteer " Nieuw . " Kies een maat die groot genoeg is om de grootte van de diamant effect dat u tegemoet wilt maken. De achtergrondkleur niet uit en kan later worden vervangen , maar kies black zodat het effect het meest uitgesproken . Klik op "OK . " Kopen van 2

Maak de vorm die u wilt een diamant effect wilt toevoegen. Als u wilt diamant tekst te maken , kies dan de " Horizontal Text Tool , " en typ de tekst die u wilt maken in een diamant . Het lettertype en de grootte doet er niet toe , maar grote , dikke lettertypen het beste werken . Als u een vorm wilt maken in een diamant , sporen de vorm met de functie " veelhoeklasso " en vul de selectie met stevig wit functie " Emmertje " .
3

Houd de " Ctrl "-toets op je toetsenbord ( " Cmd " op Mac OS X ) en klik op de laag met uw tekst of vorm in het deelvenster laag. Dit zal een selectie om uw tekst of vorm te laden .
4

Open het menu " Filter" en kies " Render " en vervolgens " Wolken . " Dit zal ongelijke kleuring toe te voegen over het oppervlak van uw tekst of vorm om nauwkeuriger vertegenwoordigen het oneffen oppervlak van diamanten .
5

terug naar het menu " Filter" en kies " Vervormen " en vervolgens " Glas ". Beweeg de vervorming schuifregelaar helemaal naar rechts en de gladheid schuifregelaar helemaal naar links . Kies " Tiny Lens " zoals de textuur , en verplaats de scaling schuifregelaar om de grootte van de diamanten te passen . Gebruik een klein aantal als 55 procent voor kleinere diamant en een groter getal als 200 procent voor grotere diamant . Druk op " OK".
6

Maak de diamanten kijken meer shimmery dan plat en grijs door de toegang tot het menu " Beeld " en te kiezen voor " aanpassing " en vervolgens " Curves . " verplaats de witte pijl naar links , bijna het midden van de grafiek . Manipuleer de schuifregelaar naar links en rechts tot de kleur en glans van de diamant lijkt het meest realistisch , en druk op " OK".
7

Kies de functie " Penseel " en selecteer een cross - vormige borstel zoals " Starburst " uit het drop - down menu . Verf overgaat in het beeld door te klikken op gebieden om een ​​glinstering toe te voegen aan de diamanten . Concentreer je op de randen en hoeken van je vorm .
8

Lagere de dekking van de laag door het invoeren van een ander dan 100 procent in de Dekking box aan de ruit lagen waarde . Bij een dekking van ongeveer 80 procent zal uw diamanten

een meer doorschijnend effect dat lijkt meer op werkelijke diamanten .

Previous: Next:
  Photoshop
·Wat zijn de voordelen van het …
·Eenvoudige manieren om een 3D-…
·Hoe te Fonts importeren in Pho…
·Hoe maak je een Web-knop in Ph…
·Hoe te Afgeronde randen in Pho…
·Hoe te lenen Kleuren in Photos…
·Hoe je Noise toe in Photoshop …
·Hoe te boeken Copyright Symbol…
·Hoe te Jagged Edges in PhotoSh…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Coupons gebruiken op Steam 
·Wat is de P5X bestandsextensie? 
·Hoe te Sibelius 5 Registreer 
·Hoe PDF-bestanden importeren naar Word D…
·Hoe een MPEG converteren met AC3 geluid 
·Hoe maak je een Jukebox Met behulp van e…
·Hoe je Excel gebruiken om de ROI te bere…
·Hoe je Skype gebruiken voor gaming 
·Hoe te vullen in een OMR- formulier 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com