Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Een tutorial over Photoshop Elements voor beginners
De mensen van Adobe Inc gerealiseerd vroeg in hun productie van Adobe Photoshop dat het ingewikkelde en steeds groeiende professionele fotobewerkingssoftware was gewoon te veel voor de consumenten - level gebruikers . Het had te veel tools de gemiddelde persoon niet nodig , en het kost een hoop geld . Het bedrijf bracht een zeer eenvoudige fotobewerking programma genaamd PhotoDeluxe , maar vond dit was een beetje te beperkt voor de meeste mensen . Dus , in 1999 , het bedrijf kwam naar buiten met Photoshop 5 LE of beperkte oplage . Door de volgende versie in 2000 , had de naam veranderd in Photoshop Elements . Zoals elke volledige Photoshop -versie wordt vrijgegeven , het bedrijf brengt ook een nieuwe versie van Elements . Het programma biedt de meeste van de digitale beeldbewerking gereedschappen de gemiddelde persoon nodig heeft. Instructies
1

Open uw exemplaar van Photoshop Elements en wacht op de " Welcome" -venster verschijnt . Vier keuzes zal verschijnen : "Start From Scratch ", " Bladeren Met Adobe Bridge , " " Import From Camera " en " Importeren Van scanner . " Niet al deze keuzes zijn beschikbaar op eerdere versies van Elements , met name " de Brug ", die werd niet in Photoshop CS2 pas in 2005 geïntroduceerd . Selecteer "Start From Scratch ' als je niet hebt " Brug , "of" Bladeren Met Adobe Bridge " als je dat doet . In het eerste , sluit de "nieuwe " dialoogvenster dat wordt geopend en ga naar het menu " File " en selecteer " Open . " In de browser dat verschijnt , kiest u de digitale foto die u wilt werken . Kopen van 2

Ga terug naar het menu " File " en selecteer " Opslaan als" te hernoemen en opslaan van een kopie van de foto . Dit behoudt de originele digitale bestand en stelt u in staat om te werken aan een exemplaar .
3

Resize de digitale foto volgens zijn beoogde gebruik . U zult een maat nodig heeft voor het internet of e-mail en een andere voor een fysieke afdruk . Ga naar het menu ' Beeld ' en selecteer " Resize , " en dan " Image Size ... " uit het submenu . In het dialoogvenster , ga naar het gebied genaamd ' Document Size . " Voor het internet of e-mail , zet de " resolutie " tot 72 pixels per inch en maakt het " Breedte " en "Hoogte " de fysieke afmetingen u wilt , zoals 4 cm bij 5 centimeter . Dit maakt het bestand klein en makkelijk te uploaden naar het internet en maakt een snelle opening en laden . Als u de afbeelding wilt afdrukken , wijzigt " Breedte " en " Hoogte " om uw print afmetingen en zet " Resolutie " op 300 ppi . Dit maakt een groter bestand op uw harde schijf , maar is het absolute minimum voor een goede afdruk .

Ga naar het menu " Verbeteren " en 4 "Automatisch Slim corrigeren . " Als uw foto had een normale belichting met de juiste diafragma en sluitertijd instellingen , zal deze tool opruimen eventuele onvolkomenheden in licht of contrast , waardoor de foto toonbaar web of print afbeelding van een als . Als je niet bevalt wat het doet of wilt u uw eigen aanpassingen te maken , simpelweg ongedaan maken door te gaan naar het menu " Bewerken " en selecteer " Undo . "
5

Bevestig de rode ogen . Als u een digitaal beeld dat met een flits tegen een achtergrond die was te donker , kan de mensen in uw foto hebt demon - achtige rode ogen . Ga naar het menu " Verbeteren " en selecteer "Auto Red Eye Fix . " Dit zal zorgen voor het probleem voor de meeste foto's .
6

Neem de controle van de kleuren in uw afbeelding . Als "Auto Smart Fix " niet het beeld dat je wilde geven , ga naar het menu " Verbeteren " , selecteer " Verlichting aanpassen " en " Levels " in het submenu . Terwijl u het beeld , gebruikt u de schuifbalken onder de grafiek , die bekend staat als een histogram , om de toon te veranderen . De middelste schuifregelaar bepaalt middentonen , terwijl de linker controles darks en de juiste controles lichten . Pas deze totdat u het gewenste beeld.
7

Sla de afbeelding voor uploaden naar het web of het beeld niet afdrukken . Om af te drukken , gaat u naar het menu " File " en selecteer " Afdrukken. " In het dialoogvenster kunt u de oriëntatie van het beeld veranderen met de kleine pictogrammen aan de linker , ' Aanpassen aan Media Fit "om het gehele beeld op het papier te krijgen en beslissen hoeveel exemplaren u wilt afdrukken . Wanneer u zijn ingesteld , klikt u op " Print ... " In de nieuwe pop - up venster , selecteer uw printer en klik op " Print ".

Previous: Next:
  Photoshop
·Het toevoegen van licht naar e…
·Fixes voor overbelichting in P…
·Hoe te Pixels verzachten op ee…
·Hoe te Omkeren een afbeelding …
·Tutorial voor een Root Touch U…
·Hoe maak je een caleidoscopisc…
·Airbrush technieken in Photosh…
·Hoe je Adobe Photoshop 7.0.1 I…
·CS3 Photoshop Tutorials 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Wat is de Wacom Bamboo Fun Tablet ? 
·Hoe te converteren . M4v voor Nero 
·Verwijderen en opnieuw installeren van M…
·Hoe maak je een Customer Invoice Met Qui…
·Hoe maak je een Water Reflectie in GIMP …
·Hoe maak je een CD - R-schijfje in Nero …
·Hoe te Keystroke Gevoeligheid Toename va…
·Hoe om dvd-films te converteren naar Vid…
·Is GIMP veilig? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com