Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Airbrush technieken in Photoshop
Photoshop is een software programma van Adobe , dat het mogelijk maakt voor foto-en beeldbewerking en creatie . Deze software applicatie biedt een scala aan tools en plugins om verschillende effecten op een computer, inclusief airbrush tools die na te bootsen echte airbrush tools te creëren . Ondoorzichtigheid

Bij gebruik van airbrush gereedschappen in Photoshop , een belangrijke overweging is de ondoorzichtigheid niveau . Als je 100 procent dekking de hele tijd , zal het resultaat zijn onrealistisch . De airbrush gereedschappen in Photoshop variëren van 10 procent tot 100 procent . Experimenteer met verschillende niveaus van dekking , terwijl de doorstroming niveau op 100 procent , omdat de wijzigingen in dekking van de effecten die u kunt maken met airbrush gereedschappen in Photoshop kunt uitbreiden .
Flow en Dekking

Om airbrushen , dat is nog lichter of meer diffuus maken, kunt u ook veranderen de flow en de ondoorzichtigheid . Wanneer beide zijn ingesteld op 100 procent , het resultaat is gemakkelijk te zien met een donkere kleur in het midden en wazig kleur rond de randen . U kunt elk niveau zelfstandig wijzigen totdat u het gewenste effect te krijgen . Als je lager debiet en ondoorzichtigheid beiden tot 10 procent , het resultaat is nauwelijks zichtbaar op de meeste lichte achtergronden .
Simuleer Pressure

Onder de " Paden " palet met de rechtermuisknop op je pad laag en kies ' pad omlijnen ' . Kies " Simulatie Pressure" en selecteer uw gereedschap . Dit zal een echte airbrush repliceren . Wanneer u " simuleren druk " te gebruiken , zullen de resultaten lijken op echte airbrushen , waar de hoeveelheid druk die u gebruikt een rol speelt in het resultaat , het creëren van zwaardere of dunnere lijnen afhankelijk van de druk. Een andere manier om dit effect is de fade besturingselement op verschillende niveaus, zoals 100 , 75 en 50 procent . Als u tekent , zullen de regels geleidelijk vervagen te creëren wat lijkt op werkelijke airbrushen .
Opacity Jitter
p Dit is een andere optie die voor u beschikbaar is bij het gebruik van airbrush gereedschap in Photoshop . Selecteer " Opacity Jitter " en verander het soort controle te vervagen . Stel een fade hoeveelheid als 25 procent , dan trekken een airbrush lijn . Het moet sneller nu vervagen , vervagen op het einde , omdat je de fade ingesteld op 25 . Probeer de fade naar 50 , en de staart zal langer worden als je een lijn trekken . Een andere verandering die je kunt maken is om jitter stromen . Stel de stroom jitter tot hetzelfde niveau als de ondoorzichtigheid jitter en trek een lijn .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Gescheurd papier maken …
·Photoshop Word Effecten 
·Hoe je het kleurenpalet gebrui…
·Hoe software voor Blending Pic…
·Adobe Photoshop CS2 Online Tut…
·Hoe maak je een schilderij mak…
·Hoe kan ik een ovale vorm in P…
·Hoe Reverse kleur op een afbee…
·Hoe maak je een kleur Pallet i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe je MS Powerpoint Install 
·Hoe maak je 6 Boxes maken te schrijven i…
·Hoe online Help in Photoshop Disable 
·Hoe te Videoclips converteren naar WMV 
·Embedded Component Database in Windows X…
·Lijst van Rootkits 
·Hoe maak je een bibliografie creëren Va…
·Hoe om te defragmenteren Alles op een sc…
·Wat gebeurt er in ' Cafe World ' When Yo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com