Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Wat is de Wacom Bamboo Fun Tablet ?
Tekenen met een muis is erg onhandig voor gedetailleerde grafische werk . Een grafisch tablet kunnen gebruikers op te stellen met behulp van een stylus , die is zeer vergelijkbaar met een pen of potlood , en maakt de taak eenvoudiger en natuurlijker . Wacom Bamboo Fun Grafisch tablet

Een grafisch tablet is een invoerapparaat voor een personal computer die een dikke pad van tekenpapier lijkt . Een tablet kan ondersteunen een stylus , een muis of een ander invoerapparaat . Het tekengebied van het tablet wordt " toegewezen " aan het scherm van de computer -monitor , zodat wanneer de gebruiker de stylus of de muis beweegt over het oppervlak van het tablet , de cursor op het scherm . De Wacom Bamboo Fun Tablet maakt gebruik van een standaard USB-poort aan te sluiten op de computer .
Met behulp van een stylus

Een stylus wordt gebruikt net als een pen , waardoor het veel maakt gemakkelijker en aangenamer om te gebruiken voor het tekenen dan een muis . Afhankelijk van de grafische software wordt gebruikt , kan de stylus gedragen als een virtuele pen , potlood , krijt , airbrush , en meer . De Wacom Bamboo Fun tablet biedt een batterijloze stylus die twee schakelaars , die werken als de knoppen op een traditionele muis heeft . Een opslag- stand , waardoor de pen om zowel horizontaal als verticaal worden opgeslagen , is inbegrepen .
Drukgevoeligheid

De Wacom Bamboo Fun tablet heeft een druk - gevoelige stylus , wat betekent dat de stylus veel kan gedragen als natuurlijke media - . meer druk over het algemeen produceert een donkerder of breder beroerte in een tekenprogramma dat drukgevoelig input devices ondersteunt
Multi - Touch

de Wacom Bamboo Fun tablet neemt een nieuwe benadering voor tablets met zijn Multi-Touch -software , waarmee de gebruiker zijn of haar handen te gebruiken om de tablet te controleren , met behulp van het net als een touchscreen op een mobiele telefoon . De stylus kan worden gereserveerd voor precisiewerk .
Tabletknoppen

De tablet zelf heeft een grote centrale knop die functioneert als een scroll-wiel , en vier andere kleinere knoppen , waaronder twee functieknoppen . De tablet wordt geleverd met een draadloze muis die kan worden gebruikt in of uit de tablet .
Software

Wacom
heeft haar Bamboo Fun Tablet gebundeld met verschillende grafische programma's te laten gebruikers om kunstwerken en retoucheren creëren .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een tijdschrift me…
·Hoe maak je een VCD Slideshow …
·Hoe kan ik een gescande formul…
·Hoe kan ik Convert Pantone 320…
·Hoe te Logos in Photoshop ontw…
·Hoe te creëren en afdrukken C…
·Hoe kan ik een Reward Flyer Cr…
·Hoe kan ik een 5 - punts ster …
·Printen op Reflecterende Tape 
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te om Uw eigen professionele wenskaa…
·Hoe te Default Afbreking tekstvakken Sto…
·Hoe te Rijen en kolommen in Word-documen…
·Abstracte Photoshop Tutorial 
·How Do I Run Twee Rohan online accounts …
·Hoe te Graphics in GIMP Schets 
·Een tutorial om een formulier in DreamWe…
·Hoe te Fonts veranderen naar Afdrukken 
·De voordelen van Object Relational Datab…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com