Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe kan ik een gescande formulier Invulbare Zorg
Een gescande vorm is niets meer dan een foto van het document waarvan het enige gebruik is als referentiemateriaal . Zorg dat de gescande vorm invulbaar , echter, en je geeft de houder van het formulier de mogelijkheid om volledig te interageren met het. De overdracht van gescande verwijzing blad aan invulbaar formulier is eenvoudig , met het grootste deel van het proces met behulp van de algemeen gevonden Adobe Acrobat X- software-applicatie . Gewoon importeren de scan en maken de aanpassingen die nodig zijn , het programma doet de rest . Wat je nodig hebt
Adobe Acrobat X
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start de Adobe Acrobat X-applicatie door te dubbelklikken op het Acrobat- pictogram op uw bureaublad . Open het formulier voor het bewerken door het laden van het gescande bestand van het formulier in Acrobat . Klik op het menu "Bestand " in het hoofdvenster van Acrobat en selecteer "Open . " Blader door uw stations totdat je de map die u het gescande formulier in opgeslagen bereiken , en markeer vervolgens de bestandsnaam van het formulier . Klik op de knop " Open" om de gescande formulier openen in de Acrobat-toepassing voor de wijziging. Het formulier verschijnt in het venster . Kopen van 2

Begin automatische formulierveld detectie van Adobe op het geladen bestand door te klikken op de optie "Extra " in de balk boven de vorm . Naar beneden de " Tools" venster selecties naar de sectie ' Formulieren ' . Selecteer de "Bestaande velden Highlight " -optie , klik vervolgens op "Create . " Selecteer " Gebruik huidige document " in het pop - up -venster en klik op de " Next > " knop. Wachten als Acrobat scant het formulier voor de hand liggende velden - het programma stelt deze velden met blauwe markering op het formulier weergave in het venster . Na het scannen , Acrobat wijzigingen in vorm - bewerkingsmodus . Klik op de knop " OK " om het bewerken te openen en te veranderen invulbare gebieden .
3

Controleer de gemarkeerde gebieden op het formulier tegen uw gewenste opvulgebieden . U kunt de afmetingen van een gemarkeerde vak wijzigen door te slepen - en - neerzetten de zijkanten met de linker muisknop . Wis ongewenste formuliervelden door ze te selecteren met de muis en vervolgens op de "Delete" toets op uw toetsenbord . Verander een veldnaam door het selecteren van het veld ; Acrobat benadrukt het veld in een lijst aan de rechterkant van het formulier . Dubbelklik op de veldnaam en typt u de nieuwe naam over de oude . Vorm gebruikers kunnen van veld naar veld te verplaatsen met de toets " Tab " op het toetsenbord . Wijzig de tabbladen volgorde van velden door op de veldnaam in het venster aan de rechterkant van het formulier onder de rubriek " Fields " en naar beneden in de lijst met velden te slepen de veldnaam boven en naar de gewenste tabbladen positie .
< Br > 4

Voeg een nieuw veld aan het formulier door te klikken op het " tekstveld Add " knop in het menu aan de bovenkant van het formulier . Verplaats het blauwe vierkant aan het nieuwe veld positie in de vorm en druk op de muisknop om het veld dan . Typ in het veld , en het nieuwe veld wordt geplaatst in de juiste plek in de tabbladen lijst .
5

Klik op het menu " File " en selecteer " Opslaan als" om uw invulbaar formulier op te slaan als een PDF-bestand . Blader door het venster " Opslaan" om het bestand te plaatsen in een station directory van uw keuze , druk dan op de knop 'Opslaan' om het bestand op schijf opslaan .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te Stijlen toepassen op ve…
·Wat is een Orphan Link? 
·Hoe geld symbolen invoegen met…
·In plaats van het verzenden va…
·Hoe maak je een kalender maken…
·Hoe een foto te zetten in een …
·Hoe je tekst in Photoshop Buig…
·Hoe maak je een Doc in Word 20…
·Verwijderen van Adobe Reader 8…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te houden met de opwaardering van Ad…
·Wat is de XLR -formaat in Microsoft Exce…
·Stap-voor - stap aanwijzingen voor het b…
·Hoe kan ik bestanden exporteren van een …
·Malwarebytes Anti - Malware Error Code 7…
·Hoe te converteren naar 640X480 Megapixe…
·Hoe maak je een iTunes Get Rental Movie …
·Hoe te Vlekken verwijderen in Adobe Phot…
·SQL 2005 XML Tutorial 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com