Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe een foto te zetten in een schets in Photoshop CS3
Als u een favoriete foto die u wilt omzetten in een schets en hebben Photoshop CS3 geïnstalleerd op uw computer , kunt u een overzicht van de foto te maken met een paar muisklikken . Nadat je de sketch maken , kunt u het opnieuw kleuren , verlopen toe te voegen aan een cool effect te creëren , of zelfs print het uit en geef het aan een kind voor hem te kleuren . Instructies
1

Open Photoshop CS3 . Klik op de " Bestand /Openen " optie op de menubalk , blader vervolgens naar de map met de foto die u wilt omzetten in een schets bevat . Markeer het fotobestand en klik op de knop "Openen" . Kopen van 2

Druk op de " Ctrl " en toetsen " J " op hetzelfde moment om een gedupliceerde laag om de foto te maken . Photoshop zal een duplicaat laag te maken en een lijst van deze onder het origineel in het " Lagen " console . Photoshop noemt de gedupliceerde laag "Layer 1 . "
3

Klik en markeer " Layer 1 " in het Lagen -console , druk dan op de "Shift , Ctrl en U" toetsen tegelijkertijd . Photoshop " verzadiging van " de laag en verwijdert de kleuren in de foto .
4

Maak een gedupliceerde laag van de onverzadigde " Layer 1 . " Nogmaals , druk op de " Ctrl " en " J " toetsen op hetzelfde moment . Photoshop maakt een nieuwe laag met de naam " Laag 1 kopie . "
5

Klik en markeer "Layer 1 copy " in het Lagen -console , druk dan op de " Ctrl " en " I " toetsen op hetzelfde moment . Photoshop keert afbeelding van de laag, zodat het beeld is zwart met witte contouren .
6

Markeer de " Layer 1 copy , " klik op het tabblad " Lagen " . Blader omlaag naar de optie "Color Dodge " en klik erop . De afbeelding laag zal tijdelijk wit worden .
7

Klik op de " Filter " -optie in het menu bestand , dan scroll naar beneden en klik op de " Blur /Gaussiaans vervagen " effect link op de filterlijst . Nadat het venster " Gaussiaans vervagen " verschijnt , sleept u de " Radius " schuifregelaar naar links totdat de instelling is ongeveer 1,0 tot 3,0 in het vak " Radius pixels " .

Voorbeeld 8 van de laag in het venster boven de schuifregelaar om de meest geschikte slider nummer instelling bepalen . Klik op de knop "OK " .
9

Klik op de "Bestand /Opslaan als" optie op de menubalk . Kies een foto formaat om de nieuwe sketch bestand wilt opslaan , voer een beschrijvende bestandsnaam , en klik vervolgens op de knop "Opslaan" .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Tips over het gebruik MS Publi…
·Hoe te Bubble brieven in Word …
·Acrobat 9 Upgrade -instructies…
·Hoe je te veel licht in Photos…
·Publishing Software voor PC 
·Adobe Reader 8 Vs . 9 
·Hoe te om Uw Eigen Gebed geheu…
·Alternatieven voor QuarkXpress…
·Tekst Uitvoer op InDesign 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PC Games Online kopen Goedkoop 
·Hoe om afbeeldingen in PowerPoint 
·Wat is de extensie Spt ? 
·Hoe maak je een cirkeldiagram op Windows…
·Hoe kan ik een Excel- document wijzigen …
·Wat zijn de voordelen van Anti - Virus S…
·Hoe om te beslissen wanneer een Spreadsh…
·Word 2007 Style Sheets Tutorial 
·Hoe kan ik een Word Voetnoot verplaatsen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com