Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een cirkeldiagram op Windows Excel Zorg
Windows Excel is een spreadsheet programma dat zowel zeer eenvoudige en zeer complexe functies kunnen zowel ondersteunen . Een belangrijk instrument in het Excel- softwarepakket is de Chart Wizard , die u toestaat om grafische voorstellingen van de gegevens in uw spreadsheet te maken , zonder de noodzaak voor een heleboel programmering jargon en script . Het creëren van een cirkeldiagram in Windows Excel is gemakkelijk als je de wizard Grafieken gebruiken , en zelfs beginnende Excel- gebruikers kunnen deze taak onder de knie . Instructies
1

Open de Excel- werkmap die de gegevens die u wilt in een grafiek te zetten in het, of als alternatief , open een nieuwe werkmap en voer de gegevens heeft . Kopen van 2

Formatteer de gegevens, zodat de naam van de gegevens in kolom a en de bijbehorende numerieke waarde van de gegevens in kolom B. als bijvoorbeeld het maken van een grafiek te laten zien welke kosten nemen de meeste hoeveelheid geld in uw budget typ " Levensmiddelen " in cel A1 en het bedrag besteed aan boodschappen in cel B1 , A2 misschien " elektriciteit " bevatten , met het bedrag besteed aan elektriciteit in cel B2 , A3 kan worden " gas " met het bedrag besteed aan gas in de B3 -en zo verder tot al uw gegevens worden ingevoerd .
3

Selecteer alle cellen die uw gegevens bevatten . In dit geval kiezen uit de cellen A1 en B1 tot de laatste A -en B -cellen gebruikt .
4

Klik op ' " Insert " uit de bovenste menubalk , vervolgens op " Grafiek " uit het menu die opduikt . Dit brengt de wizard Grafieken .
5

Selecteer " cirkeldiagram " uit de lijst met diagramtypen in de scroll -venster aan de linkerzijde van de wizard -interface Grafiek .
6

Selecteer het type cirkeldiagram dat u wilt --- er zes opties , waaronder een regelmatige cirkeldiagram , explodeerde cirkeldiagram en 3 - D cirkeldiagram . Klik op " Next " .

Beoordeling 7 de interface die opduikt --- het zal een mock - up van uw grafiek , met de " Columns " optie gekozen uit de reeks opties . Je zal niet nodig om hier iets aan te passen. Klik op " Next " om u naar de " Diagramopties " interface.
8

Vink het vakje " Show Legend" als u wilt dat de legenda weergegeven met de grafiek . Selecteer de plaatsing van de legende uit de geboden opties .
9

Klik op het tabblad " Titels" aan de bovenkant van het venster en voer een titel Grafiek Wizard voor uw cirkeldiagram in de " titel " input vorm .

Klik 10 op het tabblad " gegevens Etiketten " op de bovenkant van het venster Wizard Grafieken . Vink de vakjes aan voor opties zoals " Percentages " om het percentage van elk segment van de taart toe te voegen , "Waarde" , om de numerieke waarde van elk segment toe te voegen , en " Category Name " naar de categorie naam weergegeven naast elke taart segment . Klik op " Next " .
11

Beslis of u de grafiek als een object in het huidige werkblad , of in een nieuwe spreadsheet wilt , en klik op de desbetreffende optie in de "Location Chart" venster dat is uitgeklapt up . Klik vervolgens op " Finish" en uw cirkeldiagram zal verschijnen in de opgegeven locatie .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een werkmap wijzig…
·MS Excel Visual Basic Help 
·Hoe kan ik Excel VB gegevensov…
·Hoe kan ik Excel spreadsheets …
·Hoe kan ik een rapport in Micr…
·Hoe Page Breaks invoegen in Mi…
·Hoe maak je een selectie in Mi…
·Hoe te Macro's toewijzen aan A…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te downloaden van een YouTube-video …
·Hoe te TinyMCE installeren in Drupal 
·Hoe om uw geluid in PowerPoint Adjust 
·Hoe te Grafische Indicatoren op een Micr…
·Verbinding maken met een Windows Remote …
·Hoe maak je een Wedding Powerpoint 
·Hoe het opzetten van de SQL Manager voor…
·Hoe te WordPerfect printerladen Set 
·Hoe Search Extender & Shopping Wizard 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com