Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Tekst Uitvoer op InDesign
Nadat u hebt gebruikt geavanceerde typografie tools en technieken Adobe InDesign om tekst die goede looks combineert met een groot leesbaarheid ambacht , u zou willen dat je die tekst migreren naar andere projecten en andere toepassingen . InDesign 's tekst export functies helpen u standaardiseren basistekst verschijning tussen media en materialen of geef je collega's met opgemaakte kopie voor andere doeleinden . Echter , stopt InDesign kort van het verstrekken van een volledig assortiment van tekst export opties . RTF

Rich Text Format behoudt elementaire tekstopmaak - soort stijl , kleur, grootte , tabblad instellingen - maar niet veel verder dan deze parameters . U kunt een tekst stroom selecteren door te kiezen voor de tekst tool en deze in een InDesign- verhaal , kies Exporteren in het menu Bestand om uw exemplaar uitvoeren . U kunt RTF-bestanden versturen naar collega's die Microsoft Word en andere tekstverwerker gebruiken . Helaas, RTF niet behouden geavanceerde opmaak , zoals opsommingstekens en nummering , OpenType features van InDesign of zijn style sheets , en InDesign ondersteunt geen tekst exporteren in Microsoft Word . Doc of . Docx formaten .
< Br > Plain Text

Als alles wat je wilt overbrengen aan collega's en medewerkers is de basistekst van een deel van een InDesign-document , de applicatie maakt dit proces eenvoudig . Selecteer een tekst stroom met de tekst gereedschap , bezoek dan het menu Bestand en kies Exporteren . InDesign biedt u een ruime keuze aan tekensets en talen voor uw tekst export , met inbegrip van Unicode , diverse niet - alfabetische en niet-Latijnse talen , en ondersteuning voor Macintosh -en Windows- tekst . Helaas , deze tekst opties niet typografische opmaak te behouden .
InCopy en InDesign Markup Formats

Om tekst stromen uit te wisselen met andere gebruikers van InDesign en InCopy de tekst - editing metgezel applicatie , kunt u exporteren sommige of alle van de verhalen in een InDesign -bestand met de InDesign Tagged text of InDesign Markup formaten. Gelabelde tekst annoteert uw exemplaar met InDesign 's eigen set van opmaak codes . U kunt de tekst zelf bewerken in een tekstverwerker , breng dan de gelabelde tekst terug in InDesign zonder verlies van eigen opmaak van InDesign . InDesign 's opmaaktaal kun je tekst ruilen met collega's die nog in de vorige versie van Adobe InDesign te werken en stuur ze je opgemaakte verhalen .
PDF

Als alles wat je wilt doen is zorgen voor uw bewerkte , opgemaakte tekst voor anderen om te lezen , Adobe InDesign kunt u een of alle van uw document elementen en pagina's , met inbegrip van tekst , exporteren als Acrobat PDF-bestanden . Hoewel deze documenten niet voorzien van een gemakkelijke manier om uw tekst te importeren in andere applicaties , doen ze voldoen aan het doel van de tekst uitgang zonder verlies van de opmaak en styling je toepassen in Adobe InDesign .
< br >

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe te openen IND -bestanden 
·Ik kan niet zien mijn Lay-out …
·Hoe de tekst Flow Koppel in In…
·Hoe te ingesloten lettertypen …
·Problemen met Microsoft Works …
·Hoe te bekijken Twee pagina's …
·Microsoft Frontpage 2003 Tutor…
·Hoe kan ik een EMZ File Lees 
·Hoe kan ik een logo met uw Pic…
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Het opmaken van tekst in Word 2003 
Hoe te Voetnoten Voeg toe aan tekst in e…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe om te sparen in Rich Text Format ( R…
  Software Articles
·Hoe maak je een Excel 2007 Grafiek Link …
·Hoe je Skype Chat Geschiedenis Krijg 
·Hoe uw tekeningen kleur op Photoshop 
·Hoe maak je een Mac- Zip File Open in Wi…
·Macromedia Flash 5 Crashes op SWF Export…
·Wat is een Grafiekindeling in Excel ? 
·Photoshop Realisme Tutorial 
·Hoe kan ik een ISO -bestand 
·DNS Hijack Verwijdering 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com