Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe uw tekeningen kleur op Photoshop
Kleurplaten tekeningen in Photoshop is relatief eenvoudig met enige kennis van het toolpalet . Enkele interessante effecten kunnen worden gecreëerd door het schilderen van delen van een tekening of kunstwerk . Een andere stijl die populair is in portretkunst kleurt zwart-wit prints. De techniek kan een gemiddelde foto te maken en veranderen in een kunstwerk . Leren hoe te schilderen in Photoshop door de volgende eenvoudige stappen . Wat je nodig hebt
Computer
Photoshop 7 of latere versie
Tekening pentablet
Toon Meer Aanwijzingen
Achtergrond Set Up
1

Creëer een nieuw doek door te kiezen voor " File > New , " als het maken van een tekening van de grond af . Noem het bestand , stel de breedte, hoogte , resolutie ( 300 dpi of hoger voor tekeningen worden afgedrukt ) , inhoud achtergrond ( wit ) en kleurmodus ( RGB ) . Anders , importeer een tekening , grafisch of afbeelding . Kopen van 2

Maak een nieuwe laag voor de schets en noem de laag . Indien een tekening werd geïmporteerd , maak een nieuwe laag en maken het de achtergrond laag .
3

Selecteer de " Brush Tool " van de Hulpmiddelen Palette en zet de borstel grootte. Meestal , 3 px tot 6 px is een goede maat om contouren te tekenen . Schetsen de contouren van de tekening . Als kunstwerk werd ingevoerd , slaat u deze stap . Op dit punt , moeten er twee lagen in het lagenpalet , een witte achtergrond laag en een schets laag bovenop .
4

Selecteer de " Background Layer " en met behulp van de Bucket Tool ( gelegen in het gereedschap Palet ) om de achtergrondkleur op de gewenste kleur . Voor deze tekening van de achtergrond laag zal zijn blauw . Voor dit schilderij Zo zal de tekening zijn van een bruine schuur met een blauwe lucht en witte wolken .
5

Maak een nieuwe laag en noem de laag " Barn . " Gebruik de Magnetic Lasso Tool ( gelegen in het toolpalet ) selecteert de schuur .

Klik 6 "Set Foreground color ' in het Palette Extra en kies een bruine kleur voor de schuur .
7

Kies "Edit > Fill ' uit het hoofdmenu Werkbalk en selecteer " voorgrondkleur " van de Use drop- down menu in de sectie Inhoud in het dialoogvenster .
8

vergrendelen de transparantie van de laag , zodat alleen de schuur zal worden bewerkt door op het vakje " Lock" aan de bovenkant van het palet Lagen . Nu staan ​​geschilderd op de schuur .
Schilderen
9

Kies de " Brush Tool " het toolpalet en zet de kleur op wit. Dit zal de kleur van de sneeuw op het dak van de schuur zijn. Met de Brush Tool , kleur de nok van het dak .
10

Verzacht de randen van de sneeuw met behulp van de tool Vlekken van het toolpalet . De kracht en penseel formaat kunnen worden ingesteld op de Options Bar in Photoshop CS3 en in het menu Opties in Photoshop 7 . Probeer verschillende slagen en sterke punten totdat het gewenste effect is bereikt.

Shade 11 de linkerkant van de schuur met de Brush Tool . Een zachte bruinachtige grijze kleur zal er goed uitzien . Na de schaduw gebieden zijn geschilderd in , lichter zonnige gebieden op de grond met een lichtere kleur voor contrast . Volg lijnen en contouren van de schets. Kies een donkerdere bruine en in houten planken te vullen aan de zijkant van de schuur . Kies een lichtere bruine en etsen lijnen naast de donkere bruine houten planken .
12

Kies de " Natte vinger " en veeg de lijnen tussen de donkere en lichte kleuren . Probeer vlekken elke kleur in tegengestelde richtingen . Neem de tijd met deze stap . Dit zal dimensie toe te voegen aan de schuur en schaduwrijke gebieden .
13

Maak een nieuwe laag in het lagen palet en noem maar wolken . Met de Brush Tool , schilder pluizige gebieden waar de wolken zou moeten zijn . Probeer niet en trek een wolk , gewoon gebruik maken van een brede kwast en in de vorm van de wolk te vullen . Gebruik het gereedschap Natte vinger aan de randen verfijnen. Trek de randen in alle richtingen . Gebruik verschillende combinaties van grootte , beroerte en de richting naar een meer realistische uitstraling te bereiken .

Previous: Next:
  Photoshop
·De Blending Foto Collage effec…
·Waarom kan geen Photoshop Open…
·Hoe maak je een frame in Photo…
·Hoe maak je deel van een afbee…
·Hoe kan ik Photoshop Lagen afz…
·Hoe maak je een curve grafiek …
·Hoe te Draden in Photoshop Ver…
·Hoe maak ik Iemand Look Dead P…
·Hoe je Photoshop CS3 Voorkeure…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Windows-cd branden op ee…
·Hoe te verwijderen Computer Associates F…
·Wat zijn SWF & FLA bestandsextensies ? 
·Wat is de extensie CPIO ? 
·Hoe kan ik Windows Vista Beta downloaden…
·Hoe echt videobestanden bewerken 
·Hoe te Deblokkeren Google Spyware 
·Hoe een File Association in Microsoft Ex…
·Hoe maak je een Microsoft Access-databas…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com