Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Waarom kan geen Photoshop Open een Picture
Adobe Photoshop CS5 bevat file vertalers in staat het openen van documenten in een brede waaier van formaten , van het bekende - ? TIFF en JPEG - op de gespecialiseerde - Scitex CT en Targa . Als je de applicatie starten en vraag het aan een document te openen , maar het resultaat is een foutmelding in plaats van een bestand etalage , kunt u kijken naar uw bestand zelf , uw software en zelfs uw hardware voor de oorzaken van en oplossingen voor uw probleem . Corrupt File

Als u een document probeert te openen in Photoshop en krijg een foutmelding in plaats daarvan , vooral een gerelateerd aan " onverwacht einde van bestand" of een ander bestand problemen , kan het document beschadigd. Photoshop kan een bestand niet openen als delen van de gegevens zijn onleesbaar zijn of ontbreken . Vooral wanneer u bestanden van online bronnen downloaden of te ontvangen via e-mailbijlage , kan uw bestanden zien eruit alsof ze met succes hebt gedownload terwijl het in werkelijkheid heb je niet alle informatie dat maakt het document heeft ontvangen . Het resultaat is een bestand dat Photoshop afwijst . Om dit probleem op te lossen , het bestand opnieuw downloaden of contact opnemen met de bron als je het document ontvangen met een e-mailbericht . Als de vervangende bestand is ook corrupt , laat de bron weten dat het probleem is op haar einde . Ofbeeldienge Vertaler Niet beschikbaar

Photoshop
vertrouwt op een grote set van ondersteunende bestanden in staat te stellen verschillende typen afbeeldingen verwerken . Als het bestand dat u probeert te openen is een vertaler die Photoshop niet kan vinden , of omdat je het verwijderd uit uw software-installatie of heeft zij niet te installeren in de eerste plaats , het programma zal niet in staat zijn om het document te verwerken . Om het probleem oplossen door de ontbrekende vertalers of verwijderen Photoshop en opnieuw installeren met een volledige set van vertalers .
Corrupte Voorkeuren

Photoshop
slaat haar voorkeuren in een set van bestanden die informatie over uw keuzes met betrekking tot bestand handling , onscreen display , gereedschap prestaties , kras schijfruimte en andere parameters bevat . Corrupte voorkeur bestanden kunnen leiden tot enorm wisselende onverwacht gedrag dat je uren proberen problemen op te lossen kan verspillen . Als Photoshop begint plotseling crashen of niet verwachte functies in de normale manier uit te voeren , kan uw voorkeuren corrupt zijn geworden . Bespaar jezelf de tijd en hoofdpijn door stashing exemplaren van Photoshop voorkeur bestanden in een map die u snel kunt vinden . Maak deze kopieën na het afsluiten van Photoshop wanneer u de applicatie aan te passen naar aanleiding van een installatie of upgrade . Verfris uw dossier kopieën als u belangrijke wijzigingen in uw voorkeuren te maken .
Software , Hardware Problemen

Dreigende harde schijf of videokaart defect , defecte RAM , voeding van de computer problemen
, inconsistente elektrische stroom , onjuist geïnstalleerde besturingssysteem software en een breed scala van andere apparatuur storingen kunnen interfereren met het vermogen van Photoshop om haar taken correct uit te voeren . Als het vervangen van uw voorkeuren bestanden en uw computer opnieuw opstarten niet opruimen van Photoshop gedragsproblemen , kan het tijd zijn om een computer technicus bellen en zorgen voor een kijkje op de prestaties van uw systeem . Misschien vindt u het gemakkelijker en minder tijdrovend te brengen in een externe deskundige om te kijken naar uw computer met een frisse blik in plaats van het verspillen uren proberen om een probleem dat is moeilijk te diagnosticeren zonder apparatuur en deskundigheid probleemoplossing vinden . Maar als je gewend bent om te nemen op uw eigen geavanceerde probleemoplossing , kunt u uw systeem te testen voor hardware problemen en uitvoeren van een besturingssysteem diagnostische routine om te zoeken naar problemen die je kunt oplossen , vooral als je ervaart instabiliteit in andere toepassingen of kan openen het probleem bestand in een ander programma .

Previous: Next:
  Photoshop
·Kopiëren , plakken , en Lagen…
·Hoe te Kerstkaarten maken in P…
·Hoe te boeken Copyright Symbol…
·Hoe maak je een realistische W…
·Hoe maak je een boom in Photos…
·Hoe je foto's verscherpen in P…
·Hoe maak je foto's Look Dark &…
·Hoe maak je een Picture Collag…
·Hoe te Swirl tekst in Photosho…
  Related Articles
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
Waarom zijn de lettertypen grijs weergeg…
Kan niet verwijderen van een sectie in W…
Kan niet vinden Microsoft Wordpad 2003 
Waarom is een Word- document te openen i…
Waarom Word-documenten in e-mails openen…
Word 2007 kan een tekstvak niet Delete 
Ik kan een WPD bestand met Word Perfect 
  Software Articles
·Hoe maak je een PDF Stuur als een reguli…
·Hoe te combineren Twee Excel spreadsheet…
·Hoe te Rapporten Van Quicken Creëren 
·Hoe kan ik Stuur een controle /Alt /Dele…
·Hoe een IPT converteren naar een DWG 
·Hoe naar MOV converteren naar AVI in Vis…
·Hoe stop ik de Nummers Van Afronding in …
·Hoe te gebruiken VBA naar kolommen verwi…
·Hoe te bewerken of inkorten van een song…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com