Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Luminosity in Photoshop Corrigeer
Helderheid in foto wordt vertegenwoordigd door grijstinten , zwart en wit . Met andere woorden , helderheid verwijst de blootstelling aan licht van de foto . PhotoShop is krachtig fotomanipulatie programma waarmee je elementen van een foto om de kwaliteit te verbeteren aan te passen . Het aanpassen van de helderheid van foto met behulp van Photoshop is eenvoudig . Met de juiste set van instructies en een beetje experimenteren , kunt u manipuleren helderheid niveaus uw foto ' als een pro . Instructies
aanpassen Luminosity met contrast /helderheid
1

Open je afbeelding in Photoshop door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding , selecteer " Openen met ... " en " PhotoShop " uit het pop - up menu .

Klik 2 op het tabblad " Layer " aan de bovenkant van het scherm . Selecteer " Nieuwe aanpassingslaag " en " Helderheid /Contrast " in het menu .
3

Pas de bovenste schuif om optellen of aftrekken van helderheid van de foto 's . Ook passen de onderste schuif te voegen of af te trekken van contrast niveaus van de foto 's .

Experiment 4 met de helderheid /contrast schuifregelaars totdat u helderheid van de foto 's hebben aangepast aan een bevredigend niveau .

met behulp van een Luminosity Masker
5

Open je afbeelding in Photoshop door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding , selecteer " openen met ... " en " PhotoShop " uit het pop - up menu .

Klik 6 op de " Channels " -paneel nabij de rechterbovenhoek van het scherm naast de " Layers " -paneel. Houd de "Ctrl " toets voor Windows OS of de " Command " toets voor Mac OSX en klik ergens op het " RGB" kanaal .
7

Klik op de " Lagen " -scherm en kopieer de selectie naar een nieuwe laag door op de " Ctrl " + " J " ( Windows OS ) of de " Command " + toetsen op het toetsenbord " J " ( Mac OSX ) .
8

Verander de nieuwe lagen mengmodus van " Normal " naar " Overlay " door te klikken op het drop - menu direct boven de nieuwe laag , genaamd "Layer 1 . "
9

Dupliceer de aangepaste laag door op de " Ctrl " + " J " ( Windows OS ) of de " Command " + " J " ( Mac OSX ) toetsen op het toetsenbord om het contrast en de helderheid te verhogen .
10

Laat de " Opacity " waarde van de gedupliceerde laag als zij ' te intens opnieuw door te klikken op de " Opacity " waarde . Typ een lagere waarde .

Groep 11 de lagen aan elkaar door te drukken op de toetsen " Ctrl " + " G " ( Windows OS ) of de " Command " + " G " ( Mac OSX ) op het toetsenbord . < br >

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Mac Filters voor Photos…
·Hoe maak je een Web Header Pho…
·Hoe maak je een Photoshop- kan…
·Hoe te Faces in Photoshop Obsc…
·Hoe de Magic Wand Meer Selecti…
·Hoe te Uitnodigingen maken op …
·Hoe je foto's animeren in Phot…
·How to Get Rid van een Flash o…
·Hoe te Graft een Gezicht in Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een lettertype op een Grafie…
·Hoe je twee foto's Fade Maak in Gimp 
·Hoe kan ik een document versturen vanuit…
·Hoe u Microsoft Word Help Gebruik 
·Hoe te branden dan een reeds gebrande cd…
·Hoe te Wingdings Vertalen 
·Hoe te verwijderen van een McAfee Event …
·Hoe te wijzigen van een stichting Kleur …
·De definitie van Software Schatting 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com