Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Picture Collage maken met Adobe Photoshop
Een foto collage gemaakt met Adobe Photoshop biedt veel voordelen van de traditionele methode . Er is geen noodzaak om de originele foto snijden beschadigd kan raken met lijm . Afbeeldingen kunnen worden gescand , vergroot of verkleind , en gemanipuleerd in Photoshop . Geen verandering is blijvend , en er is veel ruimte voor experimenten . De basis van dit soort collage is een begrip van de "Knippen " en " Plakken" commando , en leren over Lagen . Wat je
computer moeten met Photoshop
beeldbestanden
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak een nieuw document in de grootte die u wilt uw laatste collage te zijn . Als u het afdrukken van de collage , voer een resolutie van 300 dpi . Als de collage zal worden gebruikt op een website , voert u de resolutie als 72 dpi . Kopen van 2

Open alle beelden die u wilt gebruiken door te klikken op " Open " uit het menu "Bestand " . Kies een van deze , klikt u op " Selecteer " en vervolgens " All . " Ga naar ' Bewerken ' en vervolgens 'Kopiëren'.
3

Klik terug in het nieuwe document dat u hebt gemaakt voor uw collage . Ga terug naar " Edit" en klik op ' Plakken'. Een kopie van uw afbeelding verschijnt in het document, dat u overal kunt plaatsen op het doek met de functie " Verplaatsen " uit de Toolbox . Herhaal dit proces met alle beelden die u wilt plaatsen in uw collage .

Notice 4 dat elk beeld is uitgegroeid tot een eigen aparte laag , in het vak " Lagen " genoemd naar rechts. ( Als dit vakje niet zichtbaar is , klik dan op " Windows " aan de bovenkant , dan " Lagen. " ) Lagen die op de top van deze lijst zal fysiek verschijnen op de top van de andere afbeeldingen in uw collage . Klik en houd de laag met de muis , het omhoog en omlaag in de lijst te slepen volgens welke afbeeldingen moeten op de top van anderen verschijnen . Laat de muisknop los om de laag te plaatsen.
5

Verander de grootte van de beelden , indien gewenst . Selecteer de laag te manipuleren in het vak " Lagen " . Klik op " Selecteer " > "Alles" > " Bewerken" > " Transform " > " Scale . " Een box zal verschijnen rond de afbeelding , die u kunt vergroten of verkleinen door te klikken op een van de pleinen in de doos omtrek en houd de muisknop ingedrukt als u eraan trekt . Ingedrukt houden van de "Shift" toets tijdens dit proces zal de verhoudingen van de afbeelding te behouden als je aan te passen .

Experiment 6 met speciale effecten door het veranderen van de modes laag en ondoorzichtigheid . De glijdende schaal aan de bovenkant van de doos " Lagen " zal toestaan ​​om te veranderen hoe doorzichtig de beelden zijn , onthullen anderen eronder . Het selecteren van een layer-modus anders dan " normaal " uit de lijst zal effect hoe de kleuren of de waarden van de twee overlappende beelden zullen op elkaar reageren .
7

Sla je bestand op als een Photoshop-bestand ( een . Psd ) om alle lagen behouden voor toekomstige veranderingen . Als u met behulp van de collage op een website , zal het bestand moeten worden afgevlakt en opgeslagen als een . Jpg ook. Te vlakken , klik op " Layer " en vervolgens " Een laag maken . " Uit het menu " Bestand " , selecteer " Opslaan als" en zorg ervoor dat het type bestand wordt gewijzigd in . Jpg .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je pagina's in Photoshop &…
·Hoe te Lip Gloss maken op Phot…
·Photoshop Vs . Diafragma 
·Hoe krijg ik Kleuren voor een …
·Hoe maak je een Ragged Edge Me…
·Hoe maak je een CD-hoes ontwer…
·Hoe de Retro foto-effect te cr…
·Hoe maak je een Stencil afbeel…
·Hoe kan ik een afbeelding toe …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Batchconversie van PLT -…
·Hoe het ontwerpen in GIMP 
·Hoe maak je een Sonic UDF Reader Verwijd…
·Tutorial voor Adobe Flash CS3 Voorwaarde…
·Lijst van Web Software Cursussen 
·Alternatieven voor Citrix voor Applicati…
·Hoe kan ik een spreadsheet voor berekeni…
·Systeemvereisten voor Microsoft Office 8…
·Hoe je Sims Download Van De Sims 2 Excha…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com