Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je deel van een afbeelding Black & White in Photoshop maken
Als u een afbeelding wilt omzetten in zwart- wit in Photoshop , hoeft u alleen uw wijze veranderen van " RGB Color " naar " Grayscale " op uw " Aanpassingen " menu . Maar als je wilt slechts een deel van uw afbeelding wijzigen in zwart-wit , voor een artistiek effect , moet u een iets andere techniek te gebruiken . Dit proces kan van pas komen als je wilt de aandacht vestigen op een specifiek object in een anders saaie imago . Wat je nodig hebt
Computer
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw foto . U kunt het bestand rechtstreeks slepen naar het pictogram Photoshop , of u kunt Photoshop opent , klikt u op " File " op de menubalk en selecteer 'Open' uit het drop - down menu . Kopen van 2

Zoek uw " tools " palet . Het moet verschijnen aan de linkerkant van uw scherm , maar als je het niet ziet , kunt u deze selecteren door te klikken op " Window" op uw menubalk en kiezen voor de optie "Tools" uit het drop - down menu .
< br > Goedkope 3

Selecteer een lasso van je " tools" palet. Als je een vaste hand , dan kunt u de standaard lasso tool gebruiken om uw keuze te schetsen , maar als je te helpen navigeren in moeilijke hoeken nodig hebt, zal de magnetische lasso automatisch vast aan donkere lijnen . Om van de ene naar de andere lasso , klik en houd de lasso afbeelding met je muis totdat er een pop - up verschijnt , onthullen de verschillende lasso's die je beschikbaar hebt . Selecteer gewoon degene die je wilt .
4

Gebruik je lasso om een selectie te maken rond het gebied dat u wilt converteren naar zwart en wit . Klik met uw muis op de plek waar je zou willen beginnen , plaatst u de cursor langs de omtrek van het gebied dat u wilt bewerken en klik op de muis een tweede keer wanneer u terugkeert naar de plek waar je begonnen bent . Bijvoorbeeld , als je wilt om een gezicht te selecteren , kunt u klikken met uw muis aan de onderkant van de kin , rol je cursor langs de wangen , oren , voorhoofd en aan de andere kant , en klik op de muis een tweede keer als u terugkomt de kin . De tweede klik sluit de selectie .
5

Bevestig uw keuze . In de loop van de lasso selectie , zult u waarschijnlijk te maken een paar fouten , en u kunt deze op te lossen door middel van de " Toevoegen aan selectie " en " Verwijderen uit selectie " opties , die u direct aan uw " Options " paneel eronder de menubalk . Klik op de " Toevoegen aan selectie " knop en gebruik je lasso in de ruimtes die u gemist te vullen . Klik op de " Verwijderen uit selectie " knop om ongewenste ruimte van uw selectie te verwijderen . Bijvoorbeeld , als uw vinger gleed tijdens het selectieproces en je per ongeluk geselecteerd deel van het buitengebied , kunt u deze verwijderen met de " Verwijderen uit selectie " button .

Klik op " Beeld " 6 op uw menubalk en beweeg uw muis over het woord " instellingen" op het menu drop-down . Een tweede menu verschijnt . Klik op " Desaturate " op het tweede menu om de kleur van uw keuze te elimineren .
7

Sla je afbeelding . Klik op " File " op de menubalk en selecteer "Opslaan ".

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Brush Tool naa…
·Hoe Clean Up Tekeningen in Pho…
·Hoe te verwijderen Photoshop C…
·Hoe te Sweat Beads In een Gezi…
·Hoe te Krassen & Bends In het …
·Waarom is een PDF-bestand in P…
·Hoe maak je een script maken I…
·Hoe te Licht Sketches in Photo…
·Hoe maak je een Web Template i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te importeren van een afbeelding van…
·Hoe kan ik Excel gebruiken om Get Organi…
·Hoe je zonnebril maken in Photoshop 
·Hoe SQL Server 2008 geïnstalleerd vanaf…
·Hoe maak je een FLV -bestand Capture 
·Hoe maak je een Bijschrift invoegen Onde…
·Hoe maak je een muziek -bestand wilt ins…
·Wat is de extensie voor Quicken ? 
·Hoe te Paths tellen in Illustrator 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com