Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je zonnebril maken in Photoshop
Soms is een foto moet gewoon een zonnebril hebben toegevoegd . Misschien is er een onaantrekkelijke schaduw over zijn ogen , of haar haar lijkt te hebben besloten om haar ogen te bedekken . In ieder geval kan zonnebrillen worden toegevoegd in een kwestie van minuten voor de bedreven , en binnen een uur voor beginners . Instructies
1

Open een afbeelding van een model in Photoshop . Het gezicht moet worden omgezet iets naar rechts , maar meestal rechtdoor . Dit zal helpen verminderen de hoeveelheid tweaken dat moet worden gedaan aan de zonnebril . Kopen van 2

Selecteer de pen uit de linksboven . Teken de omtrek van een zonnebril , waaronder de benen . Teken het frame in de maat die u wilt met betrekking tot de lens . Ze kunnen worden groot en stijlvol of petite en elegant .
3

Gebruik het gereedschap paden vanaf de linker werkbalk . Gaan rond de omtrek van de zonnebrillen die u hebt getekend , klikt u op belangrijke punten op de omtrek . Telkens wanneer u klikt , een controlepunt laat je . Duw en trek aan de controlepunten met uw muis om ervoor te zorgen dat de rondingen van de zonnebrillen juist zijn . Druk op " Control" en " Enter" om uw keuze te plegen .
4

Met behulp van de verf emmer , vul de zonnebril vorm met kleur . Laat de vulling percentage tot 85 .
5

Gebruikmakend van de pen tool, trekken elk van de lenzen van de zonnebril op nieuwe lagen . Om een ​​nieuwe laag te maken , drukt u op "Control " en " N. "
6

Selecteer het gereedschap paden van linksboven en buig de lenzen selectie goed worden afgerond . Druk op " Control" en " Enter " om de selectie permanent te maken .
7

Selecteer de rechterkant lens en plak het over de rand frame. Wis het gebied waar de lenzen van de bril liggen door op de toets " Delete " . Herhaal dit proces met de linker lens .
8

Klik met de rechtermuisknop en selecteer " Effect " en " Innerlijke schaduw. " Verander de innerlijke schaduw tot 75 procent dekking , -50 voor de hoek , 5 pixels afstand , geen choke- en kleinbedrijf 13 pixels . Klik op "OK . "
9

Voeg een laag stijl door op het pictogram aan de onderkant van de lagen palet . Laat de standaard instellingen zoals ze zijn en klik op "OK . "
10

Maak een nieuwe laag stijl door te klikken op het pictogram en klik op de overlay doos patroon . Selecteer een patroon .
11

Selecteer de slagschaduw selectievakje en verander de mengmodus op vermenigvuldigen . Pas de hoek tot 115 graden en de afstand tot 12 pixels . Kies een 5 procent verhogen ratio en klik op "OK . "
12

Maak een innerlijke gloed laag rond en verander de mengmodus op vermenigvuldigen . De afstand moet 11 pixels , de choke 25 procent en de grootte ingesteld op 25 pixels . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een bies in Photos…
·Hoe te 300DPI over PhotoShop K…
·Hoe Skin in Adobe Photoshop In…
·Hoe je Mac -Like buttons maken…
·Hoe te Glare verwijderen in Ad…
·Adobe Photoshop Afbeelding Tut…
·Hoe te Cars Draw in Photoshop 
·Hoe Transfer Photoshop 
·Hoe te Elements in Photoshop 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Foto Van Kopieer PowerPo…
·Lettertypen & kleuren te gebruiken in ee…
·AnyDVDtray.exe veroorzaakt Crypt32 Foute…
·Hoe maak je van hoofdletters naar kleine…
·Hoe kan ik FLV converteren naar MOV 
·Hoe kan ik een afbeelding ingevoegd in W…
·Hoe afdrukken Van Revit 
·Hoe te Voeg een XML- kaart om een Excel …
·Hoe te PFB converteren op een Mac 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com