Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Elements in Photoshop
Adobe Photoshop en Photoshop Elements Kopieer ( haar consumenten tegenhanger ) kunt u afbeeldingen kopiëren en plakken van het ene document naar het andere of tussen verschillende toepassingen . De programma 's bewerken en Layer menu's kunt u elementen of lagen met een klik van de muis te kopiëren . Terwijl een fundamenteel begrip van lagen is nuttig, niet noodzakelijk eenvoudig kopiëren en plakken taken . Volgen een paar eenvoudige richtlijnen om u te helpen elementen in Photoshop kopiëren . Wat je nodig hebt
Computer
Adobe Photoshop of Photoshop Elements
Praktische kennis van elementaire digital imaging
afbeeldingen of foto
Toon Meer Aanwijzingen
Copy Elements
< br > 1

Installeer Adobe Photoshop of Photoshop Elements na verificatie van de compatibiliteit met uw besturingssysteem . Zorg ervoor dat u voldoende geheugen en opslagruimte . Kopen van 2

Ga door de tutorial die bij de software . Het biedt een programma overzicht en leidt je door de basisfuncties , zoals hoe u elementen en lagen kopiëren .
3

Open je Photoshop-bestand . Het kan een verlengstuk van . Psd ( een Photoshop - afbeelding gemaakt ) hebben , . Jpeg ( Joint Photographic Experts Group ) , . Tif ( tagged image -bestand ) of . Gif ( grafische interchange format ) .
4

Klik op het menu "Windows" en vink " Extra. " Een toolbox verschijnt aan de linkerkant van de werkruimte . Klik op de marquee gereedschap ( de rechthoek met gebroken lijnen ) en sleep de muis over de afbeelding om deze te selecteren . Een gebroken lijn doos moet omringen de afbeelding .

Copy 5 het beeld door het selecteren van " Kopiëren" in het menu Bewerken of door te klikken op " Ctrl " plus " C " op het toetsenbord . Open een nieuw document in Photoshop of een andere toepassing en druk "Ctrl " plus " V " om het beeld te plakken .
Copy Lagen
6

Scan de " Lagen " gereedschapskist die verschijnt op de rechterzijde van het scherm totdat u de laag met de afbeelding die u wilt kopiëren te lokaliseren . Het kan zijn dat " Layers " onder het menu " Venster " te selecteren als het gereedschap niet weergegeven wanneer het programma start .
7

Klik op " Ctrl " plus " A " aan die bepaalde laag te selecteren . Klik op " Ctrl " plus " C " om het te kopiëren naar uw klembord . Alleen het beeld dat in de geselecteerde laag weergegeven worden gekopieerd . U kunt ook " Laag dupliceren " te kiezen onder het menu " Layer " en het beeld wordt automatisch gekopieerd naar de " Layer " gereedschapskist .
8

Selecteer " Samengevoegd Kopiëren " onder het menu " Bewerken " als u wilt het bestand ( afbeelding ) te kopiëren in zijn geheel in tegenstelling tot een enkele laag . Hit " Ctrl " plus " V " om uw afbeelding plakken in een nieuw Photoshop document of andere toepassing .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te werken met Font Vormen …
·Kan een HP Photosmart C4280 im…
·Hoe te Knoppen maken in Photos…
·Hoe te Bomen trekken in Photos…
·Hoe maak je een Foto converter…
·Hoe om lijnen te trekken op ee…
·Hoe te Fairy of Butterfly Wing…
·Hoe te Bomen maken in Photosho…
·Hoe de achtergronden van digit…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een PDF Maker verwijderen in de taak…
·Hoe te converteren van een PowerPoint te…
·Hoe maak je een CSV-bestand schrijven 
·Hoe om te zien of uw laptop cd's zal bra…
·How Do You Layer schrijven over een foto…
·MS Access 2007 Step - by - Step 
·Beschrijving van een Inventory Project S…
·Hoe kan ik een MKV -bestand bekijken 
·Kunt u zoeken naar tekst in een PDF-best…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com