Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe kan ik FLV converteren naar MOV
Het Flash Video ( FLV ) filmbestand extensie wordt gebruikt voor filmclips die direct worden ingebed in een website en bekeken via een web browser . Net als elk ander type bestand , kan een FLV film direct worden opgeslagen op uw harde schijf te bewerken of bekijken , maar het FLV extensie kunnen niet worden afgespeeld door de meeste film-spelers . Er zijn verschillende handige conversie- programma's beschikbaar op het internet die u toelaten om een FLV -video snel te converteren naar het MOV extensie , zodat ze kunnen worden bekeken met een normale offline video - playback programma . Instructies
1

Navigeer naar een website die een FLV - to- MOV conversie programma zoals AVS Video Converter of FLV biedt to Video Converter ( zie bronnen ) . Ga naar het gebied van de website die de download links houdt . Kopen van 2

Vind de downloadlink voor de nieuwste versie van het hulpprogramma converter en klik erop . Klik op de "Save File " knop aan de onderkant van het nieuwe venster dat verschijnt op uw scherm . Waardoor het bestand af te downloaden naar uw computer en sluit vervolgens uw webbrowser .
3

Terug naar het bureaublad van uw computer en open het pictogram " My Computer " . Zoek de map downloads en dubbelklik op het gedownloade bestand . Klik op de " Run" knop wanneer er een tweede venster verschijnt met de vraag om uw toestemming om het bestand uit te voeren .
4

Klik op het drop - down menu en kies de taal die u wilt gebruiken . Klik op de knop " Next " aan de onderkant van het venster . Klik op " Next " opnieuw en klik op de knop "Installeren" daarna . Laat de installatie afwerking en klik op het selectievakje gemarkeerd " Voer het programma . " Klik op " Finish " om de installatie venster te sluiten en openen van de converter programma .
5

Zoek de knop in de rechterbovenhoek van het venster genaamd "To MOV . " Klik op de knop en klik vervolgens op de "Browse" link. Vind het FLV filmbestand dat u wilt converteren naar het MOV-bestand extensie . Klik op de naam van het bestand en klik op " OK . "

Klik 6 op de "Browse" link naast het veld " Output File Name" als u de map wilt wijzigen waar het geconverteerde bestand wordt opgeslagen . Klik op de " Convert Now " knop om het FLV-bestand converteren naar een MOV-bestand .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te Kogelgaten maken in Aft…
·Hoe maak je een Premier Video …
·Hoe Set Up Digital Juice Fire …
·Hoe maak je een schotel DVR Ko…
·Hoe naar MPEG 2 Codecs install…
·Hoe te MSWMM -bestanden conver…
·Voordelen & Nadelen van MPEG -…
·Hoe te AVSEQ converteren naar …
·Hoe te converteren naar AVI Mo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Duplicaten zoeken in Microsoft Excel…
·Hoe kan ik Frames Freeze in Excel 2007 
·Hoe maak je een Excel Sheet maken in een…
·Hoe Microsoft Money bestanden verplaatse…
·Hoe te kopiëren en films te kijken op u…
·Wat is een computer back-up ? 
·Hoe maak je een grafiek Met behulp van M…
·How to Get Rid van Afbreking op Publishe…
·Aveyond Cheats en Tips 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com