Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Wat zijn de voordelen van Anti - Virus Software ?
Wanneer u werkt met een computer -systeem , vooral met een waarmee je bekend bent , je verwacht dat het normaal verwerken van informatie correct uit te voeren , en serveren u effectief . Ingrepen met zijn normale prestaties waarschijnlijk zal je ongemakkelijk of zelfs boos je maakt . Een computer virus is een computerprogramma dat interfereert met de normale werking van een computer . Infecties vertragen de werking van een computer , omdat het om fouten te maken of zelfs te sluiten terwijl u bezig bent met het. Anti - virus software : Gelukkig zijn computer technici een middel tegen virussen ontworpen . Voorbeelden hiervan zijn onder andere McAfee , Norton , Panda , Kaspersky en Avast . Anti - virus software profiteert u op een aantal manieren . Detectie

Wanneer je anti - virus software te installeren op uw computer systeem , detecteert de aanwezigheid van virussen in het systeem . Het kan u waarschuwen over zulke virussen en proberen om ze te verwijderen van uw computer voordat ze schade kunnen aanrichten . Als het waarschuwt je, het onderbreekt wat werk je ook doet op de computer op het moment . Maar dergelijke onderbreking is geen reden voor ongerustheid , want vaak , anti - virus software wil dat je om te kiezen tussen de veiligheid alternatieven biedt het u na het het virus is ontdekt . Tot deze alternatieven behoren het schoonmaken van het virus van uw computer of , waar het virus al op uw computer heeft geïnfecteerd , het wissen van het computerbestand het virus is besmet. In dit geval , moet je even stoppen met je werk en kiezen tussen het reinigen van het virus en het wissen van het geïnfecteerde bestand .
Preventie

Anti - virus
voorkomt dat virussen het invoeren van uw computer systeem . Virussen kunnen uw computer invoeren in een aantal manieren . Bijvoorbeeld van besmette ( of virus -dragende ) computerprogramma's die u op uw computer installeren en uit geïnfecteerde informatie - opslagapparaten , zoals een flash- schijf en diskette , wanneer u deze aansluit op de computer en de poging om informatie te lezen van hen . Daarom , anti - virussen vaak tijdelijk voorkomen dat de werking van de programma's die u probeert te installeren wanneer zij vermoeden dat dergelijke programma's kan worden besmet . In een dergelijk geval , voordat u het programma kunt installeren moet u reageren op de anti - virus ' vraag op of je gelooft het programma is onschadelijk . Daarnaast kan anti - virus te voorkomen dat iemand het kopiëren van gegevens op uw harde schijf als een dergelijk persoon heeft geen bevoegdheid om dat te doen . In een dergelijk geval , de anti - virus is van mening dat een dergelijke persoon kan worden gekopieerd geïnfecteerde programma's .
Continue bescherming

Mensen
ontdek nieuwe computervirussen van tijd de tijd . Daarom kan een anti - virus programma dat uw computer beschermd tegen infectie dit jaar niet in staat zijn om het te beschermen volgend jaar , aangezien het niet bekend zijn met nieuw ontdekte virussen kunnen zijn . Daarom anti - virus software wordt geleverd met een auto- update functie , die u vertelt wanneer u nodig hebt om uw programma te upgraden naar de laatste versie . Nieuwste versies bevatten nieuwe beschermende programma's tegen nieuw ontdekte virussen . Met dergelijke regelmatige aanwijzingen om te upgraden , anti - virussen geeft u garanderen van continue detectie en preventie van virussen .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Gratis Trojan Horse Remover Ex…
·Hoe je gratis antivirus softwa…
·Hoe te verbreken Vista Antivir…
·Hoe te herstellen van een Comp…
·Hoe te Tijdelijke uitschakelen…
·Wat is Findbasic139.Exe ? 
·Hoe je Norton -updates install…
·Het automatisch laden McAfee z…
·Hoe te reinigen , detecteren e…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe speel Build a Lot 2 
·Hoe te Creature Geluidsbestanden Zoek vo…
·Hoe te opnametijd Pas op Sound Recorder …
·Hoe maak je 3D Rocks Maak in Photoshop 
·Hoe te Checksum & NMEA Bereken 
·Hoe te Vergelijkingen Fast in MS Word 20…
·Problemen oplossen Microsoft Publisher F…
·Hoe maak je een PDF naar Acrobat In plaa…
·Hoe kan ik Excel -werkblad Labels conver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com