Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Publishing >> Content
Hoe te om Uw eigen professionele wenskaarten
Als winkel koopt kaarten zijn te algemeen en op maat gemaakte degenen te duur , kunt u uw eigen wenskaarten maken van thuis . Het maken van uw eigen wenskaarten betekent niet dat ze moeten elk minder professioneel en geavanceerder dan de verkocht in de winkels degenen , je kunt professionele wenskaarten te maken van uw computer binnen enkele minuten , gebruik te maken van vooraf ingestelde design templates of uw eigen foto's toe te voegen voor een gepolijste en persoonlijke look . Gebruik een van een aantal verschillende computerprogramma's om uw eigen stijlvolle kaarten en e-mail iemand een persoonlijke , professionele groet produceren . Wat je nodig hebt
Microsoft Publisher
Digital logo
Adobe Photoshop
Digitale foto
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen
behulp Uitgever
1

Maak een wenskaart in Publisher door te klikken op de " Publicaties voor Print " koppeling , dubbelklikken op het "Wenskaarten " koppeling en scrollen door de ontwerp-opties , zoals " Good Luck ", "dank u" en " Herinnering . " Dubbelklik op een kaart en het verschijnt in de Publisher werkruimte

Klik 2 op een van de vooraf ingestelde tekstvakken in de kaart en alle tekst wordt gemarkeerd ; . Type je eigen woorden direct over de tekst . Gebruik de werkbalk tekst aan de bovenkant van de pagina om het lettertype , kleur en grootte van de tekst te veranderen .
3

Open het menu "Invoegen" aan de bovenkant van het scherm , klikt u op "Beeld" en kies " Uit bestand . " Blader naar een locatie op uw computer waar u een digitale versie van uw bedrijfsnaam of logo organisatie en dubbelklik erop . Het verschijnt op werkruimte van de kaart , sleep het op zijn plaats met uw cursor
4

Vervang de vooraf ingestelde tijdelijke aanduiding gevoelens met uw en voeg de naam van de ontvanger , uw bedrijfsnaam en een persoonlijke boodschap
. . Goedkope 5

Klik op de " color Schemes " link in de " Wenskaart Opties " paneel en bladert u door de collecties van kleur gezinnen . Dubbelklik op een kleur thema dat uw bedrijf , de aanstaande vakantie of gewoon iets dat ziet er goed uit voor u en de kaart zal automatisch updaten met de nieuwe kleuren past .
Photoshop

Ontwerp 6 een wenskaart in Photoshop door te klikken op " File " en " Nieuw . " Noem de kaart " ProfessionalGreeting " en stel de gewenste kaartformaat , voor een traditionele single pagina fotokaart , typt 4 inch bij 6 inch . Selecteer " CMYK Color " uit het menu "Mode " en klik op "White " onder het menu " Inhoud " . Klik op de knop "OK " en een witte kaart wordt geopend op het scherm .
7

Klik op " File " weer , selecteer " Open" en blader naar een digitale foto op uw computer , zoals uw gezin gekleed voor de feestdagen , een foto van uw kantoor personeel of uw nieuwe baby . Dubbelklik op het bestand , die opent in de Photoshop werkruimte . Klik op het menu " Select " aan de bovenkant van het scherm en kies " All . " Een stippellijn vormt rond de foto . Klik rechts op de foto en kies 'Kopiëren'.
8

Klik terug naar het vak " ProfessionalGreeting " en druk op de " Ctrl " en toetsen " V " om te plakken in de afbeelding . Als het plakt in te grote , klikt u op het menu " Edit" op " Transform ", kies " Scale " en krimpen de foto op zijn plaats aan de top van de kaart .
9

Klik op de " Type " tool, die eruit ziet als een " T "op de " tools " palet en kies een lettertype , grootte en kleur van de werkbalk tekst aan de bovenkant van de pagina . Klik in het vak " ProfessionalGreeting " en typ de kaart boodschap , zoals " Gelukkig vakantie van uw orthodontist " of " Het kantoorpersoneel bij Max 's Houtsnijwerk dankt u voor uw bedrijf . "
Behulp van Word < br >

Open Word 10 , pull down het menu " File " en klik "Nieuw . " Wanneer de " Nieuw document " wordt geopend , typt u het woord " kaart" in de " Online zoeken naar " en klik op "Go ". Een lijst met sjablonen openen , bladert u door de opties en klik op een link naar een kaart voorvertoning
11

Klik op " Download " en na enkele ogenblikken , de kaart ontwerp opent in uw Word- werkruimte . . Markeer de tijdelijke tekst en vervang het met uw eigen .
12

Voeg meer tekst , zoals de naam van de ontvanger of uw eigen , door te klikken uw cursor op de pagina en het typen , vervolgens met behulp van de werkbalk tekst op de bovenkant van de pagina om de woorden op te maken.
13

Voeg meer beelden naar de kaart door het neerhalen van de "Insert" menu , klik op "Beeld" en te kiezen voor " Clip Art . " Typ een woord of zin in de " Zoeken naar " en klik op "Go ". Schuif door de resultaten en dubbelklik op een grafische , het op de kaart weergegeven . Sleep deze op zijn plaats met je cursor , meer afbeeldingen toe te voegen aan uw voorkeuren .

Previous: Next:
  Desktop Publishing
·Hoe maak je een cover maken vo…
·Hoe maak je een inhuren Flyer …
·Hoe kan ik een uitgever docume…
·Hoe Gratis Kalenders Maken om …
·Hoe Business Flyers maken met …
·Hoe je je eigen BookCrossing E…
·Hoe te publiceren Met OneNote 
·Hoe maak je een Quark serienum…
·Hoe maak je een Multi - pagina…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Adobe Photoshop Tutorial voor Borders 
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie v…
·Hoe te Accent Marks Get Over Letters in …
·Hoe te herkennen Rosetta Stone Pirated 
·Hoe te converteren een Kleurenfoto om ee…
·Hoe te WPAD.DAT configureren voor een lo…
·Remote PC Management Tools 
·Kenmerken van Crystal Reports XI 
·Hoe maak je een Microsoft 2003 Word doc …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com