Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Waarom is mijn Font pixels omgezet in Photoshop ?
Sinds Adobe Photoshop kreeg de mogelijkheid om live , bewerkbare soort die in 1998 met de komst van Photoshop 5 , gebruikers verwachten heldere , onvervormde tekst instellen op het soort lagen ze toe te voegen aan hun dossiers . Als het in je Photoshop- documenten ziet er blokkerig en vervormd , kunt u de oorzaak te herleiden tot een korte lijst van eenvoudig - te - problemen op te lossen . Corrupt Lettersoort

Gratis lettertype software kan een negatief resultaat opleveren omdat het corrupte lettertype . Zelfs een commerciële lettertype kan ten prooi vallen aan corruptie bestand . Probeer een ander lettertype , of zelfs een andere stijl van hetzelfde lettertype familie . Als uw probleem verdwijnt , stilgelegd Photoshop , op zoek naar een verse kopie van uw probleem lettertype en installeer het opnieuw .
Kleine Type , Lage Resolutie

Zelfs mooi type doesn ' t ziet er goed uit op kleine maten in een lage - resolutie Adobe Photoshop-document . Controleer uw dossier afmetingen en pixels per inch instellen . Als typografische duidelijkheid is belangrijk - en ontbreekt - overwegen upping de resolutie van uw bestand of vergroten van uw type om een beter leesbaar formaat . Aan de andere kant , als uw bestand is bestemd voor het gebruik van de website , uw type problemen signaal dat uw ontwerp niet een goede pasvorm voor het beoogde doel kan zijn .
Gerasterde Type
< br >

Als je opgelegd als een van de Adobe Photoshop filters om uw type , je getransformeerd van levende en bewerkbaar te gerasterd , en dat is het punt waarop het korrelig uiterlijk verscheen . Je nodig hebt om een ​​stap terug door je Photoshop geschiedenis naar een punt voordat u gefilterd uw type of herstellen van uw bestand als je opraken van de geschiedenis stappen voordat u weer uw bewerkbaar type. In de toekomst overwegen dupliceren van een tekstlaag voordat je rasteren het, om jezelf een fall- back positie te geven .
Special - effect Lettertype

Als uw lettertype ziet er korrelig , kunt u het type ontworpen om dat effect te worden gebruikt. Enkele nieuwigheid of gestileerde lettertypen dupliceren de gekartelde , bitmap- look van het scherm van een computer tijdperk vóór de invoering van grafische gebruikersinterfaces . Als dat is de look die u wilt , dan is het type beeldscherm Adobe Photoshop weerspiegelt gewoon de stijl die u kiest . Als u liever iets glad en anti -aliasing , wijzigen in een lettertype dat is een betere match voor uw intenties .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe effectief de toverstaf in …
·Hoe om te upgraden naar Photos…
·Hoe te Brown Grass veranderen …
·Hoe maak Jeans Heb een Second …
·Hoe maak je Photoshop 7 Brushe…
·Hoe je Alter Haarkleur in Phot…
·Hoe kan ik een logo in Adobe P…
·Hoe kan ik een afbeelding conv…
·Hoe maak je een Web-knop in Ph…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
How Do I 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
  Software Articles
·Hoe je meerdere tabellen combineren in A…
·Hoe te herstellen Taal in Adobe 
·Hoe afdrukken naar een PDF in Illustrato…
·Hoe de Ultrapitch Waves Diamond Bundle V…
·Hoe kan ik bestanden op AVS Audio Editor…
·Aanwijzingen voor Hoe PowerPoint 2007 ge…
·Handmatig AVG Updates installeren 
·Handmatig verwijderen van de geschiedeni…
·Hoe te Woorden berekenen in een Story 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com