Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Kan ik speel GMOD Zonder ander spel ?
" Garry 's Mod " is een standalone modificatie voor games die Source engine van Valve's gebruiken , zoals Half - Life 2 . " Garry 's Mod , " vaak " GMod " in het kort , is een sandbox stijl spel dat toegang speler geeft om een ​​verscheidenheid aan instrumenten en effecten die ze kunnen gebruiken om hun eigen games te maken , strips en constructies of rotzooi maar wat . Eis

" GMod " kan niet op eigen worden geïnstalleerd en vereist minimaal een compatibele game geïnstalleerd op de computer eerst . De vereiste spel moet een correct geregistreerd spel dat draait op Source SDK Valve's zijn. Ook al " GMod " is een standalone spel en is gedownload , geïnstalleerd en afzonderlijk draaien van andere spellen , ontvangt het het grootste deel van haar middelen uit Source SDK games. Stoom heeft een lijst van Source SDK spellen , die elk moeten verenigbaar zijn met zijn " GMod . "
Installeren

Vóór de aankoop en installatie van " GMod , " controleer of er is een compatibele game al op de rekening . Vergelijk het vermeld op de lijst SDK Bron tegen de bibliotheek van het Steam -account games. Als er een compatibele game op de rekening reeds geïnstalleerd , aangeduid met de naam op de lijst in witte letters , " GMod " kunnen worden gekocht en geïnstalleerd . Als er een compatibele game op de rekening , maar het is niet geïnstalleerd , klik met de rechtermuisknop op de vermelding in de bibliotheek en selecteer " Install ". Als een compatibele game is niet op de rekening , kunt u er een aanschaffen via de Steam Store . " GMod " vaak is verkrijgbaar in de winkel gebundeld met een compatibele game , zodat beide kunnen worden gekocht tegen een korting .
Extra bronnen

" GMod "
gebruikt hulpbronnen , zoals modellen en texturen , uit verschillende Valve Source engine games. Om NPCs ( non - player characters ) of andere inhoud van een bepaalde Source engine spel te gebruiken , zal het moeten afzonderlijk worden aangeschaft en geïnstalleerd . " GMod " is standaard ingesteld om alle beschikbare source games die zijn gekocht op de Steam-account , het laden van het spel inhoud in te downloaden en te installeren " GMod . " Als u aansluit op een server of het spelen van een " GMod " spel dat middelen die niet beschikbaar zijn op de computer zijn gebruikt , zullen ze verschijnen als roze vierkanten of driehoeken , terwijl in het spel .
Waarschuwing

Er zijn verschillende Steam games die de Source Engine gebruiken, maar zijn niet compatibel met " GMod . " Name , alle games die zijn verworven voor gratis door middel van speciale aanbiedingen , zoals bij Portal , of die zijn altijd vrij om te spelen , zoals Team Fortress 2 , niet toestaan ​​" GMOD " worden geïnstalleerd . Echter, na een compatibele game is aangeschaft en geïnstalleerd , de middelen van deze gratis games zullen worden in geladen " GMod . " Compatibele games die zijn gekocht als onderdeel van een bundel pakket , zoals Portal in de Orange Box-pakket , doe tellen als een gekocht spel licentie en zal toestaan ​​" GMOD " worden geïnstalleerd .
< Br >

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te verwijderen UT3 
·Hoe maak je Jack & Miranda Loy…
·Hoe de IMVU Standaard Kamer Ve…
·Hoe te Tibia Auto downloaden 
·Hoe je Ping in CSS 
·Hoe te installeren Barbie Fash…
·Hoe je naar de Dode Kant van S…
·FAQ voor Arcane Mages in World…
·Bow Boogschieten Games 
  Related Articles
How Do I 
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe kan ik kopiëren en plakken ? 
Hoe kan ik printen Memo's met Microsoft …
Hoe krijg ik de Werkbalk Back in Word Pe…
Hoe maak je een Play in een tekstverwerk…
Heb ik een nieuwe sleutel Als ik kopen g…
Hoe kan ik meedoen Dollar bedragen in ee…
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
  Software Articles
·Hoe maak je een Hyphen Niet Break 
·Hoe een MP3 converteren naar MPEG4 Audio…
·Hoe te Crack /Hack Password Protected Ex…
·Wat is Conexant HD Audio ? 
·Hoe te converteren van Microsoft Office …
·Hoe maak je een tekstballon animeren in …
·Hoe Bewerken Met VirtualDub 
·Cheats voor Kleding in FantAge 
·Hoe de tekst converteren naar datum SQL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com