Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Mijn FileZilla Shut Down After All Transfers Zijn Compleet
FileZilla - de gratis open - source FTP client - heeft de mogelijkheid om wachtrij -bestanden voor het uploaden of downloaden , zodat u een grote file transfer te ronden zonder dat op de computer om handmatig uploaden of downloaden van elk bestand . Echter, als je weg bent van de computer wanneer de wachtrij is voltooid , FileZilla kan aangesloten op de server blijven en verbruikt login slots anderen wilt gebruiken . Om deze reden , FileZilla kunt u een actie voor de klant uit te voeren na het beëindigen van de overdrachten in de wachtrij te selecteren . Selecteren of annuleren van een actie

U kunt een actie uit te voeren na FileZilla voltooit een overdracht wachtrij door met de rechtermuisknop te klikken op de wachtrij bij de onderkant van het venster selecteren . Klik op ' Actie na voltooiing wachtrij " en selecteer de gewenste actie . Om een eerder geselecteerde actie wilt annuleren , selecteert u " Doe niets. " Als je FileZilla sluiten , moet u een nieuwe actie om de volgende keer dat u het programma gebruikt te voeren selecteren .
Sluiten FileZilla

Deze selectie
sluit de FileZilla applicatie naar beneden en laat de computer aanstaan ​​wanneer de overdracht wachtrij is voltooid . Deze selectie is handig als uw computer wordt uitgevoerd andere achtergrond toepassingen die u niet wilt sluiten .
Disconnect From Server

Dit commando laat FileZilla geopend na het beëindigen de overdracht wachtrij en verbreekt de verbinding met de server . Dit laat anderen in te loggen op de server terwijl FileZilla actief in het geval dat u wilt verbinden met een andere server .
Commando uitvoeren

deze selectie kunt u een run na het beëindigen van de overdracht wachtrij automatisch programma . Als u het downloaden van een groot archief , kunt u deze selectie gebruiken om het archief uit te pakken of een programma dat het archief testen op echtheid .
Toon Bericht of Geluid afspelen

Deze selecties weer een bericht op het scherm of een geluid afspelen wanneer de overdracht is voltooid , zodat u de FileZilla toepassing en werken aan andere projecten te minimaliseren , zonder bang te zijn dat je niet op de hoogte zal zijn wanneer je bestanden klaar zijn worden gedownload of geupload . < br >
Reboot System of Shutdown System

Deze selecties toestaan ​​om de computer opnieuw op te starten of af te sluiten wanneer de overdracht is voltooid . U het systeem uitschakelt kunt u om stroom te besparen als je niet van plan om onmiddellijk terug te keren naar de computer .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Hoe maak je Windows 8 Stop Doi…
·Hoe de WebOS Nano Editor Curso…
·Hoe uw HP Dock -aanpassingen o…
·Hoe de frequentie tabel wijzig…
·Wat is een PFX -bestand? 
·Hoe te installeren en gebruike…
·Mijn Plaatselijke Concepten He…
·Object Vs . Betreft Autorisati…
·Wat is een profiel in SAP ? 
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Hypertext links verwijderen in Mi…
Hoe kan ik een Word- document op mijn we…
Scannen naar verloren bestanden in Mijn …
Hoe zet ik mijn AutoCorrectie- bestand v…
Hoe registreer ik mijn Microsoft Office …
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
Hoe kan ik mijn eigen Template Contract …
  Software Articles
·Hoe maak je een PDF- bestand converteren…
·Hoe de C schijf comprimeren 
·Mijn Skype Is Wazig 
·Hoe de kloof in InDesign 
·Hoe je opnemen in Real Player 
·Exporteren Audio werkt niet op een VLC P…
·Microsoft Access Schakelbord Help 
·Hoe maak je een Fading Effect in Photosh…
·Hoe te 7Z bestanden te decomprimeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com