Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Wat Triggers onsubmit
In Hypertext Markup Language ( HTML ) - ? Een taal die wordt gebruikt om de elementen van een hypertext document taggen , voor het publiceren op het World Wide Web - de onsubmit attribuut wordt geassocieerd met een element , of object , bekend als vorm . Onsubmit wordt geactiveerd door een gebruiker te klikken op de knop 'Verzenden' , en roept een script , die bekend staat als een ' handler ', wanneer die gebeurtenis plaatsvindt . De onsubmit evenement wordt ondersteund in alle belangrijke webbrowsers , zoals Internet Explorer , Firefox , Opera , Google Chrome en Safari . HTML Formulieren

HTML formulieren
worden gebruikt op het web naar input van de gebruiker te verzamelen , en zijn gemaakt met behulp van de "

" en " < /form > ' tags. HTML bevatten doorgaans speciale elementen - tekstvelden , selectievakjes , keuzerondjes en menu's - zogenaamde controles , die gebruikers gebruiken om formulieren in te vullen vóór het indienen ervan . Het verwachte gedrag van HTML formulieren wordt bepaald door de HTML-specificatie gepubliceerd door het World Wide Web Consortium .
Validation

De onsubmit attribuut staat validatie uit te voeren op het bedieningspaneel elementen van HTML formulieren voordat ze ingediend . De gebruiker het formulier voltooid , klikt op de knop 'Verzenden' en onsubmit activeert de onsubmit handler , die een validatie routine loopt . Als de inhoud van het formulier zijn geldig , de validatie routine geeft " true" en de inhoud van het formulier wordt ingediend bij het ​​webadres vermeld in de vorm actie . Als de inhoud ongeldig zijn , de validatie routine terugkeert "valse ", de indiening wordt geannuleerd en de gebruiker blijft op de huidige pagina .
Syntax

algemene syntax van de onSubmit attribuut is , waar de " handler ( gebeurtenis) " gedeelte is vereist . De syntax onsubmit = " JavaScriptCode " , bijvoorbeeld , geeft aan dat een script bestand , geschreven in de scripttaal JavaScript wordt uitgevoerd wanneer de gebruiker de knop 'Verzenden' klikt.
Default Event Handler < br >

onSubmit
heeft geen default event handler , dus het is de verantwoordelijkheid van de webdesigner om een handler en een eenduidige return waarde van die handler opgeeft . De event handler zou een " simplealert " verklaring, die een waarschuwingsvenster verschijnt met een titel en een tekst lichaam , of zijn oproepen naar een of meer geavanceerde functies . Onsubmit onverwacht gedragen indien geen enkele waarde is teruggekeerd van de event handler . De inhoud van een formulier wel of niet kunnen worden ingediend - afhankelijk van de webbrowser - waarvan introduceert de eventueel van onvolledige of ongeldige , gegevens die worden voorgelegd aan een webserver . Webdesigners kunnen dit probleem voorkomen door expliciet terug te keren "valse " van de event handler .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Waarom zou een . TPI Open ? 
·Google Chrome vs Windows Verke…
·Wat is het DCOM Exploit ? 
·Hoe maak je foto's vanaf een i…
·Hoe kan ik HTML gebruiken in T…
·Wat zou geen van de Dell Drive…
·7 - Zip kan niet worden geopen…
·SPI protocol Fundamentals 
·Wat is de meest gebruikte Port…
  Related Articles
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
Wat is Wordperfect ? 
  Software Articles
·Hoe kan ik een Excel-grafiek van ongewen…
·Hoe te OpenOffice Launch in Ubuntu 
·Hoe een Live Update Run Handmatig 
·Hoe te Leg digitale foto's op Billboards…
·Over Building Design Software 
·Hoe maak je een tabblad dupliceren in Gi…
·Hoe eigen Datum webonderdelen toe in Sha…
·Hoe maak je een KPI-lijst maken 
·Hoe te gebruiken Verizon Wireless Sync 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com