Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Verschillen tussen Webmin en Virtualmin
Virtualmin en Webmin zijn web - based computer applicaties ontwikkeld voor besturingssystemen en web management, respectievelijk . Virtualmin is gebaseerd op Webmin en kan worden geïntegreerd in Webmin zich als een module . De twee toepassingen verschillen hoofdzakelijk in termen van doel , functies opgenomen , licentie-opties en het besturingssysteem compatibiliteit. Doel

Webmin
kunt u interne onderdelen van besturingssystemen , met inbegrip van user accounts , het delen van bestanden , disk quota's , configuraties bestanden , domeinnaam servers en Apache- webservers controleren en beheren . Alle manipulatie gebeurt via een webbrowser . Ondersteuning is beperkt tot voornamelijk Unix - gebaseerde besturingssystemen . Virtualmin , anderzijds , is ontworpen voor gebruik als een website en hosting control panel voor virtuele en fysieke en hostnamen management.
Kenmerken

Omdat ze zijn ontworpen voor verschillende doeleinden , Webmin en Virtualmin bogen op verschillende sets van functies . Webmin is ontworpen rondom modules die kunnen worden geïnstalleerd en verwijderd zoals vereist , die elk een functie Webmin . Beschikbare modules zijn onder een BSD firewall , bandbreedte -monitor , cd-brander , password management tool , Apache webserver , ADSL client , command shell , file system backup, MySQL database server en administratie printer. Alle modules zijn vrij beschikbaar om te downloaden vanaf de website van Webmin . Standaard functies

Virtualmin 's
omvatten slave configuratie DNS , externe database management, PCI - compliant server ondersteuning en de controle over de website -elementen zoals postbussen van gebruikers , virtuele domeinen , webapplicaties en databases .
beschikbaarheid

Webmin
is volledig open - source en kan gratis worden gedownload van de website van de ontwikkelaar . Twee soorten licenties zijn beschikbaar voor Virtualmin : Virtualmin GPL en Virtualmin Pro . De GPL -versie is gratis te downloaden vanaf de website van de ontwikkelaar , terwijl de Pro-versie licenties beginnen rond de $ 200 per jaar voor een 10 - licentie bundel vanaf het moment van publicatie . De Pro-versie bevat extra functies die niet in de GPL versie , met inbegrip van een HTML-editor , reseller ondersteuning , mobiele toegang , script installateurs en virussen en spam filtering .
Compatibiliteit

versies van Webmin zijn beschikbaar voor de meeste versies van Unix , evenals Fedora , Redhat , Mandrake Linux , SuSE , Debian , Ubuntu , Solaris en sommige Windows-besturingssystemen . Volledig functionele , geteste versies van Virtualmin zijn beschikbaar voor CentOS , Scientific Linux , RHEL , Debian en Ubuntu . Ongeteste versies die Virtualmin verwacht toch goed te werken zijn beschikbaar voor Mac OS X , Gentoo Linux , Mandriva Linux en Fedora Linux .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Hoe te downloaden behulp Rapto…
·Hoe schrijf ik een korte opmer…
·Ik kan niet Unlock My Computer…
·Verbinding maken met iCloud Va…
·Kan Dragon Naturally Speaking …
·Wat is een CDE -bestand? 
·Microsoft LifeCam Setup is nie…
·Hoe maak je een kaart te maken…
·Wat is HMC in AIX ? 
  Related Articles
Wat is het verschil tussen een tekstverw…
Hoe kan ik Column Formatteren tussen pag…
Verschil tussen Notepad en Wordpad 
Hoe u Microsoft Office Transfer tussen c…
Verschil tussen Word Document & HTML doc…
Verschil tussen MS Office 2003 en MS Off…
Hoe kan ik Steek een Dot Tussen Woorden …
Wat is het verschil tussen Woord & Winwo…
Hoe te verwijderen Witte Ruimte tussen p…
  Software Articles
·Hoe te Mixer Devices Install 
·Hoe te gebruiken MS Windows Mail met gra…
·Microsoft PowerPoint Tips 
·Hoe te gebruiken Excel uitzoeken gegeven…
·Kunt U Run Kaspersky & Webroot Together …
·Hoe te openen SFV bestanden 
·Hoe maak je een iTunes Database Met HLDJ…
·Hoe te Silk maken in Photoshop 
·Video omzetten & Software bewerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com