Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Het veld kan U Verplaats het paginanummer in een Index Field in Microsoft Word ? Als u een paginanummer in een Word- index veld verplaatst , verplaatst de " XE " veldcode dat indexvermelding markeert , dan update " Index " code die verzamelt en toont deze items . Veldcodes zijn objecten die automatisch content te produceren voor uw document . Bij een verkeerd paginanummer verschijnt in de Index veldcode , een " XE " veldcode is op de verkeerde pagina . Het verplaatsen van de veld -code naar de juiste pagina wordt het paginanummer weergegeven in de index te corrigeren . Open Document Met een index

U kunt zien of een Word- document een veld Index door eerst op " Alt " en " F9 " gelijktijdig aan alle veldcodes in het document weer te geven . Klik op bevel van het tabblad "Home " " zoeken " , typ dan " Index " in de "Find " tekstvak . Klik herhaaldelijk op de knop " Volgende zoeken " totdat u " Index " in accolades . Deze tekens geven een veldcode .
Veldcodes verbergt

Geef het normale uiterlijk van de Index veld code zodat je haar paginanummers kunnen zien . Druk op " Alt " en " F9 " gelijktijdig om de accolades van alle veldcodes verdwijnen en om de output van alle veldcodes zichtbaar te maken . De Index veldcode toont een lijst met geïndexeerde items en de paginanummers waarop ze verschijnen . Dit veld code verzamelt deze artikelen van andere veldcodes genaamd " XE " toegepast op de tekst in uw document . De " Mark vermelding" commando maakt deze vermeldingen . U kunt ze ook maken met de hand.
Zoek een paginanummer te wijzigen

Identificeer een index- item waarvan u paginanummer ziet er onjuist aan u . Bijvoorbeeld , hebt u mogelijk een index voor een document fruit . " Apple ", een item in de index , geeft een verkeerd paginanummer . Noteer " apple " en het paginanummer naast " appel " in de index .
Locate Indexvermelding

Zodra u een index punt hebt geïdentificeerd je wilt wijzigen , zoekt u de " XE " veldcode dat die index punt markeert . Navigeer naar het paginanummer dat gebied Index van het document geeft voor dat item , dan zoeken naar veld codes op die pagina . Druk op " Control" en " G " gelijktijdig om een ​​dialoogvenster weer te geven voor het navigeren naar een specifiek Word pagina , typ het paginanummer van de index item dat u wilt vinden . Bijvoorbeeld, als u noteerde ' appel , pagina 29 " na het bekijken van index , het type van het document " 29 " in het dialoogvenster . Klik op " Ga naar " om te navigeren naar dat paginanummer . Weer veldcodes door op " Alt " en " F9 " tegelijk , dan is de pagina te scannen voor gevallen van " appel " te zien zijn in accolades . In elk geval vindt , sleept de muis over vanaf de opening tot de sluiting brace om het veld code te selecteren , druk vervolgens op "Control " en " X " gelijktijdig in om het veld code naar het klembord te snijden .

Move index Entry naar Pagina

Corrigeer Zodra u een " XE " indexmarkering heb gesneden uit de verkeerde pagina naar het klembord , te verplaatsen naar de juiste pagina en plak de markering op het. Gebruik een van navigatie commando van Word om naar de juiste pagina , inclusief de " Ga naar" tab van het " Zoeken en vervangen " dialoogvenster . Om een index markering die je hebt eerder naar het klembord knippen invoegen , druk op " Control" en " V " tegelijk .
Update Index Veld

Na het verplaatsen van een index marker uit een verkeerd paginanummer om de juiste is, werk het veld index , zodat het toont de gewijzigde marker . Klik in de index , en druk vervolgens op " F9 " om het veld Index updaten . Het juiste paginanummer verschijnt in plaats van de fout antwoord .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een pamflet maken …
·Hoe om tekst te spiegelen in M…
·Hoe je links tussen woorden in…
·Hoe kan ik een document codere…
·Microsoft Office 2003 Word Aut…
·MS Word Processor instructies 
·Mijn MS Word Loopt Langzaam 
·Hoe te converteren Groupwise n…
·How to Cross - Reference in MS…
  Related Articles
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe krijg je toegang tot de Mini Toolbar…
Hoe verander je je huidige printerinstel…
Routebeschrijving naar Make a Dank u not…
Hoe kan ik Save My Documents in WordPad …
U kunt wijzigen van een JPG naar een Wor…
Kun je installeren Appleworks 6 op een M…
Kunt u lezen Open Office Docs op Microso…
Kan ik installeren van Microsoft Office …
  Software Articles
·Hoe kan ik een MDF- bestand converteren …
·Hoe kan ik iTunes Music Download een Bla…
·Hoe te ARF bestanden af ​​te spelen 
·Hoe Songs exporteren Van iTunes om Photo…
·Hoe de Instellingen Display op een Exter…
·Hoe te Filezilla Problemen op een Mac 
·Hoe de Remote Desktop in XP Home inschak…
·Hoe u uw marges corrigeren voor Avery 51…
·Hoe om te doen Multicolor Column Grafiek…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com