Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
MS Word Processor instructies
Microsoft ( MS ) Word kunt u eenvoudig tekstverwerking documenten maken en bewerken . Het programma biedt templates voor memo's , agenda's , kalenders en andere documenten . U kunt schakelen tussen een Windows- programma naar de volgende en steek andere documenten in uw MS Word processor . Niet alleen MS Word werken met tekst , maar het werkt ook met afbeeldingen , tabellen en grafieken . Dit artikel beschrijft de instructies voor het gebruik van MS Word 2003 ; instructies voor andere versies kunnen enigszins afwijken . Aan de slag met MS Word

U kunt een nieuw document in MS Word maken door te klikken op " File " en " Nieuw . " In de "Nieuw Document " taakvenster , kies " Sjablonen " en het type document dat u wilt genereren . Om een bestaand document te wijzigen , selecteer " File " en " Open" om het document dat u wilt wijzigen te halen .

MS Word
kun je tekst en andere elementen in uw document te kopiëren en verplaatsen . Beginnen door te wijzen op de tekst die u wilt kopiëren . Selecteer de " Copy /Cut " icoon in de werkbalk , dan plaats je de cursor op de plaats waar u het object wilt plakken . Klik op het pictogram "Plakken " om de verhuizing te voltooien .
Werken met documenten in MS Word

U kunt snel documenten in MS Word processors formatteren . Als u uw tekst wilt wijzigen, selecteert " Opmaak /Lettertype " uit de werkbalk . Om uw marges te wijzigen , klik op " File " en " Pagina-instelling . " In de "Page Setup " dialoogvenster kunt u de pagina marges , afdrukstand ( staand of liggend ) en het papierformaat te wijzigen . U kunt ook paginanummers aan een document toe te voegen door te klikken op "View " en " Koptekst en voettekst " en het selecteren van de " Insert Page Number" knop .

MS Word
kunt u tabellen , opsommingen , columns en steek graphics . Om een tabel te maken , selecteer "Table " en " Tabel invoegen " en geef het aantal kolommen en rijen die u wilt toevoegen . Je kunt kogels om uw document invoegen door te selecteren " Format " en " Opsommingstekens en nummering . " Om krant kolommen toe te voegen , klik op " Format " en " Kolommen " en kies het aantal kolommen dat u wilt . U kunt afbeeldingen invoegen met de " Insert " en " Beeld" te selecteren en te kiezen voor een bestand , clipart , auto - vorm , grafiek of een andere grafische .

U kunt snel tekst sorteren in MS Word processors invoegen door te klikken op " tafel " en " Sort . " Vervolgens sorteert de tekst van paragraaf of veld in oplopende /aflopende volgorde .
Afdrukken en opslaan van documenten

U kunt uw document afdrukken door te klikken op " File " en " Print " . Kies dan voor alle pagina's , een huidige pagina of een paginabereik afdrukken en klik op " OK . " Als u uw document in MS Word , selecteer " File " en " Save" en de naam van het bestand en klik op " Opslaan ".
Help gebruiken

Als u ' re nieuw voor MS Word , maken gebruik van " Help" in de toolbar . Kennisnemen van de " Inhoudsopgave " in het deelvenster " Word Help " taak voor extra hulp of typ uw vraag in de zoekbalk . Klik op de links in het taakvenster op " Verbinding maken met Microsoft Office Online " of om gebruik te maken " Trainingen . "

Als je al bekend bent met een andere versie van MS Word , klik op de " What's New "-link om te leren over MS Word 2003 .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je documenten opslaan als …
·Hoe kan ik een Flyer Met Grenz…
·Hoe maak je een snelkoppeling …
·Hoe een intern document Link M…
·Hoe te randen toevoegen aan ee…
·Hoe kan ik Excel Spreadsheets …
·Hoe de Windows Resize in MS Wo…
·Hoe te Objecten insluiten in M…
·Hoe te openen Microsoft Word o…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe kan ik een back-up van Logboek van e…
·Hoe je foto's over Photoshop 7 Opladen 
·How Do You Kopieer een dvd-film naar Win…
·Hoe maak je een lettertype in Adobe InDe…
·Hoe maak je een hangende invoegen inspri…
·How to Get Rid van AppleSyncNotifier 
·Hoe maak je een knop sjabloon in Word 
·De nadelen van het gebruik Werkboek Pagi…
·Hoe Transfer Webroot spyware van een oud…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com